- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Kesınlıkle katılıyorum.Söylemek yerine Keşke içinde saklasaymış yemezsen yeme be adam at çöpe niye söylüyorsun kırılmakta haklısınız
burada her tür yorum için konu açılıyor. çok uçuk şeyler düşünmüyorum erkekleri tanıyorum. konu sahibinin temkinli olmasını sağlayabileceksem ileride üzülmesini engelleyeceksem yazarım. rahatsız olursa kendisi söylerdi zaten. belki hiç farkında olmadığı bir şeydi bundan sonra temkinli olup dediğimi dikkat edecek ve belki kandırılmaktan kurtulacak? ben böyle düşünüyorum. bir şey yoksa da ortaya çıkar zaten. gerçeklerin her daim ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
çok aşırı titiz kadınlar vardır burada forumda da hangisi doğum gününde bir sürpriz yapılsa böyle bir şekilde böyle bir cevap verir? en kötü ihtimal yemez ama teşekkür eder yine gayet güzel bir şekilde.
Tam bir hodukBaşka şehirde olan sevgilime doğum günü sebebiyle netten sipariş vererek güzel bir doğum günü pastası gönderdim çok duygulandı teşekkürünü falan gayet kibar etti.Sonra konuşma arasında dediki ya pismi temiz mi baktınmı iyice sayfasına falan yoklamışın ama dedi.Bende içine sinmediyse yemeyin at çöpe gitsin dedim.Sonuçta iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerden sipariş veriyoruz kim yapıyor nasıl yapıyor nerden biliyim ben.Sonra bozulduğumu anlayınca özür diledi açıklama falan yapmaya çalıştı ama kalp kırıldı bir kere.Hiç hoş değildi binbir zorlukla yolladım ya.
Titizdir evet ama sonuçta dışarda yemekte yer pastada yerPimpiriklimidir oyle genelde?
Aynen öyle yaptim şehirden şehire pastayi kargoyla yollamadım tabiikiUzaktan kargoyla gelmiş yiyecek için işkillenmesi normal. Ben olsam erkek arkadaşımın bulunduğu memlekette zincir pastane şubesi varsa mesela orayı seçer arar göndertir, havaleyle gönderirdim parasını :))) garantici insanım şahsen
Oyledir de insanin kendi kendini ikna edip gitmesi baska,havadan gelmesi başka...Titizdir evet ama sonuçta dışarda yemekte yer pastada yer
Aynen öyle günlerce uğraştım pasta ve küçük de bir hediye yolladım yazık valla yazıkŞöyle kazmalara bunca zahmete girip pasta alanda suç vallahi
Ben de şu malum siteden bonnyfood falan gönderdiniz sandım. Olaya bak sanki hiç hep Evde yemiş pastaları bu zamana kadar. Saçmalık..Aynen öyle yaptim şehirden şehire pastayi kargoyla yollamadım tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?