canım sana nacizene tavsiyem bende 3 . denememi yapıcam.bugüne kadar bana hiç bakılmadı sorun bende değil diye mesela yerinde olsam histereskopimi yaptırırım kocanın da spremlerine detaylı bir şekilde baktırır ondan sonra yaptırırım.çünkü merkezler bunları hemen yapmıo başarısız denemelerde sonra bunları yapıo sonrada pişman oluyosun keşke baştan baktırsaydım diye.alakasız bir şey soracagım... ben hiç tup tedavisi veya aşılama tedavisi görmedim. ama bu sene denemek istiyoruz.
sorum da şu : bu gune kadar yaptıgınız tup tedavileri neden başarısızlık ile sonuclandı? 7. deneme olacak diye yazmışızsınız bu durumda tecrube sahibisiniz ve bu surecin cok yorucu oldugunu biliyorum.mesela nerelere dikkat edecegiz doktor ve tedavi ilaç konusunda vb. tum konularda tavsiyeniz nedir?
konuyu bozacak derseniz özelden de mesaj atabilirsiniz? paylaşmak ve tavsiye vermek istemesseniz de saygı duyarım.
inş. bu seferki denemenizde gebe kalır, saglıkla bebeginizi (bebeklerinizi belki 2.kiz olur filan :) ) kucagınıza alırsınız.
spor derken tatlım ne yapalım ne gibi faydası var.dualrınıza amin diyorum ben 36 yaşımdayım bu güne kadarki tedvilerde yumurta kalitesinin boş çıkması ve erkek faktörü sebebiyle sonuç alamadık nelere dikat edeceğiz diye sormuşsun aslında biraz sağlıklı beslenip spor yapılabilir onun haricinde çok fazla dikat edilecek bir şey yok
dualrınıza amin diyorum ben 36 yaşımdayım bu güne kadarki tedvilerde yumurta kalitesinin boş çıkması ve erkek faktörü sebebiyle sonuç alamadık nelere dikat edeceğiz diye sormuşsun aslında biraz sağlıklı beslenip spor yapılabilir onun haricinde çok fazla dikat edilecek bir şey yok
canım sana nacizene tavsiyem bende 3 . denememi yapıcam.bugüne kadar bana hiç bakılmadı sorun bende değil diye mesela yerinde olsam histereskopimi yaptırırım kocanın da spremlerine detaylı bir şekilde baktırır ondan sonra yaptırırım.çünkü merkezler bunları hemen yapmıo başarısız denemelerde sonra bunları yapıo sonrada pişman oluyosun keşke baştan baktırsaydım diye.
spor derken tatlım ne yapalım ne gibi faydası var.
canım sana nacizene tavsiyem bende 3 . denememi yapıcam.bugüne kadar bana hiç bakılmadı sorun bende değil diye mesela yerinde olsam histereskopimi yaptırırım kocanın da spremlerine detaylı bir şekilde baktırır ondan sonra yaptırırım.çünkü merkezler bunları hemen yapmıo başarısız denemelerde sonra bunları yapıo sonrada pişman oluyosun keşke baştan baktırsaydım diye.
spor derken tatlım ne yapalım ne gibi faydası var.
arkadaşlar allah kısmet ederse EYLÜL / EKİM ayında 7. Tüp bebek denememi yapacağım özelden olacağı için ilaçlarımı kurum karşılamıyor rapor hakım yok formdan kk den bulmaya çalışıyorum elinde tedavisinden ilaç kalan arkadaşlarım varsa lütfen buraya yazarmısınız
canım,
Benim elimde sadece 8 adet clexane var.
canım sağol bana gonal fovitrrela CETROTİDE 0,25 MG. lazım ilgüne teşekür ederim
canım sağol bana gonal fovitrrela CETROTİDE 0,25 MG. lazım ilgüne teşekür ederim
Ben mesaj yazamuyormusum
Evet evet persembe ok bekliyirum
Ben mesaj yazamuyormusum
Evet evet persembe ok bekliyirum
tebrik ederim canım dilerim gebeliğinin keyfini çıkarırsın vaktinde ve sağlıklıca evlat yada evlatlarını kucaklarsın ve çok güzel kalbe sahipsin bunu yazmadan edemeyeceğimMerhaba
Bende ilk tup bebek denememi buay yaptim ve guzel haberi aldim haftaya sali kesemi gorecegim ve cok mutlu oldum allahim benim bu kismetimi seninlede paylasir insallah diyerek sana iki kutu gonol f almak istiyorum burdan bir kutusunu 250 tl ye aliyorum senin bulundugun sehirdeki eczanede de ayni fiyatsa eczanenin hesabina havale yaparim sen ordan alirsin olur mu daha pahaliysa benim eczaneden kargo yaptiririm ve icimden bir ses sana ugur getirecegimi soyluyor ben cok inandim sende inan olur mu
tebrik ederim canım dilerim gebeliğinin keyfini çıkarırsın vaktinde ve sağlıklıca evlat yada evlatlarını kucaklarsın ve çok güzel kalbe sahipsin bunu yazmadan edemeyeceğimçok büyük bir güzelliğe imza atıyorsun çok sağol diyorum canımız Yeter arkadaşımız adına herşey gönlünce olsun Rabbime emanetsiniz meleklerinle
yeter canım konunu görmemiştim hala ilaca ihtiyacın varmı ?
bende
cetrotide 0.25 ...............2 kutu
gonal-f 75 ıu ................4kutu
gonal-f 450ıu...................2 kutu var
biliyosun ben çok az dozda 50 mm vurundum 2 kez iptal edildigi için bide açılan kutular sonra kullanılmadıgı için bunlar kaldı elimde ihtiyacın varsa bana ulaş canım hemen yolluyayımneden ağlıyorum bilmiyorum herkezin olsa keşke bu yol çok zor bi yol rabbim bunaltmasın kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?