• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google play hakkında yardım

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
iyi akşamlar arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum google playe girince solda yüklediklerim veya indirdiklerim die bokum varya oraya girince telefondakiler ve tümü bölümüne girince ordaki bütün uygulamalar telefona yüklenmiş mi oluyo? Yani mesela chat prog. Gözüküyo yanında şimdi yükle yazıo daha önceden kesin indirilmişmi anlamına geliyor? Yoksa reklam amaclı indirilmeyenlerde yer alabiliyormu?

Evet daha önce indirip sildiklerin tümü kısmında gözükür. Telefondakiler adı üstünde telefonda şu an bulunan uygulamalar. Reklam amaçlılar yer almaz.

Hayır eşimin telefonu ama sordum böyle birşey yok dedi bide eşim telefondan iyi anlar hani yapsa. Kanıt bırakacak kadar aptal deil benimde içime sinmiyo güvensizliğim var napıcamı şaiıtdim bide bir prog. Değil bi kaç tane

Yada o telefondan google playe girsem bu yür sitelere şifreli engelleme koyabilirmiyim

Hayır eşimin telefonu ama sordum böyle birşey yok dedi bide eşim telefondan iyi anlar hani yapsa. Kanıt bırakacak kadar aptal deil benimde içime sinmiyo güvensizliğim var napıcamı şaiıtdim bide bir prog. Değil bi kaç tane

Bilmiyordur, herkes bilmez orada uygulamaların kayda alındığını. İndirme zamanını göstermez ama indirme sırasına göre dizilmiştir uygulamalar. En üstte olan en son indirilendir, ona göre belki tahmin yürütebilirsiniz.

Yada o telefondan google playe girsem bu yür sitelere şifreli engelleme koyabilirmiyim

Tek bir uygulama olsa belki ama hangi birine engelleme koyacaksınız? Ayrıca sizin koyduğunuz anlaşılır, yine bir uygulamayla yapmanız gerekir bu engellemeyi, o uygulamayı görüp silerse tekrar kullanmaya başlayabilir.

Kendi hesabı mi yoksa sahte hesaptan mi

Daha önce yüklenip kaldırılmış. Hali hazırda yüklü olanlarda yüklü yazar ya da güncelleme varsa guncelle seçeneği olur.

Kendi hesabı ama anlamadımki ne ara giriyo işteyken zamanı yok babası ile aynı işte telefonu hiç susmazki telefonla uğraşsın,evdede wc demi giriyo napacamı bilmiyorum sordum direk. Hayır girmedim öyle şeylere ihtiyacım yok kafanı yorma bak herşeyim ortada telefonum falan dedi, bi kaç ay öncede bi sorun çıktı o zmnda ağladı valla çok kadersizim hep yanlış anlaşılıyorum al teşefonumda sende dursun dükkanın kamera sisteminidr açıyım izle üstersen çalışanlara sor dedi

Çok moralim bozuktu lafı tam anlayamadımda başkası yüklediyse gibi bişey dedi sonradan dank etti başkasi nie uygulama yuklesinki başkası kim aytıca tekrar açmakta istemiyorum konuyu napmaşıyım sizce

Acaba o programları bende yüklesem varsa gerçekten böyle haltı gerçekten yanlış anlaşılma değilse yakalasammı

Çok moralim bozuktu lafı tam anlayamadımda başkası yüklediyse gibi bişey dedi sonradan dank etti başkasi nie uygulama yuklesinki başkası kim aytıca tekrar açmakta istemiyorum konuyu napmaşıyım sizce

Kendi yüklemiştir, orada tüm yüklediği ve sildiği uygulamalar çıkar. Ondan emin olabilirsiniz ama ben olsam net bir tepki verirdim buna, affetmezdim.

Valla kanıt bırakacak kadar aptalmış. Çünkü tam da düşündüğün gibi yüklenip silinmiş uygulamalar kalır eğer sen silersen silinir bari bunu öğretme de kendini zeki şansın :KK53:

Bi tane 8 aylık kızım var en son tartışıp ayrılma kararı aldığımdan bir gün sonra kanser teşhisi koydular şuan bi sıkıntımız yok ama benim ruh halim tavır koymayı bırak nefes almaya zor yetiyor tartışacak dövüşecek mecalim yok ama kendi kendimide yiyip bitiriyorum ya dinlemeden alıp başımı gitmem lazım ki bir bebekle çok zor ama kendimede yediremem göz göre göre yani öyle bi an olmalıki ağzını açacak yüzü olmasın bana

Back
X