Gönlünüz seviyor ama şartlar hayal ettiğiniz gibi değilse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
biri var, gonlunuz, kalbiniz seviyor, yuzunuzu gulduruyor, sizi oldugunuz gibi kabul etmis, her konuda destek ama gelin gorun ki şartlar hayal ettiğiniz gibi değil, ailesi, cevresi vs hic te hayal ettiginiz bir es adayininki gibi degil, sizinkiyle uyumsuz. Ne yapardınız

ŞARTLARDAN KASTINIZA BAĞLI. MESELA MADDİ Mİ KÜLTÜR MÜ GÖRÜNÜŞ MÜ. HAYAL EDİPTE OLMAYAN. HAA BU ARADA HİİÇBİRŞEY HAYALLERDEKİ GİBİ OLMUYOR OLMAZDA:ecrin_bebek:

evet canım şartlar derken kastettiğin ne?

aile kultur farki ve bayanın kariyer ve maas olarak daha iyi olmasi

bak şimdi...
benim eşimle hiçbir şekilde uyum söz konusu değildi (aileler arasında)...
maddi olarak benim ailem çok daha iyidi...
ailem beni uygun görmedi ne evi var ne arabası dendi..
ama ben onu ne kadar çok sevdiğim ve hayatımın aşkı olduğu için....
ve onunla bi ömür mutlu olacağıma inandığım için hiçbirini duymadım hepsine kulaklarımı kapadım bitek mutlu olacağıma inandım...
rabbime şükürler olsun herşey çok güzel şimdi....
evim yok belki arabam yok ama huzurum var onu asla hiçbişeye değişmem...
evde alınır arabada ama mutluluk parayla satın alınmıyor maalesef.... :asigim:

eğer bu senin için sorun olacaksa,bunu ileriki yıllarda sorun yapıp onu üzeceksen şimdiden bırak derim ben..ne kendini ne de onu üz..

canim , birbirini seven iki kisi hayal olan sartlari önemsesine gerek yok bence , cünkü o sartlar aniden degisebilir o kisiler degistirebilir..

ben onu seviyorum ama aynı yollarda yurumuyoruz
bilmiyorum

bunu senmi sorun yapiyosunki sen yapiyosan ilersi pek iyi olmaz canim iyi dusun...

Bazen aynı yöne bakmak lazım..
Ben olsa hiç düşünmezdim kafamı bile yormazdım
sadece kısmet değilmiş napıyım der , arkamı dönerdim..
Öylede yaptım , Pişman değilim..
Aile çok önemli benim için , Ailemede uyun sağlamalı eşim ve ailesi..

aıle cok önemlı aılesıyle anlasıyorsam kültürmüş maddı yönden benden zayfmış hıc önemlı deıl ama aılesı ıle anlaşamıyorsam evlenmezdım cunku aıle kavramı benım ıcın cok önemlı

kültür dersen hıc kımse anasından kültürlü doğmaz ben daha kültrlu ısem beraber daha cok sey öğrenmek ıcn gezerız tıyatro sınema bırlıkte kıtap alıp okumak gıbı seyler yaaprım
maddı açıdan benden zayf ıse hıc umrumda olmaz bırlıkte kımseden yadım almadan cok bızım ıcn kıymetlı olan şeylere sahıp olunur
karıyer olarak ondan üstun olabılırım belkı ama yarın işsız kalmıycamında garantısı yok yanı herseyın çözumu var ama aılesı ıle anlaşamıyorsan orda bınkez düşün derım

maddı acıdan dıyorsan eger kımse yarının ne getırecegını bılemez
gıdersın evı arabası olan bırıne yarınsı ıflas eder bıseyı kalmaz
ama aılelerın kultur farkı varsa ve bu sızın aranızda sımdıden sorun yaratıyorsa ılerıde dahada sorun olabılır
aslında hersey ıkınıze baglı
sız bırbırınızı sevıyor ve bunları kulak ardı edebılıyorsanız mutluluga hıcbısey engel olamaz

cok teskkurler ya cidden harika seyler yazmissiniz

Evlenmeden önce önemsiz gelen her şey;
evlendikten sonra;yıllar geçtikten sonra niye
bunları önemsemedim keşke hemen karar vermeseydim
diye karşına çıkacaktır:Seneler sonra telafisi mümkün
olmuyor;maalesef:

Hayal kurmaya gerek yok bugün çok iyi anlaşıyor olabilirim fakat birlikte aynı hayatı paylaşınca dışardan görünen gibi olmayacak hiçbirşey.Bu benim fikrim ve düşüncemi uygulayıp ben böyle davrandım başkaları benim gibi düşünmek zorunda değil.Gerçekçi olmak lazım aç karnına mutluluk olmuyor bu şekilde birbirinin hayatını zindana çevirmektense tek başına kalmak daha iyidir.Olay sadece para değil kültür de çok önemli evlilik yapıp çocuk sahibi olmak isteyeceğiz peki olacak evladınız kimin kültürü ile yetişecek dimi ?gamyoncuiremsu

aile kultur farki ve bayanın kariyer ve maas olarak daha iyi olmasi

günümüzde bazı erkekler ve bayanlar birbirlerinden olan kariyer yüksekliklerini gözardı edebiliyor.. mutlu olanlarıda var mutsuz olanlarıda..

