• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google play hakkında yardım

Tavır koymak derken tani tattışmak anlamında gülüp şakımıyorum kızımla takılıyorum onla ilgilenmiyorum

Bi tane 8 aylık kızım var en son tartışıp ayrılma kararı aldığımdan bir gün sonra kanser teşhisi koydular şuan bi sıkıntımız yok ama benim ruh halim tavır koymayı bırak nefes almaya zor yetiyor tartışacak dövüşecek mecalim yok ama kendi kendimide yiyip bitiriyorum ya dinlemeden alıp başımı gitmem lazım ki bir bebekle çok zor ama kendimede yediremem göz göre göre yani öyle bi an olmalıki ağzını açacak yüzü olmasın bana

Geçmiş olsun. Boşanıp boşanmama olayı size kalmış tabi ama en azından çok kararlı, net bir tavır sergileyin ki buna bir daha cesaret edemesin. Ve bildiğinizi de söyleyin ama nasıl öğrendiğinizi söylemeyin. Böylece kanıtları yok edemez, her an nasıl görebildiğinize yönelik şüpheye düşeceği için de belki caydırıcı olabilir.

Belki akrabalarin çocukları falan kullanmıştır şimdi ki zamanın çocukları teknoloji kurdu direk kötüyü düşünmeyin empati kurun derim

Belki akrabalarin çocukları falan kullanmıştır şimdi ki zamanın çocukları teknoloji kurdu direk kötüyü düşünmeyin empati kurun derim
Bi kaç defa daha bu tür yanlış anlaşılmalarımız büyük tartışmalarımız oldu ben annemin evine gittim ama iş aydınlığa çıktı bu seferde yanlış anlaşılma mı acaba die düşünmüyor değilim mesela bekar bi kankisi var bunun telefondan faceye girmiş kızlara bakmış bunu buldum evet öyledi gerçekte gözüken ama bir insanin başına mı gelir hep diorum bi yandan, bi yandanda esim dinine düşkün biri yani ailesi öyle değil başkalarının yaptığı kul haklatına falan tepki koyar kızar eve saatinde gelir bi yere gitmek için izin ister ama işte diorum ya bunların hepsi yanıltıcı olabilirde olmayabilirde

Bi kaç defa daha bu tür yanlış anlaşılmalarımız büyük tartışmalarımız oldu ben annemin evine gittim ama iş aydınlığa çıktı bu seferde yanlış anlaşılma mı acaba die düşünmüyor değilim mesela bekar bi kankisi var bunun telefondan faceye girmiş kızlara bakmış bunu buldum evet öyledi gerçekte gözüken ama bir insanin başına mı gelir hep diorum bi yandan, bi yandanda esim dinine düşkün biri yani ailesi öyle değil başkalarının yaptığı kul haklatına falan tepki koyar kızar eve saatinde gelir bi yere gitmek için izin ister ama işte diorum ya bunların hepsi yanıltıcı olabilirde olmayabilirde
Bi yakinimizn da başına böyle bi durum gelmişti yani ön yargı olayı çok kötü bi noktaya getirmişti.O yüzden bekleme de kalın ya da bekar dediğiniz kişiyle konuşun kafanızdaki sorulardan da Kurtulmuş olursunuz derim

Yuklenmis falat silinmis uygulamalr orada gosterilir.

Yapacak birşeyim yok zaten şuan soğuk bi tepki ile onun tavırlarını izlemekten başka ne diyim allah ayağına dolaştırsın varsa pisliği yoksa ayıpsız aydınlına çıkarsın

Aldatan bi kişi bütün ihtimalleri düşünür iz birakmaz çünki yanlış affedilmez bunu bilir.Bence yanlış anlamış olabilirsiniz.

Konuşmasıda çok sakindi yani, benim öyle bir duruma ihtiyacim yok senin için ne geçerliyse itaat konusunda benim içinde geçerli dedi.

Yalniz nerden akliniza geldi oraya bakmak bravo.ben simdi kendiminkini actimda bi oooo adam bi baksa neler dusunecek.tek tek sileyim bari

Bence tavır herseyi zorlastirir belliki bahsettiginiz kişi kullanmis yani delil yok ortada degilmi

Bide eşim zaten pc ile iş yapıo yani elektronikçi çıkamıyorum işin içinden hani çok sıkı bi bağımız yok ama değer verir,ezdirmez. Mesela ben annemle özel bi konuşmamız olsa Silsem eşim gelmeden elli defa kontrol ederim silinmiş mi die ve hadi attığı bi msj geç gelir falan die bırakmam telefonumu ortaya ki bu daha ağır birşey heran tetikte yaşamak galiba

Back
X