- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Hırslanacaksin kendini salmicaksin kendine eskisinden daha cok dikkat edeceksin iyi yerlere gelip ne kaybettigini görsün diye güçlü olmaya calisirken bi bakmssin unutmussun canim.O kadar ihtiyacim var ki. Gönül yaraniz nasıl kapandı ? Nasıl hayata yeniden başlayabildiniz? Nasıl yeniden sevebildiniz yeniden aşık oldunuz ?
Sevmekle harama bulaşmış oluyoruz öyle mi? Evlenene kadar kimseyi sevmeyeceğiz duygularımıza ket vuracağız sadece kocamızı seveceğiz öyle mi? Bütün sevgililer günahkar yani?Tabiki de Rabbime dört kolla sarılarak. Haram sevdanın ne kadar saçma ve gereksiz bir şey olduğunu anlayınca.
Bak sana zaman her şeyin ilacı diyecekler yanılacaklar >NAMAZ HER ŞEYİN İLACI< olacak onun doğrusu.
Umarım bir daha düşmezsin hataya gülüm, çünkü gayrimeşru bir muhabbet merhametsiz bir azap doğurur. Bütün haramların sonu kötüdür.
Haramda huzur ararsan huzur sana haram olur... Asıl huzur Rabbimize yönelmekte, inşaAllah haramda boğulan herkes kurtulur.
Yasadiniz mi ? Hayatınıza başka birilerini alabildiniz mi ?unutmayacaksın,alışacaksın,unutmayacaksın,kabulleneceksin. zaman diyenler kara sevda nedir bilmez, zaman da önemli tabi ama, alışmanla ilgili zaman, unutmanla ilgili değil.
Yasadiniz mi ? Hayatınıza başka birilerini alabildiniz mi ?
Geçsin lütfen geçmesi gerekiyor.ve ne demişler, yaram yarimdir, yarim yaram.
Geçsin lütfen geçmesi gerekiyor.
Zamanla geçti . Sonra aşka küstüm zaten .free yaşıyorum :)
Valla bacım bir kere aşık oldum ağzıma edildi afedersin. Şimdi evli çocukları var . Ve çok mutlu .ne diyelim beddular bir işe yaramadı bu saatten sonra dua edim de karısıyla mutlu olsun bariKaç kere sever insan
Kaç gönüle alışır
Ayrılığın tadına
Kaç gecede alışır.
en güzeli dicem ama, aşk olup kavuşamayınca da eksik kalıyor insan, aşksız yaşayınca da. :)))
Valla bacım bir kere aşık oldum ağzıma edildi afedersin. Şimdi evli çocukları var . Ve çok mutlu .ne diyelim beddular bir işe yaramadı bu saatten sonra dua edim de karısıyla mutlu olsun bari
Yaa ben çok şaşırdım siz neden unutmadan evlendinizkiBen 7 sene önce çok sevmiştim birini olmadi, ben evlendikten sonra çıktı geldi tabi evli olduğumu bilmeden tekrar yandı içim tekrar kavruldum
Bir anda yemeden içmeden kesildim
Ama yapacak bişey yoktu önce heryerde engelledim sonra aklıma geldiğinde ağladım duruldum bir daha agladim. zamanla hafifletecek Rabbimiz sabret. Kendini nefret etmeye zorlama olmamış de geç gerekirse hayal kur (nefret kendini zorladığını için aynı zamanda da piskolojik anlamda da bir yüktür)
Amiinn:) sizde evlisiniz sanırım allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahhaklısınız aşk böyle bir şey işte, aşk adamı vurur. umarım siz de mutlu olursunuz ileride sevdiğiniz bi adam ile. :)
Sevmekle değil kardeşim, sevebilirsin elbet ama şeytana buluşmadan, günaha girmeden, helal bir şekilde.Sevmekle harama bulaşmış oluyoruz öyle mi? Evlenene kadar kimseyi sevmeyeceğiz duygularımıza ket vuracağız sadece kocamızı seveceğiz öyle mi? Bütün sevgililer günahkar yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?