- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ebrizim sende izmirliymişsin şimdi fark ettim kime gidiyosun sen ben israel aruha gidiyodum kent hast nın doktoru
darkinlife,
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım.
benimde sol tüp kapalı çıktı. tüpün kapaşı oılması dışında başka sorunumuz yok. doktor yumurta sayını çoğaltalım dedi. gpnal-f verdi 3 gündür 225 cc vuruyorum. sana sormak istediğim yumurtalar çoğalsın diye bu iğneyi yapıyoruz fakat hep yumurtanın solda gelişme ihtimali olabilir mi? cevabın için şimididen sağol
darkinlife,
rahim filminden önce doktor 20 mm yumurtan var demişti. iğnelere başlayalı 4 gün oldu 5. gün yani yarın gidiyorum doktora. bakacak işte. bana da doz yüksek gibi geldi ama dotorun vardır bir bildiği herhalde.
şu an için yumurta takibi yapılıyor aşılama düşünmüyor doktor . bir kaç sefer böyle deneyelim dedi. hakkımızda hayırlısı canım. çok sağol cevabın için.
kızlar dün trafiği yoğun bir gündü ve ben bi şekilde hiç aksatmadan yapmaya çalıştığım iğnemi 2 saat geç vurundum...yani her akşam 9 da vuruyodum...dün aklıma geldiğinde 11 di...bişey olurmu....2 saat geç kaldım...bilen varsa yardımcı olsun lütfen.....
kızlar dün trafiği yoğun bir gündü ve ben bi şekilde hiç aksatmadan yapmaya çalıştığım iğnemi 2 saat geç vurundum...yani her akşam 9 da vuruyodum...dün aklıma geldiğinde 11 di...bişey olurmu....2 saat geç kaldım...bilen varsa yardımcı olsun lütfen.....
kızlar iğnelerim bitti,
sağ tarafta 1 tane solda 1 tane gelişmiş yumurtam var. 23mm sizde çok mu büyümüş? . bügun çatlatma iğnesi vuruldum. perşembe gel dedi doktor. yumurta çatlamışmı bakalım dedi. (225 cc vurulduğun halde 2 tane gelişti nırmal mi sizce)
amaç zaten yumurta üretimini arttırmak. merak etme normal . asıl benim gibi az yumurta üretmek garip. hemde dozum 225 iken. takma kafana.
kızlar iğnelerim bitti,
sağ tarafta 1 tane solda 1 tane gelişmiş yumurtam var. 23mm sizde çok mu büyümüş? . bügun çatlatma iğnesi vuruldum. perşembe gel dedi doktor. yumurta çatlamışmı bakalım dedi. (225 cc vurulduğun halde 2 tane gelişti nırmal mi sizce)
bende gittim bugün daha benim 5 iğnem var. bana da solda 12,13,17mm folikül sağda daha küçük 2 folikül varmış. nasıl oluyo anlamadım yaaaa.perşembe gel dedi.benim bildiğim daha az olması gerekmiyor mu aşılama için.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?