Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane 8 aylık kızım var en son tartışıp ayrılma kararı aldığımdan bir gün sonra kanser teşhisi koydular şuan bi sıkıntımız yok ama benim ruh halim tavır koymayı bırak nefes almaya zor yetiyor tartışacak dövüşecek mecalim yok ama kendi kendimide yiyip bitiriyorum ya dinlemeden alıp başımı gitmem lazım ki bir bebekle çok zor ama kendimede yediremem göz göre göre yani öyle bi an olmalıki ağzını açacak yüzü olmasın bana
Bi kaç defa daha bu tür yanlış anlaşılmalarımız büyük tartışmalarımız oldu ben annemin evine gittim ama iş aydınlığa çıktı bu seferde yanlış anlaşılma mı acaba die düşünmüyor değilim mesela bekar bi kankisi var bunun telefondan faceye girmiş kızlara bakmış bunu buldum evet öyledi gerçekte gözüken ama bir insanin başına mı gelir hep diorum bi yandan, bi yandanda esim dinine düşkün biri yani ailesi öyle değil başkalarının yaptığı kul haklatına falan tepki koyar kızar eve saatinde gelir bi yere gitmek için izin ister ama işte diorum ya bunların hepsi yanıltıcı olabilirde olmayabilirdeBelki akrabalarin çocukları falan kullanmıştır şimdi ki zamanın çocukları teknoloji kurdu direk kötüyü düşünmeyin empati kurun derim
Bi yakinimizn da başına böyle bi durum gelmişti yani ön yargı olayı çok kötü bi noktaya getirmişti.O yüzden bekleme de kalın ya da bekar dediğiniz kişiyle konuşun kafanızdaki sorulardan da Kurtulmuş olursunuz derimBi kaç defa daha bu tür yanlış anlaşılmalarımız büyük tartışmalarımız oldu ben annemin evine gittim ama iş aydınlığa çıktı bu seferde yanlış anlaşılma mı acaba die düşünmüyor değilim mesela bekar bi kankisi var bunun telefondan faceye girmiş kızlara bakmış bunu buldum evet öyledi gerçekte gözüken ama bir insanin başına mı gelir hep diorum bi yandan, bi yandanda esim dinine düşkün biri yani ailesi öyle değil başkalarının yaptığı kul haklatına falan tepki koyar kızar eve saatinde gelir bi yere gitmek için izin ister ama işte diorum ya bunların hepsi yanıltıcı olabilirde olmayabilirde