Gec cevap yazmasi son mesajimi cevaplamamasi falan kafami cok karistirdiBence sana karşı bi ilgisi var ve bunu belli etmeye çalışıyo her yoldan mesaj atıyo baksana, tabi iyice araştırmak lazım herkese böyle yapıyomu yoksa sana mı özel
Daha somut derken ne demeliyim ? Acikca sallamissin derken ne demek istedin ?Gönül işlerinden anlayan var mı dedin geldim
1. Sana ilgisi var ama öyle çok değil.
2. İlgisi dayanılmaz boyutta olsaydı muhabbet başlamışken sürdürmek için daha fazla çaba sarf ederdi.
3. Seni açıkça bir şeyler içmeye davet etmiş, sen de açıkça bu daveti sallamışsın. O nedenle cevap vermemiş.
Eğer fazlasını istiyorsan bir sonraki davetini daha somut şekilde kabul et :)
Bir şeyler içme teklifine "sınav yorgunluğum geçsin bi ara yaparız" demek baştan savmak gibi oluyor. Ben yaptığım davete böyle bir cevap alsam, konunun peşini bırakırım. Sallamak derken bunu kastettim.Daha somut derken ne demeliyim ? Acikca sallamissin derken ne demek istedin ?
Bir şeyler içme teklifine "sınav yorgunluğum geçsin bi ara yaparız" demek baştan savmak gibi oluyor. Ben yaptığım davete böyle bir cevap alsam, konunun peşini bırakırım. Sallamak derken bunu kastettim.
Daha somut bir cevap olarak "haftaya cumartesi o taraflarda olucam sana da uyarsa yapalım bi seyler" diyebilirsin mesela.
Meşgul olabilir görmemiştir, ne yazacağını düşünüyordur. Bir sürü sebep olabilir. Belki sıkmamaya çalışıyor.Oyle mi dersinizz. Peki cok gec cevap atmasini ve son mesajima cevap atmamasini nasil yorumluyorsunuz? Benim kafam cok karistida
Gec cevap yazmasi son mesajimi cevaplamamasi falan kafami cok karistirdi
Siz geride durun isterse adım atar. Hem ilişki bile olsa hep geri planda olmak en mantıklısı. Erkekler malesef çok egolu. Azcım sevdinmi bir tarafları kalkı veriyor. Nasıl olsa birşeyler içmeye çağırır. Siz arkadaş olarak bakın o başka birşey sezmesin. Zaten öyle bakmıyorsa belirtir. Çekingen biri değil belliki.siz arkadaşça konuşun. Hiç aklınıza getirmeyin bile başka birşey. Hem kasılmazsınız.
Haklisiniz. Banada hep boyleleri denk geliyor cok sanssizimCevap yoksa kusura bakmayin sadece gönul eğlendirmek için yaziyor bir iki atar seni kullanamiyacagini anlayınca geri adim atar yada yeni birini bulursa haberlerini alırsın zaten .
Gönül işlerinden anlayan var mı dedin geldim
1. Sana ilgisi var ama öyle çok değil.
2. İlgisi dayanılmaz boyutta olsaydı muhabbet başlamışken sürdürmek için daha fazla çaba sarf ederdi.
3. Seni açıkça bir şeyler içmeye davet etmiş, sen de açıkça bu daveti sallamışsın. O nedenle cevap vermemiş.
Eğer fazlasını istiyorsan bir sonraki davetini daha somut şekilde kabul et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?