• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönüllü yaşam koçu arıyorum ..Yaşam Koçuna ihtiyacım var ama yeterince param yok..

[h=2]ilişkimde problemler yaşıyorum.[/h]
bana önerebileceğiniz ilişki terapisti var mı?
Parası olmayan kişi kolay kolay ilişki terapisti aramaz.

4- herşeyi şuanda normal 2 tane evi maaşı var. ama sanki dünyanın en muhtaç sefil yaşayan insanı gibi sürekli yakınma halinde.
Annesi hakkında yazdığı?

fakat aslında çalışma zorunluluğum yok maddi açıdan rahatım

2013 de yazmışsın bunu anlamadım ki sonra iflas mı ettiniz?

[h=2]beyaz 2009 model opel corsa otomatik 36.000 km de kazasız 28.500 TL satılıktır[/h]
beyaz renkte çok temiz. sadece bayan kullandı. 28.500 TL​
Hımmmm belkide öyle oldu arabayı satıyorsunuz bu konuda da...

ayriyetten şimdi elimdede 30bin param var . kendime iş kurmak istiyorum.
araba satıldı sıra işte...

. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor
Yaşam koçuna değil de adam gibi bir adama ihtiyacın var gibi...

25 yaşındayım.benim 3 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım çok kıskanç olduğu için bütün sosyal çevremi kaybettim. kız arkadaşlarım var fakat hepsi erkek arkadaşımın zamanında yaptığı kıskançlıktan dolayı benden kaçıyorlar. istanbul şişlide oturuyorum. şuan çalışmıyorum eylülde iş kurucam çünki. okadar yalnızımki bütün gün evde oturuyorum kitap okuyorum bu siteye üye oldum. evin önünde havuz var arkadaşım olmadığı için birkere bile girmedim. kendimle eğlenen biriyim fakat bazen yanımda arkadaş olsun istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Anlaşıldı bu adamı şutla....

Al sana bedava koçluk hizmeti.:51:

Mail adresi vermek yasak sanırım. O yüzden öyle yazmış olabilir. Bence bu kadar dalga geçilecek bir şey yok komik gelebilir okuyunca ama.

Ayrıca fake fake diye feryat edilecek bir durum da yok ortada. Hangimiz kendi adımız soyadımızla üye adı alıyoruz ki ona takıldınız

tebrikler sonunda biri aklı başında çıktı.

Annesi hakkında yazdığı?

Harikasın :46::46:

Herkes kendi isimini kullanmıyor sonuçta ,benimde kkda üyelik ismim fake :D:D:D
Utanmıyor musun çok ayıp ya bir gün gerçekten adı bi biskrem olan bir bayan çıksa dese sana :"ne ayıp kardeşim adımı kullanıyorsun"nıç nıç nıç hiç yakıştıramadım.Acilen buraya gerçek adını yazıyorsun yanına tc ni altına cimailini.

Son düzenleme:
ya varya bir derdim vardı daha çok dertlendim buraya yazınca.. vurun öldürün birkişi eleştirince peinden gidin.. sonuçta klasik kadınsınız.. biride nedir derdin dememiş. yazıklaolsun sizin gibi hemcinslere

hahahhahah klasik kadın diyerek aşağıladınız mı şimdi,ayy çok utandım nasıl olacak,sizin gibi çok modern cimeyıl yazan biri olamadık henüz kusura bakmayın..

Annesi hakkında yazdığı?

Buda sana kapak olsun konu sahibi :46:

Annesi hakkında yazdığı?

ay saol milletee aptaldı girip okuyamıyordu profilime iyi oldu paylaştığın çok saol.. idiot

Klasik kadınız evet
Mail adresimizi ortalık yere yazmayız mesela
Ziyaretçiler de okuyor hatta ekşiciler bile
Bunun bilincindeyiz biz en azından

Annesi hakkında yazdığı?

Bu ne Allah aşkına dedektifçilik mi oynuyoruz, hoş mu eski konuları didikleyip alakasız çıkarımlarda bulunmak.

Bir de insanların sıkıntısıyla dalga geçiliyor, çok belli işte darda olduğu. Yardıma ihtiyacım var diyor kadıncağız.

Size fake gibi gelirse yorum yapmazsınız ama dalga geçmek cidden yakışmıyor hiçbirinize hanımlar.

ay saol milletee aptaldı girip okuyamıyordu profilime iyi oldu paylaştığın çok saol.. idiot

:20::20::20: Arkadaşım ben senin zorda olduğunu düşünüp kendimce savunmaya da çalıştım, sana haksızlık edildiğini düşündüm. Ama hakaret etmen de çok çirkin. Lütfen tekrarlama.

Annesi hakkında yazdığı?

sen okadar zavallı ve aciz bir insansınki insanların dertleriyle nasıl gönl rahatlığıyla dalga geçebiliyorsun. bellki bütün gün bu istenin başındasın. iflas etmişte olunabilinir bir hastalıkta olur ne biliyorsunda dalga geçiyorsun. pislik şerefsiz...amk salağı

hahahhahah klasik kadın diyerek aşağıladınız mı şimdi,ayy çok utandım nasıl olacak,sizin gibi çok modern cimeyıl yazan biri olamadık henüz kusura bakmayın..
yavrucum evladım bebeğim çiçeğim böceğim.... verdik ya sana tavsiye bak hayatında ki adamı şutla bir halt olmaz ondan ardından düzgün bir işe gir yeni çevre arkadaşlar edin.Sana bir yaşam koçuda bunları tabi daha dolandırarak uzatıp kibarca söyleyecekti zaten.

Utanmıyor musun çok ayıp ya bir gün gerçekten adı bi biskrem olan bir bayan çıksa dese sana :"ne ayıp kardeşim adımı kullanıyorsun"nıç nıç nıç hiç yakıştıramadım.Acilen buraya gerçek adını yazıyorsun yanına tc ni altına cimailini.

Gerçek adım "eticin" , :D eticin ed cimeil nokta com :D

Back
X