- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ben suan oldugu gibi devam edecekse devam etmek istemiyorum. Herkes evlenmek evli ölmek zorunda değil. Belki de benim kaderimin kalan kısmı bekar olarak yazılmıştır. Çok kutsal bir meslek sahibi olacağım. Belki bu vazifeye kendimi tam vermek için bekar olmam gerekiyordurAşilamayacak sorunlar yoksa hemen bosanmayi düsünmeseydin keske.kimsenin evliligi muhtesem deil ve inan evliliginizin daha alisma sürecindediniz ve cok gencsiniz.önce biraz ayri kalmayi deneseydeniz keske..
Ya niye sorunlarınızı telefondan çözmeye çalışıyorsunuz.Benimle bir şeyleri konuşarak halletseydi duzelebilirdik ama o asla benimle konusmadi. Bir sorun olduğu zaman ulaşılmaz olmayı asla konuşmamayı seçti. Ben onu bin kere de arasam yazsam o istemediği taktirde asla ulaşamazdım. Ben evde dertten üzüntüden gözyaşı dökerken o bunu umursamazdı. Ne yaptığını bile bilmiyorum. Ama böyle sürekli biriktiği için bu kadar ulaşılmaz olduğu için ben peşinde koşmaktan sıkıldım.
Kıyamam ya çok üzüldüm.. mesajlarına denk geliyordum ara sıra.. nasıl hemen fesh ettinizki dini nikahı? Bence bukadar severken iyice konuş,şans ver son kez. Yuva yıkmak kolay değil
Ayni evin icini tabikide biz bilemeyiz.sen öyle düsünüyosan öyledir.yolun acik olsun mutlu ol ne diyim.Ben suan oldugu gibi devam edecekse devam etmek istemiyorum. Herkes evlenmek evli ölmek zorunda değil. Belki de benim kaderimin kalan kısmı bekar olarak yazılmıştır. Çok kutsal bir meslek sahibi olacağım. Belki bu vazifeye kendimi tam vermek için bekar olmam gerekiyordur
Oldugun durum icime işledi resmen. Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin ❤ daha genciz yolun başındayız. Umarım tez vakitte toparlarsınKızlar ben boşanıyorum, dini nikâhımızı fesh ettik, dilekçemizi verdik. Eşim istemiyordu ama ben çok istedim. Zor zamanımda yanımda olmaz oldu, en ufak tartışmada ulaşılmaz olurdu. Ne konuşabilirdim ne de anlasabilirdim. O istemediği vakit ben onun vicdana gelip de bana ulaşmasını beklerdim. Bugün yaşanan tartışmadan sonra madem mutlu olamayacağız bitirelim dedim. Çoluk çocuk olmadan daha fazla birbirimizi üzmeden..
Sen benim neşemdin evimin huzuruydun dedi. O kadar içime oturdu ki. Acısından nefes alamıyorum. Hiç ayrılmak istemiyordu. Ama değişmek için de caba göstermiyordu. Bu benim huyum yapamıyorum can çıkmadan huy çıkmaz diyordu. Ben de yapamadım kızlar. Affedemedim. Daha 22 yaşındayım. Hayatımın geri kalanını böyle onun peşinden koşarak ona ulaşmaya çalışarak geçirmek istemedim. En dar anımda tek başıma savaşmak istemedim. Dinlenecek bir baş, soluklanacak bir nefes arıyordum sadece. Bulamadım gidiyorum. Yalan yok, icimde biraz da tüm bu bekleyişlerin son bulacağını bilmenin sevinci var. Aradığım günler açmadığın telefonların değerini öğrenir de başka bir kızı üzmezsin belki.
Ama hiç kızgın değilim sana. Biraz mahcubum, daha fazla sabredemedim. Çok güzel günler yaşattın bana, en çok mutlu edenim de sen oldun, en çok canımı acıtan da.. Ama ah etmem sana. Hep mutlu ol çiçeğim..
Giden mi daha çok üzülür kalan mı? Kalan üzülürmüş derler. Giden savaşmayı değil kaçmayı seçermiş. Peki ya gidenin bunca zaman sabrettigini artık yorulduğunu görmezler mi? Giden mutlu huzurlu yuvasından gitmek ister miydi hiç, ayrılık acısını ve bütün suçluluk hissini yüklenmek ister miydi?
Canım çok yanıyor sadece sabır diliyorum. Sen utandırma Ya Rabbi. Bana dua edin kızlar. Duygularım karmakarışık.
Yüz yüze konuşamıyoruz çünkü eve gelmiyor. En sonki kavga da buradan cıktı zaten. Ona ihtiyacım vardi. Bayramdan sonra gelmek için söz verdi. Ama bana 1 hafta daha geç geleceğini söyledi. Ve bu tutmadığı bilmem kaçıncı sözü olduğu için ben de gelme kal orda dedim. Ama umursamadı, aradım açmadı yazdım cevap gelmedi. Kuzenine haber ettim bana çok acil ulaşsın diye ulasmadi. Benimle konuşmak dahi istemiyordu. Ben ayrılmak istedigimi bile adama zorla duyurdum. Bu mesajı bana ben evdeyken attı. Ben koca diye karşımda muhattap bulamıyordum kiYa niye sorunlarınızı telefondan çözmeye çalışıyorsunuz.
