• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönlünün alınmasının çok görülmesi,değersiz hissetmek

Ben olsam hiçbir şey yazmazdım.
Ararsa da açmazdım.
Ayrılmışsınız zaten konuşmuyorsunuz sizi arayıp sormayan birine ayrılalım diye mesaj atmak bence saçma olur.
Böyle biriyle ilerde yıpranırsınız.

Merhabalar. Çok kırgın olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum. Sevgilimle saçma bir konu için gereksiz tavır yapması yüzünden tartıştık, kendisinin hatalı olduğu ortadaydı bunu oda biliyor ama ona rağmen bir haftadır mesaj yada arama hiç bir şey yok. Bir özür çok görülüyor bana.. bu olaydan sonra net kararım ayrılmaya karar verdim.
Düşündüm ki beni bu kadar değersiz hissettirmeye hakkı yok. Üstelik ben uzun süredir onun hayatındaki olumsuzlukları ilişkiye yansıtmasını sabırla idare ederken, elinden tutarken.. bu muameleyi görmek zoruma gitti. Sanırım fazla alttan alarak ilişkiyi bu noktaya getiren biraz benim. Beni üzen tartışmamız değil, benim için çaba göstermemesi.
Sorum şu; sesini duymak istemediğim için aramayacağım. Mesaj yazarak mı ayrılsam yoksa bişey demeden sessiz sedasız numarasını mı silsem? Siz yerimde olsanız ne yapardınız? Teşekkür ederim hayırlı geceler.
Yerinizde olsam hiçbir şey demeden engellerdim. Açıklamayı hak etmiyor ve her şey ortada zaten. Adamın ayrılmak umrunda değil bence neden engelledi diye kafaya takacağını zannetmiyorum.

Evli veya nişanlı olsan tabi ki kestirip atılmazdı bi ön konuşma yapılırdı.
Ama sevgilisiniz ve saçma bi konudan haksız olduğu halde bir haftadır yazmıyorsa direkt her yerden engelleyerek ayrılırdım. Fotomun gittiğini görünce anlardı ayrıldığımı, ekstra açıklama yapmaya bile değmez. Ve kapıma gelene kadar iletişim kurmazdım. Öyle olmaz böyle olur diyerek. Tekrar ikna olup barışma tercihi senin..
Bu arada küsme huyu evlilikte çok iğrenç. Sevgiliyken böyle olmayan eşim evlenince küsmelere başlamıştı en son bir ay küs kalınca benim devreler yandı boşanmadan döndük diyebilirim. Şu an törpülendi o huyu ama zor günler geçirdim. Yani küsme huyu çok ciddi mesele.

Bir hafta sizi aramayip 1 2 hafta sonra geri gelirse araya aldi birini onunla isi bitti size geri döndü demektir bunu bilin ..ona gire tavır alin 1 hafta sesszlik zaten ben hayatimi yasiyorum dmeektir 1 2 gun olsa neyse ama.
1 hafta daha aramicak sonra arar ahanda yazdim buraya

Merhabalar. Çok kırgın olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum. Sevgilimle saçma bir konu için gereksiz tavır yapması yüzünden tartıştık, kendisinin hatalı olduğu ortadaydı bunu oda biliyor ama ona rağmen bir haftadır mesaj yada arama hiç bir şey yok. Bir özür çok görülüyor bana.. bu olaydan sonra net kararım ayrılmaya karar verdim.
Düşündüm ki beni bu kadar değersiz hissettirmeye hakkı yok. Üstelik ben uzun süredir onun hayatındaki olumsuzlukları ilişkiye yansıtmasını sabırla idare ederken, elinden tutarken.. bu muameleyi görmek zoruma gitti. Sanırım fazla alttan alarak ilişkiyi bu noktaya getiren biraz benim. Beni üzen tartışmamız değil, benim için çaba göstermemesi.
Sorum şu; sesini duymak istemediğim için aramayacağım. Mesaj yazarak mı ayrılsam yoksa bişey demeden sessiz sedasız numarasını mı silsem? Siz yerimde olsanız ne yapardınız? Teşekkür ederim hayırlı geceler.
İnsanlara verilebilecek en güzel ceza sessiz kalmaktır

Hiç bir açıklama yapmadan ayrılın. Telefonu nunu silin ama engellemeyin. Olurda ilerde bir mesaj atarsa görüldü yapıp hiç bir cevap vermeden engeleyin. Bu şekilde ayrılırsanız o gereksiz egosu dan dolayı aramasa dahi hep zihni rahatsıtsız olup merak edecektir ayrılık nedeni. Değer vermeyenin hakettiği muamele bu bana göre.

