- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
Bundan bendede var ama biraz geç özür diliyor ben yanaşınca hatasını anlıyor aslında umursamaz olan benim o herşeyi çok takar.
O umursamamazlik nasıl olur öğrenecem onu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan bendede var ama biraz geç özür diliyor ben yanaşınca hatasını anlıyor aslında umursamaz olan benim o herşeyi çok takar.
Üzülmemek istiyorsan tek seçeneğin bu yoksa herşey dert olur dert=hastalık ne gerek var?O umursamamazlik nasıl olur öğrenecem onu :))
Üzülmemek istiyorsan tek seçeneğin bu yoksa herşey dert olur dert=hastalık ne gerek var?
Zamanın da ülser olmuştum bende o saatte sonra bıraktımEvet zaten hemen mide me vuruyor
tartısmalarda sen aynısını yap onu delirt.sessiz ol keyfıne bak yanı takma müzik dınle o zaten senin bu hareketini benımsemıs sen sınır krızı geciriyosun o orda kendını tatmın ediyor ve senınle konusmasına gerek kalmıyor.hıslerini bellı etme fazlaMerhaba hanımlar ben bu konuya çok taktım. Kısaca anlatayım sinir olduğu meseleyi.esim beni umursamıyor. Şöyle ki ufak tefek tartışıyoruz gidip gece ben ayaktayken uyuyor çok rahat.tartisiyoruz ben kızıyorum bişey e bas ka oda da takılıyorum sinirim geçsin diye hiç ne yanıma gelir ne sarılır. Ben yanına gitmesem tv sini izler çay ini içer hiç konuşmaz sonra gider uyur.sabah olur hicbisey olmamış gibi günaydın der.ben istiyorum ki uyumasın gelsin sarılsın konuşsun benimle kaç kere dedim beni umursamıyorsun diye umursuyorum diyo geçiyor kenara. Bana karşı davranışları iyidir ben bi huyuna hareketine kizarim aradan zaman geçer iletişime yine ben girerim o kendi haline yaşıyor bıraksan hiç iletişime girmez değişmiyor ben öyle kaliyorum
Evet bekliyorum kim haklı kim haksız düşünmesin gelsin sarılsın istiyorum.hep ben yapıyorum yanına giden benim hep.o hayatını yasiyo
canım o hayatını yaşamıyor. erkek milleti kazma işte hepsi aynı. ben eşime tartışmışız ben sabaha kadar uyuyamadım sen nasıl uyudun diyorum uykum vardı diyor işte böyle.
sonra uzatmaz ertesi gün eskisi gibi olur.
ben de öyle oldum çünkü düşününce her ufak tartışma için oturup konuşup sarılıp güzel sözler söyleyelim bilmemnesi pembe dizilerin bize dayatması.. normalde iyi ve anlayışlı, uyumlu bir eşiniz ve iyi diyebileceğiniz huzurlu bir evliliğiniz varsa bunlara takılmayın. tartıştınız mı canınız çekiyorsa siz gidin sarılın çekmiyorsa dönün totonuzu siz de uyuyun. büyütmeyin değmez.
belli ki adamın yapısı böyle.
tartışmadan sonra ertesi gün aynı şekilde surat assa devam etse tamam süzme odun diyeceğim de belli ki adam bunları takmıyor sen de takılma derim..
yanına gelmiyor da başka yatakta mı yatıyor orasını anlamadım?Evet gayet anlayışlı her istediğimi o gün almasa da alır ev işlerinde yardım eder.ama ben umursadığım görmek istiyorum.tartismayi uzatan ve genelde sınırlı olan benimdir eşim sürekli alttan alır ertesi güne taşıyan benim çünkü gece rahatça uyuması bana değer vermediği gösteriyor gelsin sarılsın beraber uyuyalım yok keyfi kaçmış gelmezmiş yanıma bu konuyu hiç halledemiyorum umursamaz insan olamıyorum. Çünkü aynı ev içinde sevgi ilgili olalım istiyorum
yanına gelmiyor da başka yatakta mı yatıyor orasını anlamadım?
Yanıma gelmiyor yatağımızi ayırmam zaten
yav yanına gelse belki tartışma uzayacak çirkinleşecek. adam sakinleşmeye çalışıyor belli ki. yat uyu sen de. seni düşünmeyen adam olsa çarpar kapıyı çıkar veya tartışmayı uzatır neler neler yapar.
belli kalıplara sokmaya çalışmayın kocalarınızı onun huyu bu demek ki. normalde iyidir diosn bu konuda da sen anlayış göster.
Merhaba hanımlar ben bu konuya çok taktım. Kısaca anlatayım sinir olduğu meseleyi.esim beni umursamıyor. Şöyle ki ufak tefek tartışıyoruz gidip gece ben ayaktayken uyuyor çok rahat.tartisiyoruz ben kızıyorum bişey e bas ka oda da takılıyorum sinirim geçsin diye hiç ne yanıma gelir ne sarılır. Ben yanına gitmesem tv sini izler çay ini içer hiç konuşmaz sonra gider uyur.sabah olur hicbisey olmamış gibi günaydın der.ben istiyorum ki uyumasın gelsin sarılsın konuşsun benimle kaç kere dedim beni umursamıyorsun diye umursuyorum diyo geçiyor kenara. Bana karşı davranışları iyidir ben bi huyuna hareketine kizarim aradan zaman geçer iletişime yine ben girerim o kendi haline yaşıyor bıraksan hiç iletişime girmez değişmiyor ben öyle kaliyorum
Bu durumları çok sık yaşıyorsanız alışmıştır artık, aman zaten yanıma geliyo, aman zaten hep herşeye ağlıyo , aman zaten hep tripli gibi
Belki de ama benim elimde deil ki ne olursa olsun yanıma gelmeli diye düşündüğüm için
Bizde de var bu durum, ben ağlayınca kıyamam diyen Adam, evlendikten sonra Zırlama demişti, daha bıraktım ağlamayı, aslında Biz getiriyoruz işleri bu hale, gider Başka oda da gururlu gururlu ağlarım yanında ağlamam.
Haklısın bazen üzerine çok düşüyorum belki o yüzden böyle oluyo