Gönderdiğim sürpriz pastaya pismi temizmi espirisi

Şeker hamurlu pastalar genelde şekil verilmek için çok mıncıklanır ve tamamen tercih meselesidir. Bu pastalar hakkında bilgisi olduğundan bu patavatsızlığı yapmış olabilir.

Sordum lütfen beni üzüyosun falan diyerek üste çıktı ben sana saka yapamayacakyım diyo

Şeker hamurlu pastalar genelde şekil verilmek için çok mıncıklanır ve tamamen tercih meselesidir. Bu pastalar hakkında bilgisi olduğundan bu patavatsızlığı yapmış olabilir.
Evet bende seklinden o sekilde düsündügünü düşünüm papyon fln var ya içini yesin o zaman hatta bir şey diyecemde

Ayy yuhh yaaa odunlukta zirveeee. Pis mi temiz mi nedir yaaaa... Sevgilin sana deger verip, nerelerden pasta gonderiyor ettigi lafa bak..

Bu arada pastan cok guzel olmuş canim.. Laf olsun torba dolsun, diye konusmus iste..

Ne denir bilemedim ama dusuncesizlik yaptigi.Bisey gormus veya sezmis olsa bile sana yansitmasaymis iyi olurmus.

Kendin elinle yapmamissin sonucta, temiz mi degil mi bilmedigi instagram pastasina boyle tepki vermesine kirilman yersiz.
Sonucta bu kisilerin bi isletmesi denetimi yok. Nasil bi ortamda pastalari yapiyor? Bir de seker hamuru ivik civik oyun hamuru oynar gibi isler falan. Soylemeseydi de direkt cope atsaydi bilmeseydin daha mi iyiydi mesela?

Görüntülü konuşuyorduk hatta oldukca müsait bir ortamdı

sen emin olma yine de derim ben.

erkeklerin pek titiz olduğunu düşünmüyorum bi kısmı okb falan ama öyle olsa bilirdin zaten alınmazdın da lafına.

şaka geyik olsa da adamın böyle dangozlukları olurdu yine alınmazdın bence.

bu işin altında böyle bi pislik olabilir uzak ilişki + erkek diyince her haltı bekle.

Çok abartmadiniz mi? Konu Sahibi yok oyle bisey dedikçe devam ediyorsunuz. Alti ustu "pasta temiz mi" dedi diye yok flörtü varmış, o anlamasin diye, sen bi daha hediye yollama diye yapiyordurlar filan cidden çok uçuk şeyler düşünüyorsunuz.

Uzakta diye her lafın altında bir halt aranmaya başlarsa o ilişkinin güzel gitme şansı yok zaten. Yapacak olan yakinda da yapar. Erkekler de gayet titiz olabiliyor OKB olmasa da...

Sordum lütfen beni üzüyosun falan diyerek üste çıktı ben sana saka yapamayacakyım diyo

Yapabilirsin tabi ki ama ben alınmadım, gerçekten pastanın bir sorunu olduysa söyle ona göre tekrar oradan sipariş vermeyelim diye söylüyorum hayatım, sürpriz yapacaksak verdiğimiz paraya değsin gibisinden üstele. İnatla yok şaka şaka falan derse de zorlama yani, yapacak bir şey yok.

Hep böyle patavatsız mıdır? Nasıl saçma bir laf etmiş öyle

burada her tür yorum için konu açılıyor. çok uçuk şeyler düşünmüyorum erkekleri tanıyorum. konu sahibinin temkinli olmasını sağlayabileceksem ileride üzülmesini engelleyeceksem yazarım. rahatsız olursa kendisi söylerdi zaten. belki hiç farkında olmadığı bir şeydi bundan sonra temkinli olup dediğimi dikkat edecek ve belki kandırılmaktan kurtulacak? ben böyle düşünüyorum. bir şey yoksa da ortaya çıkar zaten. gerçeklerin her daim ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

çok aşırı titiz kadınlar vardır burada forumda da hangisi doğum gününde bir sürpriz yapılsa böyle bir şekilde böyle bir cevap verir? en kötü ihtimal yemez ama teşekkür eder yine gayet güzel bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…