- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Çok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...Gerçekten zaman.. üzülün aglayin içinize atmayın ama gecicek bunuda bilin., cok fazla yalnız kalmayın slow şarkılar dinlemeyin uğraşlar bulun kendinize çok fazla. ..
Aciz değilsin saçmalama dedimya sadece zaman ve sakın içine atma ..Çok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...
Çok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...
İçim sizladi rabbim yardımcınız olsunBen 7 sene önce çok sevmiştim birini olmadi, ben evlendikten sonra çıktı geldi tabi evli olduğumu bilmeden tekrar yandı içim tekrar kavruldum
Bir anda yemeden içmeden kesildim
Ama yapacak bişey yoktu önce heryerde engelledim sonra aklıma geldiğinde ağladım duruldum bir daha agladim. zamanla hafifletecek Rabbimiz sabret. Kendini nefret etmeye zorlama olmamış de geç gerekirse hayal kur (nefret kendini zorladığını için aynı zamanda da piskolojik anlamda da bir yüktür)
aglayabildigine şükret.ben aglayamıyordum bile cok kötüydü ağlasam düzelecek ama olmuyordu.sabahin erken saatlerinde cik dışarı tak kulaklığı hunharca yürü.ac bi korku filmi yada macera izle aklından çıkıyor.kitap okumayı sevmeme rağmen bana iyi gelmedi.gececek merak etmeÇok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...
Cevap bulursanız ne olur bana da söyleyin.O kadar ihtiyacim var ki. Gönül yaraniz nasıl kapandı ? Nasıl hayata yeniden başlayabildiniz? Nasıl yeniden sevebildiniz yeniden aşık oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?