arkadaşlar lütfen elinde olanlar benim mesajımı görün.. sevgiler
arkadaşlar lütfen elinde olanlar benim mesajımı görün.. sevgiler
eğer sorun ilaç bulamamaksa ben size yardımcı olabilirim ben ilaçlarımı 1 günde temin etmiştim
sağol kader arkadaşım:)
ben 8 kere tüp 7 kere aşılama denedimen son bi gebelik oldu fakat kalbi durdu kürtaj oldum. istemeden ne zordu o bebekten ayrılmak tam 14 sene sonra gelecekti ama olmadı işte kalbi durmuştu... tabi ben acı üzüntü ne varsa en diplere daldım uzun süre çıkamadım o diplerden..
tekrar deneyeceğim bende anne olmak istiyorum tabi Allah bunu kaderimize yazmışsa:) şansımızı çoğaltmak bu arzuyu yakalamak içinde deneme yapmak lazım... bu maddı manev çok zor çokk yaşayan bizler biliriz...
tekrar bir heyecan ile şansımı denemek istiyorum işte yaşımda 40 oldu bu aradaama bende hala katır inadı varki, hala pes etmedim..
rabbim bebeğini koklayan anneler ne şanslılar ne hemde :) rabbim onları ve meleklerını tüm kötülüklerden korusun .. nolur anne olanlar bizede dua edin..
birden içimi dökmek geldi içimden işte
ilaçlarımı toparlayacağım inş. inanıyorum ... denedim olmadı olmadı olmadı .. ama ben anne olmak istiyorum.. inş. hayırlısıyla diyelim..
ilaçlara ihtiyacım devam ediyor..
elimde tüp bebek ilaçları var ilgilenen olursa uygun fiyata vereceğim
caney37 merhaba
ilaç arıyormuşsun hala gördümde merak ettim deneme yaptınızmı geçen ay yoksa ilaçlar yetmedimi
merhaba, öncelikle size tekrar çokkkkk teşekkür ederim. henüz deneme yapamadımilaç dozum çok yüksek benim. günlük 450 dendi. eksiğim var ilaçlarımda tamamlamaya çalışıyorum. ben 8 kere tüp denedim. 40 yaşındayım... sanırım ilaç dozum yaşımdan dolayı yüksek tutuluyoo...
sevgilerimle,
umarım buradan ilaçlarımı toparlarım ve tedaviye başlarım
ne zormuş ne zor... elinde ilacı olanlar mesajlarınızı bekliyorum. sevgiler
canım yaa ben bugün arkadaşa gönderdim onu zaten 1 paketit umarım sen de aradığını bulursun...
olsun o arkadaşında ihtiyacı var :) inş.... tedavisi de olumlu olur .. hepimizin umutları gerçek olsun... çok teşekkür ederim iyi niyetın için..
inş bende ilaçlarımı tamamlayacağım... bakıyorum buralara
mrb sessizöğretmen ilacı bana gönderdi canım evet benimde çok ihtiyacım vardı karşılıksız gönderdi sağolsun umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz,ben ilaçlarımın hepsini buradan aldım ücretsiz veren arkadaşlarda oldu uygun fiyata veren arkadaşlarda oldu benim ilaç dozum çok yüksek günlük 525 ünite kullanıyorum toplam 5250 doz,şuan tedavim devam ediyor,umarım sende buradan tamamlarsın ilaçlarını,bende iki tane orgalutran var,ben uzun protokol tedavi gördüğüm için onları kullanmıyorum istersen sana göndereyim özelden mesaj yazamıyorum sen numaranı veya adresini yaz bana özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?