Ayrıca eski fotoğrafları beğenmesi de sanki hoşlanma belirtisi gibi.
Haklisiniz ...Bence sosyal medya adımlarına, fazla anlam yükleniyor.
Bazen fotoğrafçıların önünden geçerken, vitrine koyulanlar için "ne güzel fotoğrafmış, beğendim" diyip geçiyorum.
O zaman en güzeli zamana bırakmak. Alttaki mesaja da katılıyorum bu arada, bazen fazla anlam yükleyebiliyoruz sosyal medyaya.Bende acaba hoslaniyor mu dedim ama yazdiktan sonra cok gec cevap verdi konusmayi uzatmadi vs.
Peki nasil yapacagim onuAsla adım atma. Eğer hoşlanıyorsa mutlaka bir girişimde bulunur. Flört böyle bir şey, hep kaçacaksın, ama kaçmıyor gibi davranacaksın. Ama taşıma suyuyla da olmaz bu işler. İçgüdü lazım
O beni eklediğinden beri ben egitimde oldugum icin ise gidemedim hic , yani karsilasamadikİşyerinde görmüyor musun hiç kendisini?
Bence ilgisi var ama beyfendi biraz cool takılıyo aklınca. Sende ağır yap, o düşsün peşine...Benimde işyerinde hoşlandığım biri var ama daha bi atak göremedik kendisindenO beni eklediğinden beri ben egitimde oldugum icin ise gidemedim hic , yani karsilasamadik
Seninle ilgileniyor gibi. Resmine yorum yapması iletişim kurmak istemesiyle alakalı gibi geldi bana. Geç yazması da stratejiktirAma yüzyüze görüşmeden bazı şeyler belli olmaz. İşte karşılaşınca nasıl davrancak bakalım? Ona göre anlarsın. Ama sende onun gönderilerini beğeniverirsin
Bakisma falan var mi sizde peki?Bence ilgisi var ama beyfendi biraz cool takılıyo aklınca. Sende ağır yap, o düşsün peşine...Benimde işyerinde hoşlandığım biri var ama daha bi atak göremedik kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?