Gönül almayan koca.....

Ben sinirliyken kırgınken yanıma gelip sarılmalar etmeler beni kızdırır mesela. Tepemin tasını attırmış sonuçta bi süre görmek istemem. Ertesi gün hiçbi şey olmamış gbi davranması da gayet normal. Olay büyükse siz ertesi gün uzatırsınız, uzak durursunz. İlla her tartışma sarılmayla noktalanacak diye bi şey yok. Bazen susmak unutmak en güzeli

O unutma olayını nasıl yapiyosunuz.tartisma ya da kusmelerim küçük şeyler ama ben büyütüyorum sanirim

Haklısın bazı huyumdan vazgeçmem gerek ama ondan da bişey görmek istiyorum sadece
Bak ben evli değilim ama yaşım senden büyüktür; ve çevremde geniş. Anladığım bişey varsa; triple koca, sevgili eğitilmiyor hakkaten.
Bir yerde yazmışsın beni konuşunca dinlemiyor diye; hiç küsüp gitme, ne üzüp canını sıkacaksın. Sen de ona bir daha ki sefere aynı muameleyi yap, duvarlara konuştuğunu hissetsin. O zaman ancak senin nasıl hissettiğini anlar.

26 yıllık evlilik siz baya yol katetmissiniz ben yeni sayılırım ben kocamla sevgi yaşamak istiyorum elimden gelse sürekli ayrılmayalım istiyorum da neyse çok şey istiyorum sanırım:)
Valla güzelim ben başlardada aynıydım. Öyle vıcık vıcık canım cicimli, aşkımlı ilişkileri sevmem. Benim eşim öyledir. Allahtan adamı 26 yılda yonttum kendisi de bana benzedi. Odun odun geçinip gidiyoruz.

O unutma olayını nasıl yapiyosunuz.tartisma ya da kusmelerim küçük şeyler ama ben büyütüyorum sanirim
olayın içinde hakaret saygısızlk vs varsa uzatırım tabiki özür dileyene kdr. Ama bi tartışmaysa konuşunca da bi yere varamıyorsak o tartışmadan on dk öncesi nasılsak o ana dönmeye çalışırım. Gereksiz yere gergin olup kendini üzmene değmz. Hamilelikte biraz hassaslaştım ve anladm ki bi şeyleri takmak insan beynini aşırı yoruyor. Yüz kilo taş taşımış gibi oluyosun

erkekden erkege degisiyor bu durumlar kimi erkek hic tınlamaz sen gidersin kimi erkek gozunun icine bakar iste o gozunun icine bakan erkekler de sayıca cok az..trip de yaparım arada küserim de surekli olgun kadın modun da gezmek de sacma esim yani nazda yaparım uzatmadan tatlı tatlı ama tabiki insan ister gelsin sarılsın o an zaten kadın da yumusar

erkekden erkege degisiyor bu durumlar kimi erkek hic tınlamaz sen gidersin kimi erkek gozunun icine bakar iste o gozunun icine bakan erkekler de sayıca cok az..trip de yaparım arada küserim de surekli olgun kadın modun da gezmek de sacma esim yani nazda yaparım uzatmadan tatlı tatlı ama tabiki insan ister gelsin sarılsın o an zaten kadın da yumusar

Aynen trip atıyorsam yumuşatmak için uğraşmayı ama sıkılmış olabilir ugrasmadigina göre

Erkekler bizden farkli düşünüyorlar biz de daha evlenmedigimiz halde biliyorum huyunu. Kavga ederiz ben yatiyorum der uyur. Ben telefonun başında tabiri caizse mal gibi kalirim. Barışınca sorarım benim triplerimi gereksiz bulur kavgadaki tutumumu haksiz bulur ugrasacak bisey yok gözüyle bakar. Eminim evlenince de kavga edince gidip uyuyacak ya da işine devam edecek yanima gelip gönül almayacak.

Ama ben de aynisini yapmayı düşünüyorum. Onlar böyleyken biz neden kendimizi harap ediyoruz ki. Sen de umursama git müzik aç dinle baska odada. Diger islerinle ilgilen. Bilgisayarini aç takıl film falan izle. Kendine kahve yap iç. Arkadasini ara sohbet et ama eglenceli bi sekilde et üzgün durma. Bi iki kere kahkahani da duyabilir hatta. Sen de onu takma.
Bi de bunu dene belki senin hic umursamadigini görünce asıl o zaman bozulacak? Nasilsa sen umursuyosun rahat tabi. Bi de hic takmamayi dene. Belki egosu incinir.

Erkekler bizden farkli düşünüyorlar biz de daha evlenmedigimiz halde biliyorum huyunu. Kavga ederiz ben yatiyorum der uyur. Ben telefonun başında tabiri caizse mal gibi kalirim. Barışınca sorarım benim triplerimi gereksiz bulur kavgadaki tutumumu haksiz bulur ugrasacak bisey yok gözüyle bakar. Eminim evlenince de kavga edince gidip uyuyacak ya da işine devam edecek yanima gelip gönül almayacak.

Ama ben de aynisini yapmayı düşünüyorum. Onlar böyleyken biz neden kendimizi harap ediyoruz ki. Sen de umursama git müzik aç dinle baska odada. Diger islerinle ilgilen. Bilgisayarini aç takıl film falan izle. Kendine kahve yap iç. Arkadasini ara sohbet et ama eglenceli bi sekilde et üzgün durma. Bi iki kere kahkahani da duyabilir hatta. Sen de onu takma.
Bi de bunu dene belki senin hic umursamadigini görünce asıl o zaman bozulacak? Nasilsa sen umursuyosun rahat tabi. Bi de hic takmamayi dene. Belki egosu incinir.

Evet bu yöntemi denicem bakalım nasıl olacak

Evet bu huyundan dolayı:))
valla ben olsam bu huyuna çaak tokadina yapışırım:)
eşimde bazen umursamaz güzelce söleyince baya işe yariyor:)
çöplere dökmediniz diye bagirsam hiç cani istemiycekti
dedim ki Kocacim çöpleri dökebilirmisin dedim
tamam hemen diyo:) öpüyo gidiyo maşallaH:D

Sen adami alistirmissin .o gelmemis sen gitmissin hep keske biraz firsat verseydin gelmesine onuda sabirla tavrini koyacan eger hakliysan bir iki gun beklicen konusmayacan ilgilenmiyicen guzel guzel giyinicen bakimli olucan ama ilgi yok .benim taktik bu yaparim isede yarar.

Merhaba hanımlar ben bu konuya çok taktım. Kısaca anlatayım sinir olduğu meseleyi.esim beni umursamıyor. Şöyle ki ufak tefek tartışıyoruz gidip gece ben ayaktayken uyuyor çok rahat.tartisiyoruz ben kızıyorum bişey e bas ka oda da takılıyorum sinirim geçsin diye hiç ne yanıma gelir ne sarılır. Ben yanına gitmesem tv sini izler çay ini içer hiç konuşmaz sonra gider uyur.sabah olur hicbisey olmamış gibi günaydın der.ben istiyorum ki uyumasın gelsin sarılsın konuşsun benimle kaç kere dedim beni umursamıyorsun diye umursuyorum diyo geçiyor kenara. Bana karşı davranışları iyidir ben bi huyuna hareketine kizarim aradan zaman geçer iletişime yine ben girerim o kendi haline yaşıyor bıraksan hiç iletişime girmez değişmiyor ben öyle kaliyorum
Bundan bendede var ama biraz geç özür diliyor ben yanaşınca hatasını anlıyor aslında umursamaz olan benim o herşeyi çok takar.

Back
X