canım sen böyle bir konu açtığına göre demekki rahatsızsın bu konudan..

biz burda sana boşver desekte etkisi sevgilinle ailesiyle bir ortama girene, birşeyler paylaşana kadar sürecektir.

her insanın karakteri farklıdır.. kimi erkek kendinden üstünden bir bayanla ilk zamanlarda gurur duyarken bu duygu yerini zamanla kaprise, içten içten aşağılanmışlık duygusuna bırakabiliyor..ve karşısındaki kadını kendince hor görmeyle, aşağılamayla bastırabiliyor bu duyguyu..

aileler arası farklılığa gelince, eğer iki aile birbiyle anlaşırsa yani sizin aileniz için kültür farkı önemli değil. onun ailesi içinde önemli değilse sorun çıkmaz sanırım..

işin özü hayatım; sevgilin bunları kaldırabilecek bir insan mı en önemlisi? onu en iyi sen tanırsın..ve sende kaldırabileceğine inanıyormusun?

herşey hayalimizdeki gibi olmaz.. ama az çok hayalimize yaklaşmak isteriz..

maddi olanakları geçin.. çünkü güzellik bir sivilceye zenginlik bir kibrit çöpüne bakar demişler.. bugün iyi olan durumlar yarın bozulur veya tam tersi olaur..

önemli olan sizin maddiyat dışındaki beklentilerinizdir. Çünkü evlenirken iki kişi değil iki aile evleniyor.. ve aileler arasındaki uyumsuzluk eşleri de etkiliyor. Fakat ailelerde hoşgörü hakimse farklı yollarda da yürüseniz bu sizi mümkün olduğunca az etkiler..

bu konuyu buraya açtığınıza göre aşk gözünüzü kör etmemiş anlaşılan ve bu çok iyi birşey:)

iyi düşünüp taşının ailelerinizin fikrini alın.

ben şahsen iki gönül bir olunca samanlık seyran olur lafına inanmıyorum.. Bir sürü şeyin uyumlu olması lazım en başta aradaki farkların eşler arasında sorun aratmayacağından emin olmak lazım..

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşıma.s.

aşkmış sevgiymiş paraymış vs vs

kızlar evlendiğinizde herşey çok farklı oluyooo

maddiyat için ev içiin bark için evlenmedim diyorsun ama bir bakıyorsunki bunlar evlendikten sonra gözünde büyüdükçe büyüyor

gerçekten insan geleceği görebilseydi birçok şey farklı olurdu

herşey nasip kısmet işi

hakkında hayırlısı olsun canım

biri var, gonlunuz, kalbiniz seviyor, yuzunuzu gulduruyor, sizi oldugunuz gibi kabul etmis, her konuda destek ama gelin gorun ki şartlar hayal ettiğiniz gibi değil, ailesi, cevresi vs hic te hayal ettiginiz bir es adayininki gibi degil, sizinkiyle uyumsuz. Ne yapardınız

ben fesat kadınım...
hemen aklıma şey gelir, şimdi ben ondan daha iyi şartlara sahibim ya o bana sahip olabilmek için öyle davranıyor diye düşünürüm...yani sevgisi bana sahici gelmez...
kendimi ondan üstün görüyorsam burda da bir sıkıntı vardır... bugün kendimi ondan üstün görmem demek aslında onu kendimden aşağı da görmem demektir... bunu düşünürdüm..
kısaca ben denklik ararım, göz ardı etmem...

Bu aradaki farkin büyüklügne bagli bence....arada gercekten daglar kadar fark varsa...belkide bir daha düsünmende fayda var...fakat öyle asiri derecede bir fark degilse neden olmasin derim ben?:delphin:

Anlastiktan sonra...sevdikten ve saydiktan sonra...iki kiside kendinle barisik ve komplekssiz olduktan sonra...maddiyatmis...egitimmis hic önemli degil kanimca...bu devirde dogru insani bulmak daha dogrusu dogru sandigin insani bulmak cok zor....dört dörtlük hayalindeki tüm özellikleri tasiyan birini bulmazsin...cünkü dört dörtlük insan yoktur....:kahve:

Bir yerde insan beklentilerinden ödün vermeli....yoksa ya yanliz kalirsin yada artik evlenmeliyim cocuk yapmaliyim deyip düsünmeden acele kararlar verir ve muhtemelen yanlis insanla evlenirsin....:1no2:

Düsün kendince...senin icin önemli olan nedir?...evlilik ve aile senin icin ne ifade ediyor?
Ailenin düsünceleri cok önemli tabiki ve hersey onlarin onayi ve isteyi icinde olmali lakin ailenin cok begendigi biri ilede mutsuz olabilirsin...kendi istedigin biri ilede...:delphin:

Evlilik bu....Garantisi yok....:kahve:

Back
X