- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Sordum lütfen beni üzüyosun falan diyerek üste çıktı ben sana saka yapamayacakyım diyoDamatlık gibi duruyor. Ya öyle bir mesaj aldı, çalışma arkadaşları falan dalga geçtiler o da kendi çapında ağzınızı aradı. Ya da pasta özensiz, kötü bir şekilde getirildi cidden. Yoksa durduk yere bir insan niye "Pis mi temiz mi acaba?" falan gibi gereksiz bir soru sorsun ki. Ben olsam direkt sorardım, "Çok beğenmedin gibi hissettim lütfen sorun neyse söyle. Ona göre ben de sana bir daha oradan sipariş vermem ya da başka bir şey alırım" gibi dökülmesini sağlardım. Triplenerek sorunu çözemezsiniz çünkü, var bir şey.
Evet bende seklinden o sekilde düsündügünü düşünüm papyon fln var ya içini yesin o zaman hatta bir şey diyecemdeŞeker hamurlu pastalar genelde şekil verilmek için çok mıncıklanır ve tamamen tercih meselesidir. Bu pastalar hakkında bilgisi olduğundan bu patavatsızlığı yapmış olabilir.
Görüntülü konuşuyorduk hatta oldukca müsait bir ortamdıH Huzunhuzunnn sonuçta hoşlandığı biri varsa sana söylemez zaten sadece adamın dediklerinden biliyorsan kendi gözünle görmediysen ortamı çok emin olma
Ohooo ben konuyu ilk okuduğumda dedim bileEvet bende seklinden o sekilde düsündügünü düşünüm papyon fln var ya içini yesin o zaman hatta bir şey diyecemde
Ne denir bilemedim ama dusuncesizlik yaptigi.Bisey gormus veya sezmis olsa bile sana yansitmasaymis iyi olurmus.Başka şehirde olan sevgilime doğum günü sebebiyle netten sipariş vererek güzel bir doğum günü pastası gönderdim çok duygulandı teşekkürünü falan gayet kibar etti.Sonra konuşma arasında dediki ya pismi temiz mi baktınmı iyice sayfasına falan yoklamışın ama dedi.Bende içine sinmediyse yemeyin at çöpe gitsin dedim.Sonuçta iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerden sipariş veriyoruz kim yapıyor nasıl yapıyor nerden biliyim ben.Sonra bozulduğumu anlayınca özür diledi açıklama falan yapmaya çalıştı ama kalp kırıldı bir kere.Hiç hoş değildi binbir zorlukla yolladım ya.
Teşekkür ederim canım çok üzüldüm gerçekten.Ayy yuhh yaaa odunlukta zirveeee. Pis mi temiz mi nedir yaaaa... Sevgilin sana deger verip, nerelerden pasta gonderiyor ettigi lafa bak..
Bu arada pastan cok guzel olmuş canim.. Laf olsun torba dolsun, diye konusmus iste..
Teşekkür ederim canım çok üzüldüm gerçekten.
Görüntülü konuşuyorduk hatta oldukca müsait bir ortamdı
AynenYanında olaydım da pastayı suratına boca etseydim diye geçiyor insanın içinden.
sen emin olma yine de derim ben.
erkeklerin pek titiz olduğunu düşünmüyorum bi kısmı okb falan ama öyle olsa bilirdin zaten alınmazdın da lafına.
şaka geyik olsa da adamın böyle dangozlukları olurdu yine alınmazdın bence.
bu işin altında böyle bi pislik olabilir uzak ilişki + erkek diyince her haltı bekle.
Sordum lütfen beni üzüyosun falan diyerek üste çıktı ben sana saka yapamayacakyım diyo
Hep böyle patavatsız mıdır? Nasıl saçma bir laf etmiş öyleBaşka şehirde olan sevgilime doğum günü sebebiyle netten sipariş vererek güzel bir doğum günü pastası gönderdim çok duygulandı teşekkürünü falan gayet kibar etti.Sonra konuşma arasında dediki ya pismi temiz mi baktınmı iyice sayfasına falan yoklamışın ama dedi.Bende içine sinmediyse yemeyin at çöpe gitsin dedim.Sonuçta iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerden sipariş veriyoruz kim yapıyor nasıl yapıyor nerden biliyim ben.Sonra bozulduğumu anlayınca özür diledi açıklama falan yapmaya çalıştı ama kalp kırıldı bir kere.Hiç hoş değildi binbir zorlukla yolladım ya.
Her zaman ilgiliyim bencede şımardıBir daha bu kadar özen göstermeyin. Biraz şımarmış sanki. Normal zamanlarda da bu şekilde ilgiliyseniz.
Çok abartmadiniz mi? Konu Sahibi yok oyle bisey dedikçe devam ediyorsunuz.Alti ustu "pasta temiz mi" dedi diye yok flörtü varmış, o anlamasin diye, sen bi daha hediye yollama diye yapiyordurlar filan cidden çok uçuk şeyler düşünüyorsunuz.
Uzakta diye her lafın altında bir halt aranmaya başlarsa o ilişkinin güzel gitme şansı yok zaten. Yapacak olan yakinda da yapar. Erkekler de gayet titiz olabiliyor OKB olmasa da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?