Yüzyüze konuşun boşanacak kadar abartmayın.Bakin 22 yaşındasınız pişman olacağınız kararlar vermeyin.
Evlilik flört gibi değildir. .Sabır ister,emek ister ..Sürekli heyecan aramayın biraz rölantiye bırakın. .
Bu olaya da gıcık oluyorum.
Canının istediği gibi yaşa. Sonra da ben ayrılmak istemiyorum. Evimin nesesi sendin bilmem ne.
Senin evin yok ki. Ait veya sahip hissettiğin bir kavram yokki.
Olsaydı düzeltmeye çalışırdın. Bana vicdan yaptırmaya değil.
Yani evime bir kedi alsam. Sonra su ve mama vermesem. Hayvan ölse. Sonra ben cırlasam ne olur ölme diye.
Bu o hesap işte.
Bu mesaja göre ayrılmakta sonuna kadar haklısın. Yolun açık olsun canım. Böylesine evlilik denmezYüz yüze konuşamıyoruz çünkü eve gelmiyor. En sonki kavga da buradan cıktı zaten. Ona ihtiyacım vardi. Bayramdan sonra gelmek için söz verdi. Ama bana 1 hafta daha geç geleceğini söyledi. Ve bu tutmadığı bilmem kaçıncı sözü olduğu için ben de gelme kal orda dedim. Ama umursamadı, aradım açmadı yazdım cevap gelmedi. Kuzenine haber ettim bana çok acil ulaşsın diye ulasmadi. Benimle konuşmak dahi istemiyordu. En sonunda yolunu kestim. Ve bu kararımı açıkladım. Ben ayrılmak istedigimi bile adama zorla duyurdum. Bu mesajı bana ben evdeyken attı. Ben koca diye karşımda muhattap bulamıyordum ki
Çok teşekkür ederim. Ben biraz da takıntılı bir insanım. Ulaşamadıkça ağlıyor üzülüyor kendimi yiyip bitiriyordum. Inanır mısınız kanser olmaktan korkuyordum son zamanlarda. Allahım içimdeki sevgiyi al Ya Rabbim diye cok gözyaşı döktüm. Sevgim beni hep tutuyordu. Hâlâ daha seviyorum ama zamanla azaldığını hissediyordum. Her onu ağlayarak bekledigimde icimde bir soğukluk oluşuyordu. Ve sonunda o kadar soğukluk oldu ki ben onunla mutlu olamayacağıma inandım ve ondan vazgeçtim. Onsuz ölürüm diyorum ama şimdi ben ondan ayrılmak istiyorum. Hayat ne garipBu mesaja göre ayrılmakta sonuna kadar haklısın. Yolun açık olsun canım. Böylesine evlilik denmez
Eşiniz değil de birlikte yaşadığınız biri mi?Yüz yüze konuşamıyoruz çünkü eve gelmiyor. En sonki kavga da buradan cıktı zaten. Ona ihtiyacım vardi. Bayramdan sonra gelmek için söz verdi. Ama bana 1 hafta daha geç geleceğini söyledi. Ve bu tutmadığı bilmem kaçıncı sözü olduğu için ben de gelme kal orda dedim. Ama umursamadı, aradım açmadı yazdım cevap gelmedi. Kuzenine haber ettim bana çok acil ulaşsın diye ulasmadi. Benimle konuşmak dahi istemiyordu. Ben ayrılmak istedigimi bile adama zorla duyurdum. Bu mesajı bana ben evdeyken attı. Ben koca diye karşımda muhattap bulamıyordum ki
Allah içine ferahlık versin. Eşte olsa kimse için bukadar üzüntüye değmez. Aileler hiç konuşmadımı eşinle?Çok teşekkür ederim. Ben biraz da takıntılı bir insanım. Ulaşamadıkça ağlıyor üzülüyor kendimi yiyip bitiriyordum. Inanır mısınız kanser olmaktan korkuyordum son zamanlarda. Allahım içimdeki sevgiyi al Ya Rabbim diye cok gözyaşı döktüm. Sevgim beni hep tutuyordu. Hâlâ daha seviyorum ama zamanla azaldığını hissediyordum. Her onu ağlayarak bekledigimde icimde bir soğukluk oluşuyordu. Ve sonunda o kadar soğukluk oldu ki ben onunla mutlu olamayacağıma inandım ve ondan vazgeçtim. Onsuz ölürüm diyorum ama şimdi ben ondan ayrılmak istiyorum. Hayat ne garip
Aynı evde kalmıyor musunuz?Nerden gelecekti?Resmî nikâhınız var mı?Yazdiklariniz değişik geldi deYüz yüze konuşamıyoruz çünkü eve gelmiyor. En sonki kavga da buradan cıktı zaten. Ona ihtiyacım vardi. Bayramdan sonra gelmek için söz verdi. Ama bana 1 hafta daha geç geleceğini söyledi. Ve bu tutmadığı bilmem kaçıncı sözü olduğu için ben de gelme kal orda dedim. Ama umursamadı, aradım açmadı yazdım cevap gelmedi. Kuzenine haber ettim bana çok acil ulaşsın diye ulasmadi. Benimle konuşmak dahi istemiyordu. Ben ayrılmak istedigimi bile adama zorla duyurdum. Bu mesajı bana ben evdeyken attı. Ben koca diye karşımda muhattap bulamıyordum ki
Aynı evde kalmıyor musunuz?Nerden gelecekti?Resmî nikâhınız var mı?Yazdiklariniz değişik geldi de
Eşiniz değil de birlikte yaşadığınız biri mi?
