Gonal f

canım sana nacizene tavsiyem bende 3 . denememi yapıcam.bugüne kadar bana hiç bakılmadı sorun bende değil diye mesela yerinde olsam histereskopimi yaptırırım kocanın da spremlerine detaylı bir şekilde baktırır ondan sonra yaptırırım.çünkü merkezler bunları hemen yapmıo başarısız denemelerde sonra bunları yapıo sonrada pişman oluyosun keşke baştan baktırsaydım diye.

spor derken tatlım ne yapalım ne gibi faydası var.

ben hsg cektirdim - eşimde sipermenciklerine baktırdı. onlarda sorun yok. benim prolaktin hormonum yuksek fakat ilac aldıgım vakit yan etkileri ve alerjilerim yuzunden ilacı hep bırakmak zorunda kalıyorum. pıhtılaşma ve genetik testlerimiz haricinde romatizmaya kadar tuumm testleri yaptırdım. şu dk kadar prolaktin haric bir sorun cıkmadı. genetik ve pıhtıyıa da doktorun biri akıl de bana desin ki git şuraya ver kanını bu testleride hep ben söyledim şunu yaptıralım bunu ettirelim vs.. dedim de oldu. çunku sadece prolaktinden gebe kalamadıgımı duşunmuyorum. yumurta takibi yaptırdım her ay muhteşem duzenli regliye sahibim ve her ay 2 tane 18-22 mm ulaşan yumurta uretiyom- catlatıyom. kalitesiz yumurta uretiyor olabilrim bunun için ptg yontemini mi bana tavsiye ederler bilmiyorum. en az ve hafif ilaçla bu işi atlatmanın da derdindeyim

özetle işin extra tarafındayım.. mesela doktorlar iyi bakmıyorlar neden ? veya doktoru biz yonlendireceksek ne dicez ? önceden yaptırmamız gereken başka bir şey var mı? başarısız denemelerden sonra evet tuh sunu da yaptırsaydınız derse ben o doktoru yolarım ustunede paralarım sonrada parçalarım cunku ilaçlardan ben cok etkileniyorum ve vucudum garip tepkiler veriyor. bir çok kez kanser araştırmasına bile girdim. tabii hepsi prolaktin ilacı yuzunden oldu. duzenli içemedigim için tam verim alacakken kesiyorum ve başa donuyoz. 33 yaşındayım eh benimde cook vaktim yok 7 yıl oldu artık bir bebe hakkımız. bu zaman kadar neden denemediniz demeyin sorunlarımız sıkıntılarımız vb. şeylerimiz vardı. kendiliginden olur da allah buyuktur dedik olmadı

sporsa ben oldukca spor yapan biriyim en az gunde 2 kere kopegimle birlikte sabah akşam koştıur adımlarla yuruyoruz. hatta bazen tazı gibi koşuyoz bisiklete biniyom. köpeksiz normal tempoda en az yarım saat yuruyom. bir suru merdiven inip cıkıyorum beslenme desen koylu pazarından alışveriş yaparım genelde. otumu, etimi yogurdumu eksik etmem... mesela istanbulda oturdugumuz zamanlarda surekli hasta olurdum hapşır aksır bagdemcikler şişer felan şu anda muğlanın bir kasabasında yaşıyoruz ve 2 seneden beri nerdeyse hiiiççç hasta olmadım :)

cevaplarınız için teşekur ederim. bu sene inşaşşalah bizlerde dahil herkes gebe kalır

ne yapalirsen yürüş bile spor sayılıyor günde 1 saat yürüyorum ben

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Merhaba canım,
Benim elimde sadece 8 adet clexane var.

canım sağol bana gonal fovitrrela CETROTİDE 0,25 MG. lazım ilgüne teşekür ederim

Merhaba
Bende ilk tup bebek denememi buay yaptim ve guzel haberi aldim haftaya sali kesemi gorecegim ve cok mutlu oldum allahim benim bu kismetimi seninlede paylasir insallah diyerek sana iki kutu gonol f almak istiyorum burdan bir kutusunu 250 tl ye aliyorum senin bulundugun sehirdeki eczanede de ayni fiyatsa eczanenin hesabina havale yaparim sen ordan alirsin olur mu daha pahaliysa benim eczaneden kargo yaptiririm ve icimden bir ses sana ugur getirecegimi soyluyor ben cok inandim sende inan olur mu

tebrik ederim canım dilerim gebeliğinin keyfini çıkarırsın vaktinde ve sağlıklıca evlat yada evlatlarını kucaklarsın ve çok güzel kalbe sahipsin bunu yazmadan edemeyeceğim çok büyük bir güzelliğe imza atıyorsun çok sağol diyorum canımız Yeter arkadaşımız adına herşey gönlünce olsun Rabbime emanetsiniz meleklerinle

şifam bu sana evet bende teşekür ediyorum kk kızlarına

................................

Son düzenleme:
güzel haberler almışsın darısı devamına inş

Son düzenleme:
konu güncel............................

yeter canım konunu görmemiştim hala ilaca ihtiyacın varmı ?

bende

cetrotide 0.25 ...............2 kutu
gonal-f 75 ıu ................4kutu
gonal-f 450ıu...................2 kutu var

biliyosun ben çok az dozda 50 mm vurundum 2 kez iptal edildigi için bide açılan kutular sonra kullanılmadıgı için bunlar kaldı elimde ihtiyacın varsa bana ulaş canım hemen yolluyayım neden ağlıyorum bilmiyorum herkezin olsa keşke bu yol çok zor bi yol rabbim bunaltmasın kimseyi

canımmm özelden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…