Gönül yaraniz nasıl geçti ?

Hiç iyimser olamayacağım, çeken bilir. Umarım şimdiliktir...
Aynen öyle çeken bilir. Bana zararı olmayan insanlara asla kötü düşünce beslemem ama gayet yolunda giden hayatıma zorla girip o hayatı talan edip giden için de mutluluklar dileyemem. Bu kötü kalpli olmak değil.

Sonuçta geçti demi tamamen geçti. Korkuyorum geçmeyecek diye geçsin beklerim
Evet geçiyor,mesela eskiden hıçkırarak baktigim fotograflar bende hmm diyip gecirtecek etkiyi bıraktı.
Unutamadigim ve hatırladıkca uzuldugum tek sey 2.5 sene onceki ilk acım.
O cektigim yogun aciyi ve sanciyi unutamıyorum. Cunku benim için çok ve çok zordu,çok sancılı bir dönemdi. O günler aklima geldikce gözlerim dolar.

Aynen öyle çeken bilir. Bana zararı olmayan insanlara asla kötü düşünce beslemem ama gayet yolunda giden hayatıma zorla girip o hayatı talan edip giden için de mutluluklar dileyemem. Bu kötü kalpli olmak değil.
Allah'ın adaletine güvenmek zorundayız. Sosyal medyada herkes mutlu. Kendinize söz verin şimdi bir daha bakmak yok. Böyle yaparak daha da guclestirirsiniz

Benim en büyük özelliğim kendimi doldurmam..! Bir insandan yeterki nefret etmek isteyim.. hemen soğuturum kendimi!
Ölümüne kin tutarım kendime hep hatırlatırım.

Zamanında Sizinle eşit şartlarda hatta eminim aşk acım çok daha fazla biri olarak diyorum ki, bir gün gece boyunca sabaha kadar ağlayın içinizi komple boşaltın, sabah kalktığınızda yeni bir güne başlıyormuş gibi davranın. Eski defteri kapayın, önünüze bakın. Onu hatırlatacak ne varsa çöpe atın, slow şarkılar asla dinlemeyin kalp ağrınız geçene kadar. Eve asla ama asla kapanmayın, sürekli gezin aktiviteler yapın. Hareketli müzikler dinleyin. Bir de bu süreçte arkadaş çok önemli, dünyalar tatlısı ve gücünü ondan alabildiğim bir arkadaşım var. Beni her zaman rahatlatmıştır, hiç yalnız bırakmadı hiç bir acımda. Umarım sizin de yanıbaşınızda öyle birisi vardır. Şehir dışı etkinlikleri ve sürekli konuşabileceğiniz insanlar bulundurun etrafınızda.

Kesinlikle emin olduğum birşey varsa kim ne yaptıysa ettiğini er ya da geç bulacak akıttığı göz yaşının kırdığı kalbin hesabını her kim olursa olsun verecek merak etmeyin.
Gerçekten lütfen artık takip etmeyin bırakın napiyosa yapsın siz ancak kendinizi üzersiniz böylelikle . Merak etmeyin hayatta herkes ettiğini bulacak . Siz ona tabiki mutluluk dileyemezsiniz ama dileseniz bile Allah'ın adaleti gereği yaptığının karşılığını alacak :)

Bir de her acı mutlaka geçecek, gençliğimizin en güzel yıllarını aşk acısından kendimizi hasta edecek kadar ağır yaşamamalıyız bence bunun bilincinde olarak yaşamaya çalışalım. Allah korusun çok gördüm, üzüntüden hasta olan yüzü yara döken, saçları dökülen, vücudunda kalıcı hastalık kalan arkadaşlarımı. Her şey bitince diyorsunuz ki, bunun için mi hasta ettim kendimi perişan oldum.

