- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bu hayatta öğrendiğim bir şey var o da kırıldıysan, dile getirilmesidir. Gerisini o düşünsün.
Yaptığı ciddi öküzlük, kabalık. Çok pis görünse bile söylenecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Hediyeleşme konusunda niyete inananlardanım ben, düşünmüş uğraşmış derim o bile çok mutlu ederdi.
Ben olsam ben de çok kırılırdım ki, umarım bir de benim gibi duygusal panda bir balık burcu değilsinizdir.
Mağzacı olduğu icin bu konseptte sectim bilemiyorum
Yok sanmıyorum mesleğiyle alakalıDamatlık gönderdiğinizi düşünüp panikleyip çirkefleşmiş olabilir mi
Mağzacı olduğu icin bu konseptte sectim bilemiyorum
Bunu söyleyen onuda söylerdi galiba.Daha pastayı kesmeden yemeden yaptı bunupastada bi sorun çıkmış sanki saç tüy bayattır belki. sordunuz mu?
eğer aptalca bir şaka değilse bunu sorardım ilk olarak.
yok değilse ve okb değilse gerçekten öküzlük etmiş demektir.
Bunu söyleyen onuda söylerdi galiba.Daha pastayı kesmeden yemeden yaptı bunu
iş ortamında sadece kendisi var sabah saatlerinde bıraktırdım ayrıcayuh pasta bu mu??? buna mı laf etti!
bence iş ortamında sevgilisi olduğu bilinmiyordu orda flörtleştiği biri öğrendi ve sinirini sizden çıkardı bir daha hediye yollamayın oraya da flörtüne ayrıldık der bi süre sonra
Olabilir belkidesöylemez. kenarda dur ister ama işyerine bir daha bir şey göndermeni engelleyecek kadar şevkini kırmak da ister ki haddini bilesin.
iş ortamında sadece kendisi var sabah saatlerinde bıraktırdım ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?