Belki böyle böyle ilişkiyi bitirmek istiyordur.
aileler hep beni tutuyor, ama eşim istemedikten sonra kim ne yapabilir kiAllah içine ferahlık versin. Eşte olsa kimse için bukadar üzüntüye değmez. Aileler hiç konuşmadımı eşinle?
Cok aci yazdiklariniza benim icim acidi madem seviyorsunuz bu acele niye 22 yasinda evliliginzde ne kdr tanimis olabilirsiniz. Bu kdr ask yazmasaniz gecmis olsun diycem de cocukluk yapmissinz diyebiliyorum sadece action mi aradinz? Kendi kendinize aci cektirmissinz esiniz iyi bir insansa seviyorsaniz ahlaki degerlere onem veriyorsa ( yazdiklarinizdan vermedigini dusunmedim vermese hala sevemzdiniz herhalde) iyi yonlerini gormeye calissaydinz kusurlarindan ziyadeKızlar ben boşanıyorum, dini nikâhımızı fesh ettik, dilekçemizi verdik. Eşim istemiyordu ama ben çok istedim. Zor zamanımda yanımda olmaz oldu, en ufak tartışmada ulaşılmaz olurdu. Ne konuşabilirdim ne de anlasabilirdim. O istemediği vakit ben onun vicdana gelip de bana ulaşmasını beklerdim. Bugün yaşanan tartışmadan sonra madem mutlu olamayacağız bitirelim dedim. Çoluk çocuk olmadan daha fazla birbirimizi üzmeden..
Sen benim neşemdin evimin huzuruydun dedi. O kadar içime oturdu ki. Acısından nefes alamıyorum. Hiç ayrılmak istemiyordu. Ama değişmek için de caba göstermiyordu. Bu benim huyum yapamıyorum can çıkmadan huy çıkmaz diyordu. Ben de yapamadım kızlar. Affedemedim. Daha 22 yaşındayım. Hayatımın geri kalanını böyle onun peşinden koşarak ona ulaşmaya çalışarak geçirmek istemedim. En dar anımda tek başıma savaşmak istemedim. Dinlenecek bir baş, soluklanacak bir nefes arıyordum sadece. Bulamadım gidiyorum. Yalan yok, icimde biraz da tüm bu bekleyişlerin son bulacağını bilmenin sevinci var. Aradığım günler açmadığın telefonların değerini öğrenir de başka bir kızı üzmezsin belki.
Ama hiç kızgın değilim sana. Biraz mahcubum, daha fazla sabredemedim. Çok güzel günler yaşattın bana, en çok mutlu edenim de sen oldun, en çok canımı acıtan da.. Ama ah etmem sana. Hep mutlu ol çiçeğim..
Giden mi daha çok üzülür kalan mı? Kalan üzülürmüş derler. Giden savaşmayı değil kaçmayı seçermiş. Peki ya gidenin bunca zaman sabrettigini artık yorulduğunu görmezler mi? Giden mutlu huzurlu yuvasından gitmek ister miydi hiç, ayrılık acısını ve bütün suçluluk hissini yüklenmek ister miydi?
Canım çok yanıyor sadece sabır diliyorum. Sen utandırma Ya Rabbi. Bana dua edin kızlar. Duygularım karmakarışık.
Canım benim üzülme diyoz ama elde değil tabiki insan ister istemez üzülür kırılır yani. Hakkınızda hayırlısı budur belki rabbim iyisini bilir elbet. Sen çabanı göstermişsin insan karşılığını bulamayınca yoruluyo ve bir yerde bırakıyo. Sen bol bol dua et rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahKızlar ben boşanıyorum, dini nikâhımızı fesh ettik, dilekçemizi verdik. Eşim istemiyordu ama ben çok istedim. Zor zamanımda yanımda olmaz oldu, en ufak tartışmada ulaşılmaz olurdu. Ne konuşabilirdim ne de anlasabilirdim. O istemediği vakit ben onun vicdana gelip de bana ulaşmasını beklerdim. Bugün yaşanan tartışmadan sonra madem mutlu olamayacağız bitirelim dedim. Çoluk çocuk olmadan daha fazla birbirimizi üzmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?