Gönlümün valizlerini topladım galiba :/

Öncelikle çok afedersiniz kaçırdım muhtemelen yorumunuzu :)
Evet evlenmek için nişanlandık ama uzadı gitti öyle, birkaç tatsızlık da olmuştu o donem. Iş kurayım düzenim otursun filan derken ben de hoşgörülü davrandım. Hatta maddi manevi destek de oldum. Arada bir açardım konuyu bakarız ayarlarız gibi geçiştirirdi sonra ben de bıraktım ben de o konuları acmaýı. Bıraktım ama yavaş yavaş da soğumaya başladım. Iyice koptum. Tek aktivitemiz dışarda yemek yeyip çay içmek. Bildiğin iş arkadaşı gibi.
Önceleri hayaller kurardım bize dair, geziler filan plânlardım. Şimdilerde aradığında hatırlıyorum onu desem yeridir aklımın köşesinden geçmiyor. Arada bir herhangi bir arkadaşınızı arayıp bi çay içelim gibi ornegin

Yahu tamam anladım senin sogudugunu...Bakarız ayarlarız demiş te soyle ciddi karsına alıp ya herro ya merro diyemiyor musun onu anlamadım. Adamı bi rahatlık kaplamışsa senin elinde yani canladırmak belki senin boyle mutlu olduğunu düşünüyor ne biliim. O istiyorsa senin de sogudugunu gorup te hala konu acmıyorsa o zaman o da senin bitirmeni mi bekliyor , bence boyle ama bunu da konusabilirsin....hem boşa zaöan harcıyorsun hem adın nişanlı...neden oturup bu işi olumlu/olumsuz halletmiyorsun ben onu soruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanki cepte gibi düşünmüyorum. Bitti dese iyi madem derim muhtemelen. Inanılmaz bir boşvermişlik hissi var. Zaten tamamen bitse bile hayatımda hiçbir değişiklik olmayacak. Ha varlığı ha yokluğu
Valla bnde öle diodum aynı olmuyor ama ya kız burcuna bi bak dolunay vs belki bu ruh halin ondan kaynaklanıyordur :)

Yani yaşlar kaç bilmiyorum ama bunca yıl sadece dışarda mı görüştünüz eğer öyleyse bence bu adamla evlenmeyin şu andan bi farkı olmaz zaten evlenince ütüsünü çamaşırını yemeğini yapmaya başlarsınız extradan başka bi getirisi de olmaz

Yaw bı yemek falan olurmu his yokmu sarılırım .... Vs nişanlın işi uzatmış seninde hevesin kaçmış gerçekten herkes aynini hissederdi emin ol bu işlerin uzaması iyi deil diye bu yüzden söylüyor büyüklerimiz çokta haklılar al karşına konuş tüm bunları onada anlat derhal harekete geçsin kendini toplasin yoksa zaten bitme noktasına gelmiş kendi bilir

Yani yaşlar kaç bilmiyorum ama bunca yıl sadece dışarda mı görüştünüz eğer öyleyse bence bu adamla evlenmeyin şu andan bi farkı olmaz zaten evlenince ütüsünü çamaşırını yemeğini yapmaya başlarsınız extradan başka bi getirisi de olmaz
Yaşlar 30 üstü :)))
Önceleri tatil seyahat filan yapardık birşeyler. Derken işkolik olduğunu hatırladı galiba bi de ben hoşgörülü davrandım o donem işleri sıkıntılıydı. Derken baktı Limonreceli sabırlı hoşgörülü derken işine geldi belki de. Ama o sakinlik bulduğunu düşünürken ben gün geçtikçe uzaklaştım bu ilişkiden

Yaw bı yemek falan olurmu his yokmu sarılırım .... Vs nişanlın işi uzatmış seninde hevesin kaçmış gerçekten herkes aynini hissederdi emin ol bu işlerin uzaması iyi deil diye bu yüzden söylüyor büyüklerimiz çokta haklılar al karşına konuş tüm bunları onada anlat derhal harekete geçsin kendini toplasin yoksa zaten bitme noktasına gelmiş kendi bilir
Evet malesef yok, öyle görev gibi buluşurken vedalasirken filan öpusuruz normal insanlar gibi. Bu konuyu çok konuştum abarttığımı düşünüyordu ilk zamanlar, şimdi o farketti ama benim gönlüm taşınmıştı çoktan. Şimdi bana yabancı biri gibi geliyor.

Back
X