Evet doktor anksiyete bozukluğu başlamış dedi. Kronik kalmasa bari. Keşke elimde olsa.
Bir de her acı mutlaka geçecek, gençliğimizin en güzel yıllarını aşk acısından kendimizi hasta edecek kadar ağır yaşamamalıyız bence bunun bilincinde olarak yaşamaya çalışalım. Allah korusun çok gördüm, üzüntüden hasta olan yüzü yara döken, saçları dökülen, vücudunda kalıcı hastalık kalan arkadaşlarımı. Her şey bitince diyorsunuz ki, bunun için mi hasta ettim kendimi perişan oldum.

Evet doktor anksiyete bozukluğu başlamış dedi. Kronik kalmasa bari. Keşke elimde olsa.
Şöyle ki, elinizde aslında. Eğer kendinizi dinleyecek ortam yaratırsanız tabii ki hasta da olursunuz perişan da. Acınız bayatlayana kadar mümkün mertebe yalnız kalmayın. Geçmiş olsun, lütfen kendinize daha fazla eziyet etmeyin, ben böyle hemcinslerimi görünce inanın çok üzülüyorum.

Allah'ın adaletine güvenmek zorundayız. Sosyal medyada herkes mutlu. Kendinize söz verin şimdi bir daha bakmak yok. Böyle yaparak daha da guclestirirsiniz
Elimden başka bsy gelmiyor şu aşamada allaha güvendim dayandım bekliyorum. Sosyal medya hesaplarım kapalı zaten çok takip etme fırsatım olmuyo. Adamı unutamamaktan ziyade yapılan adiligi hazmedemiyo insan.

Kesinlikle emin olduğum birşey varsa kim ne yaptıysa ettiğini er ya da geç bulacak akıttığı göz yaşının kırdığı kalbin hesabını her kim olursa olsun verecek merak etmeyin.

Gerçekten lütfen artık takip etmeyin bırakın napiyosa yapsın siz ancak kendinizi üzersiniz böylelikle . Merak etmeyin hayatta herkes ettiğini bulacak . Siz ona tabiki mutluluk dileyemezsiniz ama dileseniz bile Allah'ın adaleti gereği yaptığının karşılığını alacak :)
Amin inşallah allah benim hayallerimin umutlarımın gözyaşlarımın intikamını alır.

Ilacı ilk ayrıldığım zaman kullandım cunku kriz gibi şeyler yaşıyordum, sonra bıraktım tabi uzman kontrolünde. Ama asıl onu benim kalbimden de kafamdan da silmeme terapiler yardımcı oldu ki o zaman ilaç kullanmıyordum zaten.

Bir de psikologlar ilaç vermiyorlar sadece konuşuyorsun, ilaç icin psikiyatriste gitmek gerekiyor hastanede
Tamam buldum bı psikolog yarın saat 10 gidicem inşallah iyi gelir

Mutlu musunuz eşinizle iyi bir insan ama siz mutlu musunuz onunla

Mutlumuyum bilmiyorum çok soruyorum kendime acaba nankörlük mu yapıyorum bilmiyorum belki de hala o aklıma sürekli geliyor diye bazı aile sorunları falan bunları toplayinca mutlu değilim gibi geliyor ama isyanlarda değilim

Teşekkür ederim bu cevaba çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim. Başka birisi olsa bıle onun hayali karşımda olacak onu hatirliycam derdim
Demek ki hatırlasam bile acı vermeyecek demi ?
Aynen öyle, mutlaka kıyas yaparsın, bir süre sonra geçer. Yeterki içten iste onu unutmayı.

Gercek asksa araya zaman girer baska insanlar baska mekanlar girer ama yinede unutamazsin.tabi gunumuzde cok nadir olur gercek ask.sizinkini zaman cozer bence

Gercek asksa araya zaman girer baska insanlar baska mekanlar girer ama yinede unutamazsin.tabi gunumuzde cok nadir olur gercek ask.sizinkini zaman cozer bence
İnşallah aşk değildir alışkanlık tır 4 yıl.oldu çünkü alışkanlık olma ihtimali var. İnşallah ona aşık olmamışimdir

Back
X