- Konu Sahibi melisTurkcan
-
arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. Yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. Ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!
ver ver mail adresini verki bütün sapıklar üşüşsün maillineArkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!
Üyelik adın melis türkcan e mail adresin derya uzman mı?hangisi fake?Arkadaşlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım birsürü problemim var. yaşam koçu olması şart değil tüm sırlarımı anlatabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. işin içinden çıkamıyorum kafayı yiycem yoksa. ulaşmak isteyenler (deryauzman et cimeil) yardımcı olun lütfennnnn!!!!
Üyelik adın melis türkcan e mail adresin derya uzman mı?hangisi fake?
Üyelik adın melis türkcan e mail adresin derya uzman mı?hangisi fake?
ayyy yeni gördüm puhahaaaaaaaa
Aynen...ver ver mail adresini verki bütün sapıklar üşüşsün mailline
sorma bende sonradan farkettim @gmail demek istemiş heralde
bence 2side fake bi kadının et cimeil diye yazıcağını sanmıyorum nedense
Demek ki üyelik adı fake dur bi bakayım ben şu üyeyeeski bi üeymiş aslında:26:
e napayım yazmak yasak ... ehehehehe güldürdünüz beni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?