Gönderdiğim sürpriz pastaya pismi temizmi espirisi

Henüz yenilmemiş, daha tadına bile bakılmamış bir pastanın neresinden hareketle pis mi acaba denilir ki?
Ya bilmediğiniz takıntılı bir durumu var Sevgilinizin ya da Annesi ilişkinizi biliyor ve onaylamıyor ise , Sizden de pasta geldiğini duyunca; “yemesen Oğlum, bakarsın pasta pistir.” filan demiş olabilir. Muhtemelen bu ikincisidir sebep. Birisi aklına koymuş bu fikri ve O da Size aynen söylemiş gibi geldi Bana. Ayrıca pasta için “ pis” sıfatı kullanmak alışılmadık bir durum. Görüntüsü güzel değil denebilir, taze mi / bayat mı acaba denebilir ama pasta için pis denilmez. Sevgilinizin eğitim durumu nedir?

Mağzacı olduğu icin bu konseptte sectim bilemiyorum

Damatlık gibi duruyor. Ya öyle bir mesaj aldı, çalışma arkadaşları falan dalga geçtiler o da kendi çapında ağzınızı aradı. Ya da pasta özensiz, kötü bir şekilde getirildi cidden. Yoksa durduk yere bir insan niye "Pis mi temiz mi acaba?" falan gibi gereksiz bir soru sorsun ki. Ben olsam direkt sorardım, "Çok beğenmedin gibi hissettim lütfen sorun neyse söyle. Ona göre ben de sana bir daha oradan sipariş vermem ya da başka bir şey alırım" gibi dökülmesini sağlardım. Triplenerek sorunu çözemezsiniz çünkü, var bir şey.

pastada bi sorun çıkmış sanki saç tüy bayattır belki. sordunuz mu?

eğer aptalca bir şaka değilse bunu sorardım ilk olarak.

yok değilse ve okb değilse gerçekten öküzlük etmiş demektir.
Bunu söyleyen onuda söylerdi galiba.Daha pastayı kesmeden yemeden yaptı bunu

Bunu söyleyen onuda söylerdi galiba.Daha pastayı kesmeden yemeden yaptı bunu

söylemez. kenarda dur ister ama işyerine bir daha bir şey göndermeni engelleyecek kadar şevkini kırmak da ister ki haddini bilesin. (onun kafasına göre tabi bu had meselesi canım ben kendim öyle düşünmüyorum bence çok tatlı bir sürprizmiş)

iş ortamında sadece kendisi var sabah saatlerinde bıraktırdım ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…