Canımm inşallahh yazanlar olucaktır.. keşke yardımcı olabilseydim .. :26:
Cnm oncelikle Hayirli olsun.. insaallah rabbim rastgetirir.. sen nerdesinki ilaclari nasil ulastiracak insanlar sana. Istanbuldamisin hangi hastanedesin... Biraz bilgi versen bu konuyla ilgili bence daha iyi olur.:26:
kendimde yok canım ama aklımda bulur ya da duyarsam sana yönlendiririm
Bende var Fazla almisim hic acilmadik eczaneye geride vermedim duruyo dolapta ama benim bildigim soguk tutulmasi gerekiyo eczaneden bile.bize sogitucular arasinda getirildi kargo onu soguk tutarak getirebilirmi ki.. benim bildigim Ilac bir defa sogutycuya konulunca birdaha soguk muhafaza edilmeli oyle olmasa eczaci Iki buz kabi arasinda yollamazdi eve.. bilemedim Simdi.. yollarim ama Ilac bozulurmu bozulursa isinedw yaramaz.. kargolar boyle seyleri nasil muhafaza ediyo bilmiyom... Sen biliyosan beni bilgilendir cnm.
Cnm benimde bir ucret talebim yok zaten ucretli alacak olsak eminim.eczaneden hallederiz.. sorun degil yeterki.birilerinin isi.gorulsun Guzel haberlerini.alalim
Allah razı olsun cnm umarım sen de sağlıkla kucagına alırsın..canım sana tavsiyem hani şu mado da filan köpükten dondurma yolladıkları kutular oluyor.annem bana zamanında üniversite okurken yurda içli köfte filan yollardı hiç erimezdi.sende o kutunun içine koyup ilacın altına üstüne o buz akülerinden koyarsan bence hiç bişe olmaz.ağzını da iyice bantlarsın.o buz akülerini de hep eczane bize bedava verdi ilaçlarla birlikte.Bende var Fazla almisim hic acilmadik eczaneye geride vermedim duruyo dolapta ama benim bildigim soguk tutulmasi gerekiyo eczaneden bile.bize sogitucular arasinda getirildi kargo onu soguk tutarak getirebilirmi ki.. benim bildigim Ilac bir defa sogutycuya konulunca birdaha soguk muhafaza edilmeli oyle olmasa eczaci Iki buz kabi arasinda yollamazdi eve.. bilemedim Simdi.. yollarim ama Ilac bozulurmu bozulursa isinedw yaramaz.. kargolar boyle seyleri nasil muhafaza ediyo bilmiyom... Sen biliyosan beni bilgilendir cnm.
amın cnm saol cumlemızınişte buna çok sevindim ...ne mutlu sizeki bu konuda yardım eli uzatıyorsunuz .Allah karnınızdakini size bağışlasın,gönlünüze göre versin
Allah razı olsun cnm umarım sen de sağlıkla kucagına alırsın..canım sana tavsiyem hani şu mado da filan köpükten dondurma yolladıkları kutular oluyor.annem bana zamanında üniversite okurken yurda içli köfte filan yollardı hiç erimezdi.sende o kutunun içine koyup ilacın altına üstüne o buz akülerinden koyarsan bence hiç bişe olmaz.ağzını da iyice bantlarsın.o buz akülerini de hep eczane bize bedava verdi ilaçlarla birlikte.
sana da yollamışlar buz kabıyla umarım atmamışsındır.
evet yeteeeer arkadaşım sağolsun bana yollamıştı (ücretsiz) hiç bir sorun olmadı kullandım ilacını ..
maraş usulü dondurmacılardan temin edebilirsin köpüklü kutuyuamın cnm saol cumlemızın
buz akulerı duruyodu o köpüklü kaplardan bulabılecegımı sanmıyorum... ben ılacı buz akulerının arasına koyup folyoya sarayım sonrada poşetler yollarım dıye dusunuyordum:26::26: bu arada rabbım cumlemızden razı olsun
alakasız bir şey soracagım... ben hiç tup tedavisi veya aşılama tedavisi görmedim. ama bu sene denemek istiyoruz.
sorum da şu : bu gune kadar yaptıgınız tup tedavileri neden başarısızlık ile sonuclandı? 7. deneme olacak diye yazmışızsınız bu durumda tecrube sahibisiniz ve bu surecin cok yorucu oldugunu biliyorum.mesela nerelere dikkat edecegiz doktor ve tedavi ilaç konusunda vb. tum konularda tavsiyeniz nedir?
konuyu bozacak derseniz özelden de mesaj atabilirsiniz? paylaşmak ve tavsiye vermek istemesseniz de saygı duyarım.
inş. bu seferki denemenizde gebe kalır, saglıkla bebeginizi (bebeklerinizi belki 2.kiz olur filan :) ) kucagınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?