- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Ay cunku her dısarda yedıkleri ınanılmaz hijyenikk!Başka şehirde olan sevgilime doğum günü sebebiyle netten sipariş vererek güzel bir doğum günü pastası gönderdim çok duygulandı teşekkürünü falan gayet kibar etti.Sonra konuşma arasında dediki ya pismi temiz mi baktınmı iyice sayfasına falan yoklamışın ama dedi.Bende içine sinmediyse yemeyin at çöpe gitsin dedim.Sonuçta iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerden sipariş veriyoruz kim yapıyor nasıl yapıyor nerden biliyim ben.Sonra bozulduğumu anlayınca özür diledi açıklama falan yapmaya çalıştı ama kalp kırıldı bir kere.Hiç hoş değildi binbir zorlukla yolladım ya.
Daha yemedi bile canım ya yemeden dedi görsellik olarak harika bir şeydi amaKötü mü geldi acaba pasta? Siz de tabi binbir zorlukla yollamışsınızdır doğrudur ama ona kimbilir nasıl geldi pasta? Teşekkür de etmiş zaten, alınacak bir şey yok. Sorsaydınız direkt triplenmektense "Canım noldu, tadı mı kötüydü, güzel mi gelmedi pasta?" diye. Uzaktasınız sonuçta bizzat siz seçip getirmemişsiniz ki pastayı. Belki de cidden güzel gelmedi.
Daha yemedi bile canım ya yemeden dedi görsellik olarak harika bir şeydi ama
Daha pasta kesilmedi bile yemedi tadina bakmadı görsellik olarak paketi vs eminim hayatinda ilk kez gormustur çok kırıldım yapastada bir şey mi gördü acaba ama bu böyle mi söylenir ya? öff bugün bütün konularda öküz sevgililer var neden böyle? beğenmediyse de akşam falan “bir daha oradan söylemeyelim” gibisinden söyleyebilirdi yol yordam bilmiyor.
Daha pasta kesilmedi bile yemedi tadina bakmadı görsellik olarak paketi vs eminim hayatinda ilk kez gormustur çok kırıldım ya
Söylemek yerine Keşke içinde saklasaymış yemezsen yeme be adam at çöpe niye söylüyorsun kırılmakta haklısınız
Dışarıda kokoreç gömen adamların bu yorumları yapması da ne bileyim
Yani brlkidBelki görsel olarak sitedeki gibi gelmedi, kenarları, içi falan pis gelmiş olabilir. Her zaman sitedekiyle aynı görüntü gelmiyor. Erkekler biraz dan dun olabiliyorlar, ben art niyetli görmedim.
içimden dedimBen bir şey söylerdim direkt yüzüne ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?