• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül İşleri

Sosyal medyayi o kadar fazla kullanmiyorum sadece instagramdan takip ediyorum.Gittigi mekanlarami gitsem bilmiyorum ilgisini cekebilir miyim

2 kere veya 3 kere aynı mekanda gördüğüm insanlar benim dikkatimi çeker
Ben sosyal medyadan gördüğüm insanlarla otobüste bile karşılaşınca anlıyorum gerçi :KK53:

Kız sen neler karıştırıon :KK53:
Konu sahibi sen onun fotolarını beğendiğin halde o beğenmiyorsa çok umutlanma derim ben :/

Valla bir şey yapmıyorum :KK54:
:KK33: En azından bu aralar :KK53:

Benimde instagram hoslandigim biri vardi takiplesiyorduk.Takipe takip derken bi gün msj attim şu anda 1 aylik sevgiliyiz.
Şu anda herşey gayet iyi mutluyum.
Ama onun da ilgisi vardi ne zaman fotoğraf atsam begenirdi.Sosyal medyadan isi gerçeğe döktük iyi ki de olmuş.

Eğer senin fotograflarini falan begeniyorsa belki ilgileniyordur.Bi merhaba yaz belki gerisi gelir.:deli:

Bence çok sık fotoğraf paylaşmayın. Hafta da bir iki tane ama en güzel en iyi fotoğrafınızı paylaşın. Gittiği mekana da gidin bence ama görünce hiç ilgilenmeyin. Siz görünce adım atarsanız işin büyüsü bozulur. Bırakın o sizi görsün o adım atmak istesin. Ulaşılmaz görünenler her zaman daha çekicidir.

Benimde instagram hoslandigim biri vardi takiplesiyorduk.Takipe takip derken bi gün msj attim şu anda 1 aylik sevgiliyiz.
Şu anda herşey gayet iyi mutluyum.
Ama onun da ilgisi vardi ne zaman fotoğraf atsam begenirdi.Sosyal medyadan isi gerçeğe döktük iyi ki de olmuş.

Eğer senin fotograflarini falan begeniyorsa belki ilgileniyordur.Bi merhaba yaz belki gerisi gelir.:deli:
Cekiniyorum karsilik alamazsam cok uzulurum.

Bence çok sık fotoğraf paylaşmayın. Hafta da bir iki tane ama en güzel en iyi fotoğrafınızı paylaşın. Gittiği mekana da gidin bence ama görünce hiç ilgilenmeyin. Siz görünce adım atarsanız işin büyüsü bozulur. Bırakın o sizi görsün o adım atmak istesin. Ulaşılmaz görünenler her zaman daha çekicidir.
Haklisiniz sanirim ilk onun adim atmasi daha iyi olur

Ee dünyanın sonu mu bu canim zaten sosyal medyadan taniyorsun onu yüz yüze tanidigin biri olsa tamam diyeceğim haklisin cekinmekte.cevap vermezse takipi birakirsin olur biter.Bi daha kim kimi nerde gorücek allah askina biraz cesur ol ki hayallerine ulaşabilesin.
Ayni okuldaydik yuz yuze goruyorduk birbirimizi fakat benim baktigimin farkinda oldumu hic bilmiyorum

Ayni okuldaydik yuz yuze goruyorduk birbirimizi fakat benim baktigimin farkinda oldumu hic bilmiyorum
Ayni şehirde misiniz? Öyleyse işin daha kolay muhabbet acisindan sen bizim okulda miydin?Sanki seni hatirliyorum gibi bi mesaj at gerisi gelebilir.Tavrina bak orada devamini getirmek istiyor mu istemiyor mu?

Bir de şimdi aklıma geldi. Aynı mekana da gitsen karşılaşma olasılığınız düşük. Onun en sık gittiği mekanda fotoğraf çektirip yer bildirimi yap. Dikkatini çekicektir.

Mezun olduysaniz zaten bir daha yuz yuze gorme sansiniz dusuk. Yani hoslandiginizi anlasa da utanilacak bir durum yok. Ben birinden hoslaninca asiri egleniyorum stalk konusmak falan hic cekinmem cok rahat konusurum. Ama sanaldan mesaj atmam tabiki yuz yuze daha guzel cunku. Attigi yeni fotograflari begenirseniz ilgili oldugunuz anlasilmaz. Eski fotograflarindan bir tane begenin profilinize donecek mi bakin. Seninle ilgileniyorum demek gibi bir sey bu cunku

Mezun olduysaniz zaten bir daha yuz yuze gorme sansiniz dusuk. Yani hoslandiginizi anlasa da utanilacak bir durum yok. Ben birinden hoslaninca asiri egleniyorum stalk konusmak falan hic cekinmem cok rahat konusurum. Ama sanaldan mesaj atmam tabiki yuz yuze daha guzel cunku. Attigi yeni fotograflari begenirseniz ilgili oldugunuz anlasilmaz. Eski fotograflarindan bir tane begenin profilinize donecek mi bakin. Seninle ilgileniyorum demek gibi bir sey bu cunku
Eski fotograflarindan da begenmistim ama henuz iletisim olmadi hala :( dikkatini cekmedi sanirim

Back
X