Bazen arkadaşlarımda şunu görüyorum ilk etapta kızgınlıkla dile gelmeyenler daha sonra özlem olunca birden arama sorma isteğine dönüşüyor. Böyle bir şey yaşayacağınızı düşünüyorsanız mesajla bitirin bence ileride keşke şunu şunu deseydim olmasın .

O zaten ayrilmis. Olur da mesaj vs yazarsa, geri donme, acma telefonlarini

Bazen arkadaşlarımda şunu görüyorum ilk etapta kızgınlıkla dile gelmeyenler daha sonra özlem olunca birden arama sorma isteğine dönüşüyor. Böyle bir şey yaşayacağınızı düşünüyorsanız mesajla bitirin bence ileride keşke şunu şunu deseydim olmasın .
Evet. Aldatıldığımı öğrendiğimde şoka girmiştim hiç beklemiyordum böyle bir durumu. Neye uğradığımı şaşırdım. 4 gün boyunca istifra ettim. Ayrıldıktan 2 gün sonra aldatıldığımı öğrendiğim için bir şey yazsam da onun için ifade etmez diye düşündüm. 2 hafta bekledim. Durumum çok kötüydü. Kaldıramadım bu durumu psikologa gittim. Psikolog bana neden hesap sormadığımı sordu. Hesap sormamın onun için bir şey ifade etmeyeceğini düşündüm. Kabul etse de inkar etse de iki türlü de canımı yakacaktı dedim. Numaram i degistirdim. Atlatmam uzun sürdü bir 6 ay kadar. Düşününce keşke içimdekileri dökseydim diyorum. O beni aldattığını bilmediğimi biliyor. Öyle de kaldı konu. Gerçekten insanin canı çok acıdığında içindekileri dökmeli.. bu konuda haklısınız. Susmak içinde patlamaya sebep oluyor.

Hiç bir açıklama yapmadan ayrılın. Telefonu nunu silin ama engellemeyin. Olurda ilerde bir mesaj atarsa görüldü yapıp hiç bir cevap vermeden engeleyin. Bu şekilde ayrılırsanız o gereksiz egosu dan dolayı aramasa dahi hep zihni rahatsıtsız olup merak edecektir ayrılık nedeni. Değer vermeyenin hakettiği muamele bu bana göre.
Harikasınız. Zamanında bana yapilmisti bu hala uyuz oluyorum adama. Kaç sene geçmiş üstünden

Ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorum sakın bu adamla bu huyu devam ettiği müddetçe evlenme, tükenirsin.

1 hafta aramayan adam ayrılık kararı almıştır diye bir şey yok.
Yani burda bir kavga olmuş o yüzden dedim.
Ama büyütülecek bir şey yoksa ne bu inatlaşma.
Bu erkekler bulunmaz Hint kumaşı oldu zaten.
Kalp kırıp özür dilememek nedir niye yani bu ego savaşı.
Kim kalp kırdıysa adım atmalı.
Bence sessiz kal

Bence hemen ayrıl. Böyle bir adamı evlilikte yontmaya çalışmakla uğraşma. Kütük her zaman kütük

Mesaj bile atmayin o yazarsa ayrilmiştık diye biliyorum dersiniz

çoğu kişi de aynısını yazmış ben de yazayım bence de tepkisiz kal bir şey yazma. belki yazıp ayrılma ihtiyacı hissediyorsundur ama emin ol umursamamak daha iyi bu tür durumlarda. bu arada insanın gönlünün alınmasını beklemek öyle büyük bir istek yapılamayacak kadar zor bir şey değil bunu da yapmıyorsa kendimize bu tavırları layık görmemeliyiz, kararınız isabetli olmuş.

O zaten sizden ayrılmış mesaj atıp da egosunu oksamayin engelleme, engelleyip açarsan bu defada seni cepte görüp havalara girer.

Kararınız çok güzel. Ama bunu devam ettırın. O kadar öz güven vermıssınız ki.

Back
X