Gönül yaraniz nasıl geçti ?

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
O kadar ihtiyacim var ki. Gönül yaraniz nasıl kapandı ? Nasıl hayata yeniden başlayabildiniz? Nasıl yeniden sevebildiniz yeniden aşık oldunuz ?

Gerçekten zaman.. üzülün aglayin içinize atmayın ama gecicek bunuda bilin., cok fazla yalnız kalmayın slow şarkılar dinlemeyin uğraşlar bulun kendinize çok fazla. ..

Çok uzun zaman alıyor. Önce kendini doldur ona karşı sana yaptığı kötü şeyleri hatırlat. Özlediğinde ağla kendini tutma. Biraz zaman ve şans lazım tabi. Ama hemen evlenme gibi büyük kararlar verme hayatınla alakalı. Ben öyle yaptım eşimi seviyorum tabi ama bazende erkenden evlendiğim için yaşadığım sorunlardan dolayı pişmanlık hissediyorum.

Çok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...

Ağlaya ağlaya boşalacak için. Biraz zaman geçince ağlamayı bırakacaksın. İstesen de ağlayamayacaksın. Biraz daha gecince de içinin ne kadar soğuduğunu hissedecek ve yeniden doğacaksın.
Sadece biteceğini bil.

Bella eski konularını oku zaten verdiğin kararın doğru olduğunu anlarsın için soğur biraz. Zaman herşeyin ilacı,karşına güzel biri çıkınca iyki ayrılmışım ondan diyeceksin.

Yara geçer mi hiç, yaraya alışırsın sadece... Ama bil ki sonu hep şükür...

İlacı çok sancılı ve zor çünkü tek ilacı zaman..

Ben 7 sene önce çok sevmiştim birini olmadi, ben evlendikten sonra çıktı geldi tabi evli olduğumu bilmeden tekrar yandı içim tekrar kavruldum
Bir anda yemeden içmeden kesildim
Ama yapacak bişey yoktu önce heryerde engelledim sonra aklıma geldiğinde ağladım duruldum bir daha agladim. zamanla hafifletecek Rabbimiz sabret. Kendini nefret etmeye zorlama olmamış de geç gerekirse hayal kur (nefret kendini zorladığını için aynı zamanda da piskolojik anlamda da bir yüktür)

Belli bir süre kötü hissedeceksin ama geçiyor yeni bir şeyler yap yeni arkadaşlar edin farklı uğraşlar bul bir yerde üzülme bitecek hatta kendine kızacaksın o kadar üzüldüm diye

İçim sizladi rabbim yardımcınız olsun

1.5 yıldır geçmedi benimki. O yüzden yardımcı olamayacağım. Sadece dünyada bunu yaşayan tek kişi değilsin onu bil

Tabiki de Rabbime dört kolla sarılarak. Haram sevdanın ne kadar saçma ve gereksiz bir şey olduğunu anlayınca.
Bak sana zaman her şeyin ilacı diyecekler yanılacaklar >NAMAZ HER ŞEYİN İLACI< olacak onun doğrusu.
Umarım bir daha düşmezsin hataya gülüm, çünkü gayrimeşru bir muhabbet merhametsiz bir azap doğurur. Bütün haramların sonu kötüdür.
Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur... Asıl huzur Rabbimize yönelmekte, inşaAllah haramda boğulan herkes kurtulur.

Çok yoruldum ağlamaktan, neden bu kadar acizsin diye kendime sormaktan...
aglayabildigine şükret.ben aglayamıyordum bile cok kötüydü ağlasam düzelecek ama olmuyordu.sabahin erken saatlerinde cik dışarı tak kulaklığı hunharca yürü.ac bi korku filmi yada macera izle aklından çıkıyor.kitap okumayı sevmeme rağmen bana iyi gelmedi.gececek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…