GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

Gerçekten sinirlenmeye başlıyorum sanki ben bu pedofili olayının üstünü kapatıyormuşum gibi muamele yapılıyor 2 tane çocuğum var benim ya anneyim nasıl benim çocuklarıma dokunulmasını istemiyorsam diğer çocuklarda benim nazarımda öyle karakollara taşındık resmen gerçek suçlunun çıkması için hatta inşallah yapan kişi evli değil ve çocukları yoktur diye gecelerce dua ettim meğer ben olayı örtpas ediyorum meğer şikayet yok ben element uyduruyorum gidin şikayet etsin Allah’ını seven burda boşa kimse ahkam kesmesin bekliyorum

Hatta boşa beni bulmaya çalışmasınlarda özelden şikayet nüsasını özelden atsın ben size adresimide verecem

Burada bize bağırıp çağırıcağına tekrar karakola gidip o hesabı da şikayet et.

Ayrıca Hesabım çalınıp pedofili ya da başka bir şey paylaşılsa polise şikayet etsem bir daha o hesaba me giriş yaparım ne aratırım üstüme kalır diye polis istediğini desin ben korkarım bir kere. Sizde çok rahatsınız yok hesabı kırdım yok şikayet ettik sonra baktım öyle oldu böyle oldu.

Ya yalan söylüyorsunuz böyle bir olay yok ya da çok geniş ve rahat insansınız.
Şuan ben koştura koştura karakola gitmiştim yeni hesap açılmış aman üstüme kalmasın diye.

Yok yaaa gerçekten ben derdimi anlatamıyorum kardeşim zaten şikayet ettik neden zorluyorsunuz siz şikayet edin birde demekki bizi ciddiye almadılar

Neden o hesaba tekrar girdiniz o kısmı anlayamadım ben
O günden sonra bendede eşimin telindede hatta polistede o hesap açık kalmış polis memuru 16 temmuzda çıkış yapmış ama bizim ki hala açıktı sanırım unutmuşuz polisde dedi zaten şikayet anına kadar olan kısım önemli diye çünkü kendi telindede açtı sıkıntı olmasın dedik bize bu açıklamayı yaptı

O günden sonra bendede eşimin telindede hatta polistede o hesap açık kalmış polis memuru 16 temmuzda çıkış yapmış ama bizim ki hala açıktı sanırım unutmuşuz polisde dedi zaten şikayet anına kadar olan kısım önemli diye çünkü kendi telindede açtı sıkıntı olmasın dedik bize bu açıklamayı yaptı
İyide sizinki büyük cesaret yinede. Ben telefonuma format atardım direk o günden sonra. Böyle aşağılık bir suç söz konusu olunca hesabı silmek şöyle dursun tekrar girmeye cesaret edilmesi ilginç geldi yorum yapanlara. Kızmayın kimseye. Fazla rahat ve cesaretli geldiniz bize tek sorun bu. Sizi kimse birşeyle itham etmiyor.

İyide sizinki büyük cesaret yinede. Ben telefonuma format atardım direk o günden sonra. Böyle aşağılık bir suç söz konusu olunca hesabı silmek şöyle dursun tekrar girmeye cesaret edilmesi ilginç geldi yorum yapanlara. Kızmayın kimseye. Fazla rahat ve cesaretli geldiniz bize tek sorun bu. Sizi kimse birşeyle itham etmiyor.
Valla zaten itham eden olursada buyursun gereğini yapsın değil eşim oğlum olsada cezasını çekmeli çeksinde inanın şikayet nüsasını atana özelden adresimide yazacam bu kadar da net söylüyorum kk nın duyar kasan hatunları ben zaten gereğini yaptığıma inanıyorum eşimi korumak içinde değil eşim olmadığınada sonuna kadar inanıyorum(kocacılar gibi eşime inanıyorum demiyorum eşim olmadığına inanıyorum)çünkü benim karşımdayken ifadesialındıktan sonra oturupta başka bir cihazdan faceye girip hala o rezilliği yapmaya devam edemez herhalde.Üstelik cesaret değil unutkanlık diyelim yada ihmal onun telindede benim telimdede açık kalmış buda insanlık hali diye düşünüyorum ifademizi alan memur sakıncası yok deyince bizde de haliyle bir rahatlık olmuş sanırım.Küçük küçük kızlara iğrenç fotolar iğrenç yazılar yazan adamın eşim olduğunu bilsem ki zaten bir dk bile aynı nefesi solumam ki biz eşimle polisi beklemeyelim biz mesaj atalım fake faceden yakalayalım dedik ama polisede danıştık çünkü suçüstü olması lazım gelmez dedi o işte askıda kaldı yani burdaki çok duyarlı hanımlardan bu konu üzerine daha çok düşünüp daha çok vakit harcadığıma eminim sizin gibi mantıklı cevaplarla gelseler başım üstüne ama “pedofili ciddi suç(suçluda biziz herhalde),yalan söylüyorsunuz...)”gibi saçma sapan cevaplar haliyle insan mantıklı cvp bulamayınca konu açtığı için pişman olup sinirleniyor zaten farkındaysanız sonlardaki Mesajlar çileden çıkardı

