Gonal F Paylaşım Alanı

darkinlife,
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım.
benimde sol tüp kapalı çıktı. tüpün kapaşı oılması dışında başka sorunumuz yok. doktor yumurta sayını çoğaltalım dedi. gpnal-f verdi 3 gündür 225 cc vuruyorum. sana sormak istediğim yumurtalar çoğalsın diye bu iğneyi yapıyoruz fakat hep yumurtanın solda gelişme ihtimali olabilir mi? cevabın için şimididen sağol

ebrizim sende izmirliymişsin şimdi fark ettim kime gidiyosun sen ben israel aruha gidiyodum kent hast nın doktoru

evet canım bende izmirliyim.
Ben kahraman kolday a gdiyorum symrna art ta tüp bebek denedik malesef olmadı tabi benim.Fazla beklentiliydim sanırım biraz yıkıldım o yüzden biraz kendimi toparlayıp tekrar deniycem. İnşallah allah senin yüzünü güldürürü bu tedavide.Leyleğin getireceği bebek senin sırandır inşallah.

Bizde spermlerde hareket azlığı ve morfoloji bozukluğuda var ek olarak.
Dozun yüksekmiş baya ben 75 lik kullanıyodum.Kontrollerde kaç mm yumurtaların?
Sanmam canım hep soldan gelişeceğini.Benim her iki tarafta da oluyordu yumurtam.Hatta hep sağda biraz daha fazla oluyo.Gerçi ben 2 den fazla göremedim ya neyse.Dediğim gibi benim doz düşüktü.İki taraftada gelişir sen merak etme.
Aşılamamı yaptırcaksınız?Yumurta takibimi yapılıyor?
Kendine iyi bakkka.s.

darkinlife,
rahim filminden önce doktor 20 mm yumurtan var demişti. iğnelere başlayalı 4 gün oldu 5. gün yani yarın gidiyorum doktora. bakacak işte. bana da doz yüksek gibi geldi ama dotorun vardır bir bildiği herhalde.
şu an için yumurta takibi yapılıyor aşılama düşünmüyor doktor . bir kaç sefer böyle deneyelim dedi. hakkımızda hayırlısı canım. çok sağol cevabın için.

Yumurta takibindeysen 20 mm çok güzel bir rakam gerçekten.
Sakın araya vermeyin günleri, günaşırı deneyin öyleyse hadi bol şanslar sizinle olsun...Aşılamaya gerek kalmadan halledersiniz inş.

Canım bende gonal f kullandım tüp bebek için kesinlikle acımıyor ve inan yapımı cok kolay başta bende tereddüt ettim ama cok kolay zaten iğne ucu cok ince olduğı için hiç duymuyorsun ince ve kısa hemen giriyo ve hissedilmiyor

kızlar dün trafiği yoğun bir gündü ve ben bi şekilde hiç aksatmadan yapmaya çalıştığım iğnemi 2 saat geç vurundum...yani her akşam 9 da vuruyodum...dün aklıma geldiğinde 11 di...bişey olurmu....2 saat geç kaldım...bilen varsa yardımcı olsun lütfen.....

Bende son gün geç yapmıştım iğnemi unutup.Bilmiyorum olumsuz bir etkisi olup, olmadığını açıkçası.Olmaz inşallah canım ya.

bende ıkıgun geç vurunmustum hemde 4 saat sonra

kızlar iğnelerim bitti,
sağ tarafta 1 tane solda 1 tane gelişmiş yumurtam var. 23mm sizde çok mu büyümüş? . bügun çatlatma iğnesi vuruldum. perşembe gel dedi doktor. yumurta çatlamışmı bakalım dedi. (225 cc vurulduğun halde 2 tane gelişti nırmal mi sizce)

bende gittim bugün daha benim 5 iğnem var. bana da solda 12,13,17mm folikül sağda daha küçük 2 folikül varmış. nasıl oluyo anlamadım yaaaa.perşembe gel dedi.benim bildiğim daha az olması gerekmiyor mu aşılama için.?

amaç zaten yumurta üretimini arttırmak. merak etme normal . asıl benim gibi az yumurta üretmek garip. hemde dozum 225 iken. takma kafana.

amaç zaten yumurta üretimini arttırmak. merak etme normal . asıl benim gibi az yumurta üretmek garip. hemde dozum 225 iken. takma kafana.

doktor çok kafamı karıştırdı da. çok da büyüsün istemeyiz falan dedi.ortalama büyüklük önemli dedi. sağol cevabın için.umarım aşılaman tutar. tabii benimde.

Az sanki 2 tane yumurta.Hapla nasıldı gelişme?
Bendede hapla iğne çok da farketmedi ama benim iğne dozum 75 di.
Baya büyümüş ya 23 kendi kendine çatlamasın o yumurta?
Walla benim ki bi ara büyüktü doktor önceden çatlama evresine girebilir diye e2 diye bi test istedi.

Canım çatlatma iğnesi için en az 18 mm olması gerekiyo yumurta kesesinin benim bildiğim kadarıyla.Gayet iyi gelişmiş yumurtaların daha 5 gün iğnen varsa.Baksana bi tanesi 17 olmuş bile.
Ortalamasını alıyosa bile bi kaç gün sonra yapar senin çatlatma iğneni gibi geliyor bana.
Ne zaman tekrar kontrole gitceksin.Bi kaç gün içinde çağırdı mı?

darkcım,
hapla denemedim. ilk olarak gonal-f kullanışım. doktor bunu verdi. doktora da az geldi. 23mm i görünce hemen çatlatma iğnesi yaptırdı. bakalım. bu ay olmazsa gelecek dozu yükselterek aşılama yapacak.
allah tez zamanda bebeişlerimize kavuştursun bizleri

Merhaba arkadaşlar ben de gidip ilk defa bugün iğneleri yazdıracağım doktora. Buradan anladığım kadarıyla iğneleri kendiniz vuruyorsunuz. Gerçekten öyle mi?
Bir de bu iğnelerin maliyeti nedir? Benim SSK karneme yazacağını %80'ini SSK'nın karşıladığını söyledi doktor. Siz de o şekilde mi aldınız? Yardımcı olursanız sevinirim.

elsinore merak etme canım iğneler kıl gibi. yani canın acımıyor. bunu rahim filmi çektiren biri olarak söylüyorum. gerçekten acımıyor . için rahat olsun. bana 3 kutu gonal-f , 2 kutu çatlatma iğnesi ve progestron krem yazıldı hepsine ssk lı olarak 185 ytl ödedim. normal fiyatı ileçlerın 900 ytl idi. ama öncesinde rapor alman lazım . eczane raporsuz vermiyor bilgin olsun.
en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…