Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

benim gop hastanesinde ebe olarak çalışan arkadaşım var
kendisi orda işin içinde olduğu için doktorlarıda hastaneyide çok iyi tanıyor..
kezban hanımı kesinlikle tavsiye etmior..
bikaç ay önce bi kadını kezban hanım kistin var diye ameliyat etmiş
meğer kadın hamileymiş.. bebeği kist zannetmiş.. ameliyat ederken farkına varmış
ama iş işten qeçmiş tabi..
bilmiyorumkismile
ama yasemin hanımı kesinlikle tavsiye edior arkadaşım çok iyi bi dr olduğunu söledi
bu hastanede doğum alanında yasemin hanımı tek qeçerim diyor..

evet bende eylem hanımdan qerçekten çok memnunum
ama hastane eski olduğundan mı bilmiorum yaa..
eşimede banada pis qeliyor..
ama aynı zamanda eylem hanımıda bırakmak istemiorum..
o yüzden 9 ayıma kadar eylem hanıma qitmeyi düşünüorum
9. ayımda gop'a qeçicem inş.

Selam kızlar bende GOP da oturuyorum daha yeni anne adayıyım :)) Ben Belde Tıp Merkezinde Nurhan hanıma gidiyorum 2 yıldır doktorum kendisi ve çok çok memnunum..3-4 ay önce adet gecikmesinden Gop hastanesinde yasemin hanıma gitmiştim doktorum izindeydi ve yasemin hanımdan hiç memnun kalmadım muayne ederken canımı çok yakmıştı bidahada o hastaneye adım atacağımı sanmıyorum...Doğum için erken olsada özel sağlık sigortamız olduğundan henüz nerde doğum yapacağıma karar vermedim ama Medicanna yada Medical Park var şimdilik aklımda..

selam canımm..
Nurhan hanımm çok tatlı birisii bu hamileliğimde ilk ona qitmiştimm
alttan muayne etti diye çok korkmuştumbilmiyorumkismile
ama çok hoş ve çok bilqili qenç bir bayan..
eğer belde tıp merkezinde doğumhane olsaydı bende nurhan hanıma devam edicektim
nurhan hanımın şafak hastanesiyle özel anlaşması varmış doğum için
oraya qeçiyor ama ücreti bayağı tuzlu :1shok:
ve ilk 3 ay alttan muayne ediyor yaabilmiyorumkismile

benim ikinci düşüğümdede yasemin hanım benim canımı çok acıtmıştı
hatta çataldan ağlayarak inmiştim
kaydirigubbakcemile3

bişey daha söyliyim eğer doğum 600 ise oğün başka dr.nöbetciyse sen istediğin dr.söylersen 400 de onun için alıyorlarmış onuda duydum bilgin olsun

slm canım hayırlı olsun neresinde oturuyorsun bencede gop hastaneside sabıkalı çıktı iyiki erkenden değiştirmişim dr.ve hastaneyi benim gittiğim hastaneyide tavsiye ederim balat hastanesi nevin hn.gerçekten çok bilgili ve ilgili bir dr.ben çok memnunum hastane desen hiç hastaneye gelmiş gibi değilsin zemuszemus

Evet canim cok tatli ve ilgili bi doktor alttan muayne ediyor ama ben cok guven duyuyorum ufak bi sikintida her an arayabiliyorum cebinden bunlar bizim icin cok onemli.evet safak ve medicanna ile anlasmasi var ama dedigin gibi beldede dogumhane olmadigindan mutlaka tuzludur dogumu ozel sigorta nedeniyle baska yerde yapicam kismetse.

Sagol canim ben kucukkoy tarafindayim.dedigin gibi gop sabikali gercekten balat hastanesi ni daha oncede duydum dogum icin son 1-2 ay kala doktor degistirme durumum olabilir ozaman iyice arastirip karar verecegim simdilik erken canim.

merhaba arkadaşlar
bende g.o.paşa yenidoğanda oturuyorum
temmuzda bi oğluşum olcak inşallah
bizde küçükköy duygu hastanesi ayten hanıma gidiyoruz.
hastanemizdende memnunuz
g.o.paşaya gidenleri üzmek istemem ama orası için hiç iyi şeyler duymadım (
söyleyipte moralinizi bozmak istemiyorum neyse
benim doktorum gayet iyi güler yüzlü her türlü soruya cevap veriyo falan ama sormazsanız sorun görmediği takdirde hiçbişey söylemiyo :))

