Gonal f pkos ve aşılama sürecim

İlk defa burda ilk aşılamam tuttu diyen birine rastladım. Gözün aydın olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. Sen ne sorunun vardı bnde 1.aşılama tutmadı da ikinciye geçtim

Bide neye dikkat ettin.

Bende ona benzer şeyler yaşadım pkos olduğum için ama kahverengi akıntıyada bir doktor kanamadan sayılıyor demişti. Keza kendi doktoruma gittiğimde de kontrol etti. Sen yinede duphaston kullan bmce yani ben öylr yapıyordum. Gebelik varsa tutunmayı sağlıyor yoksa da adet oluyorsun adam akıllı yoksa sürekli kahverengi akıntıyla çok beklersin kuzum. Ben içip test veriyordum baktım gebelik yok içiyordum öyle gidiyordum

Merhaba benim de 25 şubatta ilk aşılamam oldu 24 şubatta da çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. Gün dün akşam ve bugün sabah idrar testi yaptım çift çizgi sizce erken midir doktor salıyı bekleyelim diyor…

Mart mı yani :) hangi marka testle yaptınız peki? Varsa testlerde çıkmıştır 12 günde bazı markalar yalancı pozitif gösteriyor o yüzden soruyorum. Salı kan da verip pekiştirirsiniz umarım bebiş sizinledir

Laboquick diye bir marka çok emin de olamadım iğne etkisi geçmiş midir

Eklentiler

• E61038A4-F051-4F08-8853-6D1021A38CDD.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…