öf ne diyorsunuz ya? size yardım etmeye çalıştık di mi hiç kimse kimsenin hesabını hackleyemez dedik.

hesabınız hacklenmiş olsa güvenlik sorusunu değiştirmezler mi? ben deli gibi uğraşıp birinin hesabını hackleyeceğim sonra hesap sahibi gelip telefona kod gönderip tekrar hesaba girecek böyle bir şey mümkün mü ya? ben size yardım etmeye çalışıyorum ortada bir yanlışlık var diyorum siz ne diyorsunuz?

şikayet etmekten mi çekineceğim? çok istiyorsanız şikayette de bulunurum işiniz hızlanmış olur. insanların ne dediğini anlamadan resmen polemik için yer arıyorsunuz ayıp ya.

hesap çalınmış siz de tekrar almışsınız, eliniz kolunuz ne işe yarıyor neden şifreyi değiştirmiyor veya hesabı kapatmıyorsunuz? ortada bir yanlışık var ve siz düzeltmek için sadece polise gitmişsiniz nedense üzerinize düşen hiçbir şeyi yapmamışsınız ama bize çok güzel saydırıyorsunuz.

git ya bu nasıl forum okay ben bu günlerde negatifim de hep mi konuşulanı anlamayan insanlara denk geliyorum.

Eşinize güveniyorsunuz. Kendinizden eminsiniz. Polisin sorun olmaz demesinden şüphe etmiyorsunuz.
Gerekeni yaptığınıza inanıyorsunuz. O zaman neden konu açıp sordunuz ki ?

öf ne diyorsunuz ya? size yardım etmeye çalıştık di mi hiç kimse kimsenin hesabını hackleyemez dedik.

hesabınız hacklenmiş olsa güvenlik sorusunu değiştirmezler mi? ben deli gibi uğraşıp birinin hesabını hackleyeceğim sonra hesap sahibi gelip telefona kod gönderip tekrar hesaba girecek böyle bir şey mümkün mü ya? ben size yardım etmeye çalışıyorum ortada bir yanlışlık var diyorum siz ne diyorsunuz?

şikayet etmekten mi çekineceğim? çok istiyorsanız şikayette de bulunurum işiniz hızlanmış olur. insanların ne dediğini anlamadan resmen polemik için yer arıyorsunuz ayıp ya.

hesap çalınmış siz de tekrar almışsınız, eliniz kolunuz ne işe yarıyor neden şifreyi değiştirmiyor veya hesabı kapatmıyorsunuz? ortada bir yanlışık var ve siz düzeltmek için sadece polise gitmişsiniz nedense üzerinize düşen hiçbir şeyi yapmamışsınız ama bize çok güzel saydırıyorsunuz.

