- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Hayır önüne çıkan haber değil bilerek Google da. Haber arattırıyor istese öyle şeylere basmaz ve bakmaz benim kızdıgım dinden imandan bahsedip bilerek bakması ve beni kandırması bu yüzden istiyorum tekrar takip etmekMagazin haberinde onune cıkan sayfaya tiklamıs adam.. Ne var bunda? Neden tekrar arayacaksınız kı?
Şu telefon karıştırma işlerini bırakın arık telefon kişiye özeldir yahu hangi devirde yaşıyoruzİyi günler hanımlar
Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik
Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Adam sızı kandırmamıs kıHayır önüne çıkan haber değil bilerek Google da. Haber arattırıyor istese öyle şeylere basmaz ve bakmaz benim kızdıgım dinden imandan bahsedip bilerek bakması ve beni kandırması bu yüzden istiyorum tekrar takip etmek
Kendisi bana o siteyi yasaklamıştı normalde telefon uygulaması var o da silmişti bende kendisi intetnet üzerinden bakıyorAdam sızı kandırmamıs kı
Siz ona sordunuz mu bu sayfalara neden baktın diye, hayır. Ya da sordunuz Yoo asla bakmadım dedi mı, hayır.
Bu durumda kandırılmış olmuyorsunuz.
Bosverın bence
Ben size bunu sormadım yardımcı olup bilgi verecekseniz yazın ben buyum bakıyorum sürekli baktığım bişey de değil beş senelik evlilikte ilk defa baktım ve bununla karşılaştımyani kusura bakmayın ama sürekli google geçmişine mi bakıyosunuz? tamam eşler arası gizlilik olmaması gerekir ama bi yerde de mahremiyet diye bir şey var yani. pıtı da sivilce neden çıkar diye aratsa göreceksiniz. bana bu kadar abartı geliyor. bence bi salın.
İyi siz karıştırmayın o zamanŞu telefon karıştırma işlerini bırakın arık telefon kişiye özeldir yahu hangi devirde yaşıyoruz
Bır daha baktıgınızda gene gorursenız, ne yapmayı dusunuyorsunuz?İyi siz karıştırmayın o zaman
Karıştırmıyorum tabiki size tavsiyem sizde deneyin daha çok mutlu olursunuz bu kadar takılmak yerineİyi siz karıştırmayın o zaman
hep de ilk kez bakılıyor ne tesadüfseBen size bunu sormadım yardımcı olup bilgi verecekseniz yazın ben buyum bakıyorum sürekli baktığım bişey de değil beş senelik evlilikte ilk defa baktım ve bununla karşılaştım
Bu yaptığında bavulumu toplayıp gidiyordum yalvar yakar ağlayıp zor durdurdu bi daha yapmayacağım dedi bi daha ya kalmaz inşallah tabi gitmemin tek sebebi de bu değildi başka şeyler de var ama onları anlatmak istemediğim için sadece bu soru olarak sordum bilginiz varsa lütfen ona göre cevap verin ve yardımcı olunBır daha baktıgınızda gene gorursenız, ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Silinen geçmişi geri getirmek demiyorum tekrardan girdiği şeyleri oraya kaydetmeyi diyorum çünkü tam olarak bu işlerden anlamıyor sildiğini zannedip bazı yerleri silememiş bilehep de ilk kez bakılıyor ne tesadüfsesilinen bir geçmişi kimse size taktik veremez geri getirmek için çünkü yok öyle bişey.
AnladımBu yaptığında bavulumu toplayıp gidiyordum yalvar yakar ağlayıp zor durdurdu bi daha yapmayacağım dedi bi daha ya kalmaz inşallah tabi gitmemin tek sebebi de bu değildi başka şeyler de var ama onları anlatmak istemediğim için sadece bu soru olarak sordum bilginiz varsa lütfen ona göre cevap verin ve yardımcı olun
Peki bilginiz var mıAnladım
Baska sıkıntılarınız varsa bısey diyemem, bu olayı buyutmeyın diyecektim ama baska seylerde var dıyınce sız.
Bana laf dusmuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun oyleyse
Yok canım hıc anlamiyorum bu tur seylerdenPeki bilginiz var mı
Şifresini adresini falan biliyorumKendi hesap ayarlarına girmeden falan açamazsın orayı.
Benim de kapalı açmaya kalkınca bin tane şey geliyor önüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?