H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Kisslar Gonal F Iğnesini Kaç Kuruşa Aldiniz Benimkinde 302 Ytl Yaziyordu 260 Aldilarda Benden...
aşılamam tutmadı gülserencim olmadı anlayacağın...
inşallah senin tutar güzelim
sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir
kızlar ben 5gun puregon yaptım karnımdan 75lıktı galba bır yapıs 400kusur tuttu 2tanede catlatma iğnesı oda 25ytl sızce puregonları pahallımı almısım mayıs ayıydı puregon alan varmı buaralar kaca aldınızbende kullandım ilk 50 ile başladım tesadufen doktıra gittim ve yumurtalıgım ole olmuştu kı iyi ki gelmişsin dedi ölebilirdin dedi..tabı bende bıraktım bıraz ara verdım sonra şuan kı dk gittim tbi ilk nce hsg cekındım korkunç bır gundu.daha sonra 75 le başladım 4 gun vurundum 5 .gun gıttım daha sonraları 2 gune bır gıdıyordum sonrası malum çatlatma iğnesı vurundum haplardan daha etkılı bilmiom sonumuz ne olacak daha adet gormedım ama bazı arkadaşlarda 1 hafta gecikmiş dun ve bugun bıraz ıslaklık var beyaz rennkte bu ne oluyo sizce?ya kafayı yemek üzereyım....
hıçbır belırtı yok
arada bı kasıklarıma iğne batar gibi oluyo acıyo tabi...
diğer belirtilerin hiç birisi yok....ne yapacagım bennnnnnnnn...
yarın dananın kuyrugu kopacak...
hayırlısı bakalım..
Allahım hepimize nasip etsin...
sevgili arkadaşlar bende ilk defa dün iğnelere başladım.ama iğneyi öyle dik bir şekilde enjekte etmedi doktor.eğik biçimde deri altına sizedemi öyle öğretildi.ayrıva benim klomende yumurtam gelişmemişti inş bunda gelişir
kızlar ben 5gun puregon yaptım karnımdan 75lıktı galba bır yapıs 400kusur tuttu 2tanede catlatma iğnesı oda 25ytl sızce puregonları pahallımı almısım mayıs ayıydı puregon alan varmı buaralar kaca aldınız
arkadaşlar Gonal f iğnelere başlayacağım bu aşılammada.Daha önce ganophene kullanmıştım.
iğneler hakkında bildiklerinizi paylaşırmısınız.İlk iğneyi hastanedemi yaptırsam:doktor anlattı nasıl yapıldığını ama ne kadar derine batırmalı iğneyi sormayı unutmuşum.acıyormu?Bi tehlikesi olsa bize yap diye vermezler heralde değil mi?
Bir de arkadaşlar ne kadar etkili iğneler? Hapa göre hamilelik daha fazla mı görülüyoe acaba?
Tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
kızlar benim gonal f küçük bir şişe sadece ama 5 10 günlük kullanılıyor sanırım 150 ünite yapıyorum 360 ytl'ye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?