git ya bu nasıl forum okay ben bu günlerde negatifim de hep mi konuşulanı anlamayan insanlara denk geliyorum.
Bakın bunları bana anlatıyorsunuz ya anlatmayın gidin polise anlatın şikayet edin yahu daha ne söyleyeyim lütfen lütfen şikayet edin
Uğraşmadınız derken?!Biz önce karakola gittik ardından siber suçlara ardından savcılığa tekrar siber suçlara...Tam 2 hafta delil toplama ifade derken uğraştık sizde burda laf kalabalığı yapmayın...
Ben ifademde polise şifreyi kırdım dediğimde bu suçtur öyle yazmayacağım dedi(sen nasıl şifreyi kırdın çok şaşkınım demedi demekki oluyormuş) herhalde sizde”baya baya bilgilisiniz devletin bu işini yapan kollarından”o yüzden bu fevriliğiniz.
Neyse bana gönüllü yardım etmek istiyorsunuz birlikte hareket edelim bulalım suçluyu değil eşim göz bebeğim olsa çeksin cezasını...
Ben şikayet ettik diyorum anlamayan sizsiniz yok ciddi suç yok yalan deyip itham eden sizsiniz neyse...
Özelden yazın birlikte hareket edelim siz şikayet edin biz gereğini yapamadık eminim bu işi siz çözersiniz pedofili ciddi suçtur cezalandırın o zaman

Eşinize güveniyorsunuz. Kendinizden eminsiniz. Polisin sorun olmaz demesinden şüphe etmiyorsunuz.
Siz önce konuyu anlayın ben bu pedofili eşimmi diyemi sormuşum o hesap açık kaldığı için etkinliğim kısmında aydın Yüksel Hotmaili açılmış gmaille alakası bile yok sadece google arama geçmişinden yola çıktım bilgisi olan yazsın dedim zaten laf kalabalığına ihtiyacım yok

Siz önce konuyu anlayın ben bu pedofili eşimmi diyemi sormuşum o hesap açık kaldığı için etkinliğim kısmında aydın Yüksel Hotmaili açılmış gmaille alakası bile yok sadece google arama geçmişinden yola çıktım bilgisi olan yazsın dedim zaten laf kalabalığına ihtiyacım yok
Siz anlatabilin önce biz anlarız... en azından birimizden biri anlar.. Topyekün gerizakalı olamayız değil mi ?
Öfkenizin hırsınızın muhatabı buradaki insanlar değil...

Googlen “g” sinden anlamayan gelmiş burda bana yorum yazıyor siz sadece google ı kadınlar klubü için kullanıyorsunuz neyin hesabını yapıyorsunuz senin gmail hesabına hangi cihazlardan giriş yapılıyor onu biliyor Muş’un yada hiç kontrol ettinmi.

Googlen “g” sinden anlamayan gelmiş burda bana yorum yazıyor siz sadece google ı kadınlar klubü için kullanıyorsunuz neyin hesabını yapıyorsunuz senin gmail hesabına hangi cihazlardan giriş yapılıyor onu biliyor Muş’un yada hiç kontrol ettinmi.
Bir ağır ol bakalım.. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun evvela... Yıl olmuş 2018 ama Trabzon IP sinden bağlanmış diyen biri olarak kimsenin teknoloji bilgisine laf edecek yetkinlikte değilsiniz..

Siz anlatabilin önce biz anlarız... en azından birimizden biri anlar.. Topyekün gerizakalı olamayız değil mi ?
Esteğfurullah anlamayan insan gerizekalı diye birşey yok bilgisi yoktur ben kimseye gerizekalı demedim ama hala şifre kırılmaz falan deniliyor ya (kod göndererek şifre kırdım) bu resmen bilgisizlik bilmeden bişeyleri idda etme

Esteğfurullah anlamayan insan gerizekalı diye birşey yok bilgisi yoktur ben kimseye gerizekalı demedim ama hala şifre kırılmaz falan deniliyor ya (kod göndererek şifre kırdım) bu resmen bilgisizlik bilmeden bişeyleri idda etme
Siz çok hakimsiniz teknolojiye.. Ondan Yıl olmuş 2018 ama Trabzon IP sinden bağlanmış diyebildiğinize göre... Hem de siz İzmir'deyken...:))

Siz çok hakimsiniz teknolojiye.. Ondan Yıl olmuş 2018 ama Trabzon IP sinden bağlanmış diyebildiğinize göre...
İşte o işler o kadar kolay değil gidin bi en yakınınızdaki siber suçlara bunları benle değil onlarla tartışın Trabzonlu olduğuna da eminiz sadece tam adres için yanıt bekleniyor ki zaten facede arama geçmişinde Trabzondaki cafelerle arama yapılmış tabi benim eşimde şuanda hacda değil Trabzonda

Back
X