ben baglarbası meydan da oturuyorum ve suanda tam 28 haftalıgım oglum olacak kısmetse. Kezban hanımdan da cok cok memnunum dıyemem ne yalan tamam cok tatlı dıllı sevımlı bır bayan ama ne bılıyım arkadasların dedıgın gıbı cok fazla ılgılenmıyor ve sormadan bısey soylemıyor bnm daha cok amacım hastanenın guzel ve temız olusu ayrıca baska ıcıme sınen doktor bulamamam sımdılık dvm edıyoruz bakalım zaten zamanım azalıyo bu saatten sonra degıstırmem heralde doktorumu.. hayırlısı olsun ne dıyelım :CüvCüv:

slm bana çok yakınsın benimde mart 7 de oğlum olucak kısmetse bende çok memnunumhastanemden iyiki gop u bırakmışım bende hiç iyi şeyler duymadım orayla ilgili ama söylemek lazım onlarda zaman varken başlarına bişey gelmeden çekilsinler oranın doğumhanesini falan gördünmü temizmi doğum fiyatları falan ne kadar

30 haftaya girdim ben canım ya ama balat hastanesinde özel sigorta falan varmı bi araştırma yapmam gerek ilk önce web sitesine bi bakıyım
doğum fiyatları nasıl ssk falan varmı bilgi verirmisin ??

30 haftaya girdim ben canım ya ama balat hastanesinde özel sigorta falan varmı bi araştırma yapmam gerek ilk önce web sitesine bi bakıyım
doğum fiyatları nasıl ssk falan varmı bilgi verirmisin ??

sgk var 25 muayene 1500 normalde sezeryende aynı fiyat özel sağlık sigortası varmı bilmiyorum onu

G.o.paşa ve şafağın fiyatlarını bilmiyorum bende
şuan 3 aylık sağlıklı kızı olan bi arkadaşım g.o.paşaya gidiyordu ve ikili test sonucuna göre riskli oldukları için karnından su almak istediler
haftalarca doktor aradıktan sonra şişlide bu konuların uzmanı bi prof. Buldular ve bebeklerinin sağlıklı olduğunu öğrenip orayı bıraktılar
zaten olur olmadık birsürü test istiyormuş g.o.paşa
ama büyük hastane temiz hastane diye seslerini çıkarmıyorlarmış
hatta yaptıkları ödemeler karşılığında inşaat firmasına ait bi yazar kasa fişi dahi vermişler
bebeklerinin özürlü olduğunu söylemelerinden sonra başka hastane araştırdılar

benimde temmuzun ortasında oğlum olcak :))
ARKADAŞLIK EDERLER BıRBıRLERıNE NE GÜZEL :))
BıZıM SOKAĞIMIZ ÇOCUKLAR ıÇıN MÜSAıT CADDENıN HEMEN ARKASI OLMASINA RAĞMEN PEK ARABA GEÇMEZ :))

28 gun once dogum yaptim...

Ilk muayeneye Belde Tip'a Nurhan Hanim'a gitmistim, kadin resmen beni uzmek icin soyleyebilecegi ne varsa soylemisti, sonradan ogrendim ki hic biri de isabetli degilmis. Yemek yiyemedigim icin gittim bir kere, serum takilmasi icin musahedeye yolladi, ben de gelecegim dedi, beni orada unutup aksam olunca cikip gitmis. Ondan sonra da duzgun bir hastane arayisina girdim ve Haznedar Meltem Hastanesi'ne basladim cok uzak olmasina ragmen, cok cok super olmasa da memnun kaldim.

Ikili test icin uzaga gitmeyim, Bilge'de yaptirayim dedim, laboratuvardaki personel ikili testin ne oldugunu bile bilmiyordu, bir daha da gelmem dedim.
Ancaaak, dogum sonrasi kontrolum icin Eylem hanim'a gitmek zorunda kaldim bebegi uzun sure birakmamak icin, Eylem hanim'i cok sevdim, cok tatli guleryuzlu bir bayan bundan sonra da kontroller icin onu tercih ederim, ama hastanenin genelini benim de gozum tutmuyor

benimde temmuzun ortasında oğlum olcak :))
ARKADAŞLIK EDERLER BİRBİRLERİNE NE GÜZEL :))
BİZİM SOKAĞIMIZ ÇOCUKLAR İÇİN MÜSAİT CADDENİN HEMEN ARKASI OLMASINA RAĞMEN PEK ARABA GEÇMEZ :))

evt ne güzel olur bizde ark.oluruz onlarda benim evimde arka sokakta vede oturduğum yer çıkmaz sok kapımın önü benimde müsait caddede annem oturuyor opuyorumnanaktan
isim düşündünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…