- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Eşimin e postası bende nereye girerse girsin hemen görürüm youtu.be kadarİyi günler hanımlar
Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik
Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Evet ama Eşinizin telefonda hesap açık gözüküyor mu kendi kendine çıkış yapıyor mu eşiminkinde geçmişi silince oradan çıkış yapıyor kendim denedim gördümEşimin e postası bende nereye girerse girsin hemen görürüm youtu.be kadar
Yok cnm gözükmüyorEvet ama Eşinizin telefonda hesap açık gözüküyor mu kendi kendine çıkış yapıyor mu eşiminkinde geçmişi silince oradan çıkış yapıyor kendim denedim gördüm
Evet haklısınızBence maymun gözünü açmıştır. Bakacağı varsa da artık aklı varsa farklı yollardan bakar ve peşinden hemen siler.
O zaman nasıl kaydediyor girdiği yerleriYok cnm gözükmüyor
Yerinizde olsam yakalayınca boşanamayacaksam telefonunu da karıştırmazdım. Söylemeden geçemeyeceğim.Evet haklısınız
Kendisi bana o siteyi yasaklamıştı normalde telefon uygulaması var o da silmişti bende kendisi intetnet üzerinden bakıyor
Evet aynen öyle.Evlilik dediğimiz şey birbirimize bir şeyleri yasaklamak, silmek, karıştırmak olmamalı. Olduğu takdirde böyle sorunlar yaşanıyor demek ki.
Sifresi yok kiŞifresini adresini falan biliyorum
Tam olarak gösterir misiniz biliyorsanız şu an açık olmadığı halde kaydetmesini nasıl yapabiliriz çünkü bundan önce de orada açık bi hesap yoktu ama bakınca herşeyi kaydetmiş göründüGoogle diğer arama etkinliği üstüne tıkla işaret var ac diyorsun
Ekran görüntüsü gibi bişey atabilir misiniz bulamadım daBana sorsan yapma gereksiz derim, ama haklı bir sebebin varsa
google hesaplara giriyorsun. (google accounts)
Orada Data & Personalization diye bişey var.
Aradığın geçmiş kayıdı orada
Bende bakiyorum o haberlereMagazin haberinde onune cıkan sayfaya tiklamıs adam.. Ne var bunda? Neden tekrar arayacaksınız kı?
önce google da oturum açın.Ekran görüntüsü gibi bişey atabilir misiniz bulamadım da
Artik kaydetmezki senin kontrol ettgini anlamis web gecmisi etkinligimi durdur demistirİyi günler hanımlar
Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik
Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Evet yaptım
Öyle yapmıştı ben değiştirdim daha değiştirmediArtik kaydetmezki senin kontrol ettgini anlamis web gecmisi etkinligimi durdur demistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?