Gönül ağrım, güle güle ilk göz ağrım

Şimdi konularına baktım. Yaş 22 tıp okuyormuşsunuz. Mis gibi meslek mis gibi yaş.
EMİN OL hayat seni yorup tüketen bir insana sabredip tahammül edip sinirlerini yıpratmak için çook kısa. Yolun açık olsun her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim ❤ inşallah sizin de her şey gönlünüzce olur. Sayenizde yüzüm gülüyor iyi hissediyorum. Rabbim de sizin yüzünüzü güldürsün

İşte hata burda o sizin eşiniz anneniz babanız arkadaşınız değil sizin evliliği bitirmek yerine kendinizi iyilestirmeniz gerekiyor bu evlilik bitti diyelim yine mutsuz olursun kendin iyilesmedigin sürece insan güçlü olmak kendi yarasını sarmak ayakları üzerinde durmak zorunda sürekli herşeyi karşıdan beklemek ilişkiyi çok yıpratır sürekli verici olmak mümkün değil

Benim evlilikten beklentim bunlar, herkesin bir beklentisi var. Ben zaten evlenmek zorunda olduğumu da hiç düşünmüyorum. Belki de ben genel olarak evlenmemeliyim. Benim düşünceme göre sevdiğim kisinin bana ihtiyacı varsa olmazı oldururum dağları delerim ve ulaşırım. Herkes ayakları üzerinde durmalı ama bunu en sıkışık anda yapmak ne kadar doğru. Bu ayakları üzerinde durma işi en dar zamanda tek başına bırakarak değil de asıl sorunu çözüp zamanla olacak bir şey. Önceligim okulumu bitirmek. Sonrasinda hayatima nasil devam edeceğime karar vereceğim

Herşey gönlünce olsun

Bu durumdan sıkılmayacak insan olabilir mi ya ?
Niye eşiniz ananız babanız olsun ?
Es sadece es olmalı. Sevgili sadece sevgili .
Bir kişiye bu kadar mana yüklemek elbette ilişkinin akışını bozar . Sizi ondan gelen ilgiye bağımlı kilar. Sonrasında da zaten kimseye hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…