Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

Burda flörtümle ilgili 3. Konu açışım ilki işten çıkmasına rağmen sürekli eski iş yerine gelmesi. Sonra gelen yorumlarla abarttığımı anladım. Bugün sabahta eski flörtünün numarasını kaydettiğini gördüm fakat mesaj falan yakalamadım maalesef. Dün arkadaşlarıyla Büyükada’ya gitmişti. Android telefon kullanıyor bir tane fotoğraf çekilmiş çekim kalitesi iyi değil. Dün durum attı sadece. Bugün de instagrama post olarak dünkü resmi ve yanına Yunanistan’da Büyükada’ya benzeyen yer var oranın resimlerini kendi çekmiş gibi koymuş. Direkt anladım çünkü iPhone kullanıyorum resimler baya kaliteli çekim. Google fotoğraflar uygulamasından resmi arattım aynıları Google da çıktı. Ne alaka yani? Ona söylemedim fakat komik geldi. Ona söylemesem mi bilemedim. Fakat amaç ne yani 😃😂
Sosyoloji okuyan varsa, tez konusu buldum:

"Ekonomik kriz ve vahsi kapitalizmin, sosyal medya kullanicisi gencler uzerindeki etkisi"

Kiz niye yazip konunu guncellemiyorsun ayrildik diye😵‍💫 ne diyip ayrildin
Eski flörtünü kaydettiği için konuyu açtım sonra tartıştık bitti. Evet kaydettim ama yemin ederim yazmadım dedi. Kızın durumlarını izliyor. Amaç ne yani

burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibi 🤣🤣🤣🤣
filmdelisi filmdelisi bak yine aklıma geldi 😁 gelde iki kaynatalım kız
Ey gidi mazi…
1 sene oldu, düğün sonrası sırra kadem bastı😂

burda da bir üye baya influencer olan kankasının resimlerini yürütüp millete yedirmişti kendisi gitmiş kendisi yapmıs gibi 🤣🤣🤣🤣
filmdelisi filmdelisi bak yine aklıma geldi 😁 gelde iki kaynatalım kız

Ey gidi mazi…
1 sene oldu, düğün sonrası sırra kadem bastı😂
Ya ben o olayi yarim yamalak biliyorum, kacirdim yani. Biri bana mesajla anlatabilir mi ya 😂😂😂 uyeyi biliyorum, evveliyatini da ama neden ve nasil buralara gelmisti olay onu bilmiyorum 🤓

Ya ben o olayi yarim yamalak biliyorum, kacirdim yani. Biri bana mesajla anlatabilir mi ya 😂😂😂 uyeyi biliyorum, evveliyatini da ama neden ve nasil buralara gelmisti olay onu bilmiyorum 🤓
Ahaha uygun olduğumuz bir zaman, zevkle her detayına kadar😂
chamallows chamallows cınım, konuyu sen açtın sen bilgi paylaşımı yaparsın kendine saklama, bilgi paylaştıkça güzel😂

Back
X