gonalf-puregon-cetrodite-lukrın-orgalutrana ihtiyacım var..belkide son şansım

arkadaşlar lütfen elinde olanlar benim mesajımı görün.. sevgiler

caney,arkadaşım sen ve ben çırpınıyoruz şu ilaçlar için rabbim yardımcımız olsun.benim sadece gonalf 450ıu ya ihtiyacım var,inşallah buluruz arkadaşım.

Son düzenleme:
sağol kader arkadaşım:)

ben 8 kere tüp 7 kere aşılama denedim en son bi gebelik oldu fakat kalbi durdu kürtaj oldum. istemeden ne zordu o bebekten ayrılmak tam 14 sene sonra gelecekti ama olmadı işte kalbi durmuştu... tabi ben acı üzüntü ne varsa en diplere daldım uzun süre çıkamadım o diplerden..

tekrar deneyeceğim bende anne olmak istiyorum tabi Allah bunu kaderimize yazmışsa:) şansımızı çoğaltmak bu arzuyu yakalamak içinde deneme yapmak lazım... bu maddı manev çok zor çokk yaşayan bizler biliriz...

tekrar bir heyecan ile şansımı denemek istiyorum işte yaşımda 40 oldu bu arada ama bende hala katır inadı varki, hala pes etmedim..

rabbim bebeğini koklayan anneler ne şanslılar ne hemde :) rabbim onları ve meleklerını tüm kötülüklerden korusun .. nolur anne olanlar bizede dua edin..

birden içimi dökmek geldi içimden işte

ilaçlarımı toparlayacağım inş. inanıyorum ... denedim olmadı olmadı olmadı .. ama ben anne olmak istiyorum.. inş. hayırlısıyla diyelim..

ilaçlara ihtiyacım devam ediyor..

canım inşallah ilaçlarını .......dualarım hep seninle olacak rabbim inşallah en kısa zamanda sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder

arkadaşlar, sizde tahmin edersiniz ki, bunca denemeyi yapmak maddi açıdan insanı yerlebir eder. bende onlardan biriyim... eczanelerde satıldıgını parası olan insanın gidip şak diye aldığını tabiki biliyorum...... bunca deneme yapan insan bilir...

ben burada ssk dan alan arkadaşlardan yuzdesiyle yada gönlünden kopan arkadaşlarım ücretsiz veriyo ...uygun fiyata veriyoo gibi sebeplerden ilaçlarımı temin etmeye çalışıyorum. benim yaşım 40 ne rapor alma hakkım var nede genç arkadaşlarım gibi az dozda ilaç kullanma durumum var.....

yuksek doz veriliyooo bana... bunca ilaca ve tedaviye ucret odemek çokkk zor .... ikisini birarada yapmam imkansız ...

sevgiler...

üzüldüm kader arkadaşım inşallah rabbim bu çabalarını boş bırakmaz.benimde 1.5 sene oluyor bebişimi kaybedeli doğal yolla hamile kalmıştım,yaş 43 oldu bu arada testlerimin hepsi normaldi,yaştan dolayı amniyosentez istedi doktor ve riskide bana denk geldi 5.günü kanama ve su kaybıyla yattım hastaneye,15.gün kalbi durdu yavrumun susuzluktan.25 haftalıktı hala iiçim acıyor.o gün bu gün uğraşıyoruz tedavilerle.dediğin gibi devlet ödemiyor yaştan dolayı.çok zor maddi açıdan yıprandık,inşallah sana ve bana yardım edecek eller uzanırda tedavilerimize başlarız.gonalf alanında 200 filan diyorlar ilaca inan o bile çok zor,fazla geliyor.geçen aylarda adanadan bir arkadaşım bu topikte bana hayrına göndermişti ama olmadı tutmadı yumoşlar.allah razı olsun böyle hayır hayırsever arkadaşlara denk geliriz inşallah.rabbim en kısa zamanda bebişini nasip etsin sana canım hayırlı tedaviler olsun.

umarım buradan ilaçlarımı toparlarım ve tedaviye başlarım

ne zormuş ne zor... elinde ilacı olanlar mesajlarınızı bekliyorum. sevgiler

caney37 merhaba
ilaç arıyormuşsun hala gördümde merak ettim deneme yaptınızmı geçen ay yoksa ilaçlar yetmedimi

caney37 merhaba
ilaç arıyormuşsun hala gördümde merak ettim deneme yaptınızmı geçen ay yoksa ilaçlar yetmedimi

merhaba, öncelikle size tekrar çokkkkk teşekkür ederim. henüz deneme yapamadım ilaç dozum çok yüksek benim. günlük 450 dendi. eksiğim var ilaçlarımda tamamlamaya çalışıyorum. ben 8 kere tüp denedim. 40 yaşındayım... sanırım ilaç dozum yaşımdan dolayı yüksek tutuluyoo...

sevgilerimle,

canım benim günlük doz 450 çok değilmi,benimde yaş 43 ,rezerv azlığı vardı 100mg idi günlük doz.hani sana zararı olmasın diye başka çünkü bu iğneler rahim duvarını inceltiyormuş.dualarım seninle arkadaşım, inşallah yardımsever kardeşlerim duyacaktır sesini ve bir an önce tadavine başlarsın.

canım yaa ben bugün arkadaşa gönderdim onu zaten 1 paketit umarım sen de aradığını bulursun...

olsun o arkadaşında ihtiyacı var :) inş.... tedavisi de olumlu olur .. hepimizin umutları gerçek olsun... çok teşekkür ederim iyi niyetın için..

inş bende ilaçlarımı tamamlayacağım... bakıyorum buralara

mrb sessizöğretmen ilacı bana gönderdi canım evet benimde çok ihtiyacım vardı karşılıksız gönderdi sağolsun umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz,ben ilaçlarımın hepsini buradan aldım ücretsiz veren arkadaşlarda oldu uygun fiyata veren arkadaşlarda oldu benim ilaç dozum çok yüksek günlük 525 ünite kullanıyorum toplam 5250 doz,şuan tedavim devam ediyor,umarım sende buradan tamamlarsın ilaçlarını,bende iki tane orgalutran var,ben uzun protokol tedavi gördüğüm için onları kullanmıyorum istersen sana göndereyim özelden mesaj yazamıyorum sen numaranı veya adresini yaz bana özelden.

ayyyyyy nasıl sevindim:))) çok teşekkür ederim... tabiii hemen adres bilgilerimi özeline yazıyorum... umarım bu tedavin sana meleğini getirir.. şansın bolll olsun... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…