- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.785
- 388
- 45
- Konu Sahibi LimonReceli
Öncelikle çok afedersiniz kaçırdım muhtemelen yorumunuzu :)
Evet evlenmek için nişanlandık ama uzadı gitti öyle, birkaç tatsızlık da olmuştu o donem. Iş kurayım düzenim otursun filan derken ben de hoşgörülü davrandım. Hatta maddi manevi destek de oldum. Arada bir açardım konuyu bakarız ayarlarız gibi geçiştirirdi sonra ben de bıraktım ben de o konuları acmaýı. Bıraktım ama yavaş yavaş da soğumaya başladım. Iyice koptum. Tek aktivitemiz dışarda yemek yeyip çay içmek. Bildiğin iş arkadaşı gibi.
Önceleri hayaller kurardım bize dair, geziler filan plânlardım. Şimdilerde aradığında hatırlıyorum onu desem yeridir aklımın köşesinden geçmiyor. Arada bir herhangi bir arkadaşınızı arayıp bi çay içelim gibi ornegin
Yahu tamam anladım senin sogudugunu...Bakarız ayarlarız demiş te soyle ciddi karsına alıp ya herro ya merro diyemiyor musun onu anlamadım. Adamı bi rahatlık kaplamışsa senin elinde yani canladırmak belki senin boyle mutlu olduğunu düşünüyor ne biliim. O istiyorsa senin de sogudugunu gorup te hala konu acmıyorsa o zaman o da senin bitirmeni mi bekliyor , bence boyle ama bunu da konusabilirsin....hem boşa zaöan harcıyorsun hem adın nişanlı...neden oturup bu işi olumlu/olumsuz halletmiyorsun ben onu soruyorum
Son düzenleyen: Moderatör: