Gönül ağrım, güle güle ilk göz ağrım

En büyük aşk bizimki, birbirimiz olmadan ölürüz diye diye
ailelerinizin başının etini yiyerek daha 20 yaşında bile değilken evlendiniz.

Okul bitmemiş iş yok, maddi kaygınız bile yok çalışmıyorsunuz, emir almıyorsunuz.
Patron yok yettiremem kaygısı yok, eviniz alındı altınıza verildi.
Siz ailelerin maddi yardımı ile bile ilişki yürütemediniz öyle mi? :)

Cidden çok büyükmüş aşkınız.

Sizin bu konunuz aklı beş karış havadaki gençlere örnek olsun.
Keşke sabitlense..

Kusura bakmayın duygu yoksunu yazmış olabilirim ama çevremde hala var böyle tipler..
Görünce üzülüyorum.
3 kuruş kazanma zorluğu görmemiş, hala babasından kontör almasını bekliyor (Üstelik yokken)
ama aşk, evlilik diye ailesini üzen 20 yaşında tipler..

Hayatta ne büyük acılar var bilseniz, o olgunlukta belki farklı olurdu her şey.

"Biraz mahcubum, daha fazla sabredemedim." demişsiniz ya, niye sabretmeniz gereksin? Güzel olan, yaşanması gereken ilişki çeşidi sabretmek zorunda olunan ilişki değil, paylaşmak, sevgi görmek, birbirini mutlu etmek üzerine kurulu ilişkidir bence. Öyle eşimin burnundan getireyim, hoyratça davranayım, kalbini kırayım, o da sabretsin, peşimden koşsun diye düşünen biri için niye zamanınızı harcayasınız? Kim ki o? Dünya onun etrafında mı dönüyor? Sizden daha mı kıymetli kendisi? Klişe ama doğru; dünyaya bir kez geliyoruz. Zaman gerçekten çok kıymetli. Telafisi yok. O zamanı da buna değecek, sizi mutlu edecek, karşılıklı kıymet bileceğiniz insanlar için harcayın. Bu adam azıcık durumu anlamış, pişman olmuş olsa, sizi kaybetmemek istese, ajitasyon yapmak yerine, yapıcı çözümlerle dikilirdi karşınıza. O kapasitesi yok ne yazık ki. En güzeli önünüze, yeni hayatınıza bakmanız olur.

ben de böyle hissediyorum, gerçekten barışmak isteseydi çıkar gelir yanımda olurdu. ama bana gece mesaj atmış kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmelisin diye. aslında çok sanslıyım ben üzüldükçe o ayrılmakla ne kadar doğru bir karar aldığımı bana gösteriyor

dua olmasaydı ayakta duramazdım heralde, çok sağol can içim, iyi ki varsın

ne deseniz haklısınz

22 yaşında bu kadar his ağır geldi bana. Gerci 22 yasimda bende senin gibi bu sekilde duygusal bakıyordum hayata. Simdi diyorum ki benim canimi yakanin canı cehenneme.
Seni takdir ediyorum hemde cok o yaslarda insan neyin ne olduğunu anlamıyor pek ama sen farkina varmisin onu seviyorsun ama kendini daha cok seviyorsun.

Kararinin arkasinda dur beraner yasayip illallah deyip hatirlanmaktansa içinde uhde olarak hatirlan daha iyi bence.
Ayrica insan evinin nesesine böyle uzak kalmazdi sinirlendim yaaa

bu yorumlarınız bana nefes oluyor, çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için

Biz kadınlar daha yoğun yaşıyoruz duyguları daha çok ilgi sevgi bekliyoruz erkekler daha rahat davranıyor hem sizde hem karşı tarafta sevgi var görünüyor bende üzüldüm açıkcası ani bi karar olmaz inşallah keşke uzak kalıp birbirinize zamana verseydiniz

ben duygularımı yoğun yaşıyorum, belki zamanla geçer. ama liseden beri duygularım çok kuvvetli.

bir de evet onu seviyorum ama kendimi de seviyorum ve sadece mutlu olmak istiyorum. önümdeki 40-50 seneyi kovalamacılık oynayarak geçirmek istemedim. uzun zamandır aslında düşünüyordum. cesaretimi toplamam neredeyse 6 ayımı aldı

sevgi var mı bilmiyoum ki, yapacağı atlayıp otobüse yanıma gelmekti. bunu bile yapamıyorsa gerçektn seviyor mudur? ben burda her gün ağlarken bırakın gelip destek olmayı telefonuma bile çıkmıyorsa ben buna sevilmek diyemem. ben sevildiğimi hissetmiyorum. lafla peynir gemisi yürümüyor. o zaman hepimiz seviyorum diyelim ama günümüzü gün edelim. böyle bir sevgiye ben inanmıyorum. bu olsa olsa alışkanlıktır

Çok mu abartiyosun çok mu duygusalsin da bunalttin acaba.Erkekler sürekli ağlayan sürekli şikayet eden güçsüz kadınlardan uzaklaşıyor sanki sen ask ask die abartmissin gibi geldi sevgili olduğun gibi olmayı beklemen hata.Evlilik emek ister sabır ister fevri hareket edip yanlış kararlar vermeyin

Evet ben gucsuz biriyim ama hep böyleydim. O benimle tanıştığı zaman ben yaşayan bir ölüydüm. O tuttu sarıldı bundan sonra bir şeylerle mücadele etmene gerek yok Ben varım dedi. Ben onu hem annem hem babam hem dostum hem sevgilim hem eşim bildim. Ama zamanla bu durumdan sıkılmış olacak ki benden kaçmaya başladı

Çok üzüldüm gerçekten ya... Ben de eşimle boşanıyordum az daha ailesi yüzünden zaman zaman çıkmazlara düştüm ama eşime kıyamadım. Hâlâ da memnun olmadığım yönleri var ama seviyorum, seviyor...

Inşallah sabrınız hiç tükenmez Rabbim içinize ferahlık verir. Huzurunuzu kaçırmaya kimsenin gücü yetmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…