ilaça ihtiyacım devam ediyo elinde olan arkadaşlar bi bakın...
ilaça ihtiyacım devam ediyo elinde olan arkadaşlar bi bakın...
elımde ılac bulunuyor fakat hemen kullanıcaksan degerlendıre bılırsın son kullanma tarıhı bu ayın sonu ılgılenırsen ırtıbata gecebılırsın
üzüldüm kader arkadaşım inşallah rabbim bu çabalarını boş bırakmaz.benimde 1.5 sene oluyor bebişimi kaybedeli doğal yolla hamile kalmıştım,yaş 43 oldu bu arada testlerimin hepsi normaldi,yaştan dolayı amniyosentez istedi doktor ve riskide bana denk geldi 5.günü kanama ve su kaybıyla yattım hastaneye,15.gün kalbi durdu yavrumun susuzluktan.25 haftalıktı hala iiçim acıyor.o gün bu gün uğraşıyoruz tedavilerle.dediğin gibi devlet ödemiyor yaştan dolayı.çok zor maddi açıdan yıprandık,inşallah sana ve bana yardım edecek eller uzanırda tedavilerimize başlarız.gonalf alanında 200 filan diyorlar ilaca inan o bile çok zor,fazla geliyor.geçen aylarda adanadan bir arkadaşım bu topikte bana hayrına göndermişti ama olmadı tutmadı yumoşlar.allah razı olsun böyle hayır hayırsever arkadaşlara denk geliriz inşallah.rabbim en kısa zamanda bebişini nasip etsin sana canım hayırlı tedaviler olsun.
ama bu kocaman bi haksızlıkne varmış sanki yaşlarınızda. 40, 43 ne olmuş yani. sizde gayet ii anne olabilir bebeklerinize gözunuz gibi bakabilirsiniz. ne kadar saçma bişey bu ya yaşdan dolayı karşılanmaması. hem aksıne sizinkini karşılamalılar ki manevi ağırlığın yanında maddi ağırlığın altında da ezilmeyin die. böyle bi haksızlık olur mu yaa yazık değil mi size ve sizin gibi evlat hasreti çekenlere. şuanda çok çok çok kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?