Cleopatra canım normal doğum 600 sezeryan 1500 Gop'ta. kaç haftalık hamilesin canım?
bende ilk 3 ay kezban hn.gittim ama hiç beğenmedim çok fazla ilgilenmiyor hemen başından savmaya bakıyor işim bitsinde gideyim tarzında şimdi balat hastanesinde nevin hn.gidiyorum gerçekten çok ilgili ve anlayışlı seni dinleyen biri hastaneye gelince goptan çok daha üztün değerde bir hastane tavsiye ederim gerçekten ama gop kesinlikle tavsiye etmem buda benim şahsi görüşüm tabiki
merhaba canım bende kızımda oraya gitmişdim taki doğumum olana kadar eylem hanım gerçekten çok iyi bi doktor iyide ilgileniniyor ama doğum için öle diyemice hijyen koşulları gerçekten çok kötü ben epidural normal yaptırmıştım ve bebeğimin doğum sırasısında kalp atışları yavaşladı nerdeyse kaybediyorduk çok şükür ki iyi ama hastaneden kaptığım mikrop sonucunda 2 sene tedavi gördüm doğumdan sonra gerçekten kabus gibi günler geçirdim sonuç sezaryan oldu ve bacağım da kocamam bi yanık iziyle.şimdi ikinci bebeğime hamileyim gittim hastanede ilk baktığım yer doğumhanesi oldu.
Selam kızlar bende GOP da oturuyorum daha yeni anne adayıyım :)) Ben Belde Tıp Merkezinde Nurhan hanıma gidiyorum 2 yıldır doktorum kendisi ve çok çok memnunum..3-4 ay önce adet gecikmesinden Gop hastanesinde yasemin hanıma gitmiştim doktorum izindeydi ve yasemin hanımdan hiç memnun kalmadım muayne ederken canımı çok yakmıştı bidahada o hastaneye adım atacağımı sanmıyorum...Doğum için erken olsada özel sağlık sigortamız olduğundan henüz nerde doğum yapacağıma karar vermedim ama Medicanna yada Medical Park var şimdilik aklımda..
benim gop hastanesinde ebe olarak çalışan arkadaşım var
kendisi orda işin içinde olduğu için doktorlarıda hastaneyide çok iyi tanıyor..
kezban hanımı kesinlikle tavsiye etmior..
bikaç ay önce bi kadını kezban hanım kistin var diye ameliyat etmiş
meğer kadın hamileymiş.. bebeği kist zannetmiş.. ameliyat ederken farkına varmış
ama iş işten qeçmiş tabi..
bilmiyorumkismile
ama yasemin hanımı kesinlikle tavsiye edior arkadaşım çok iyi bi dr olduğunu söledi
bu hastanede doğum alanında yasemin hanımı tek qeçerim diyor..
Selam kızlar bende GOP da oturuyorum daha yeni anne adayıyım :)) Ben Belde Tıp Merkezinde Nurhan hanıma gidiyorum 2 yıldır doktorum kendisi ve çok çok memnunum..3-4 ay önce adet gecikmesinden Gop hastanesinde yasemin hanıma gitmiştim doktorum izindeydi ve yasemin hanımdan hiç memnun kalmadım muayne ederken canımı çok yakmıştı bidahada o hastaneye adım atacağımı sanmıyorum...Doğum için erken olsada özel sağlık sigortamız olduğundan henüz nerde doğum yapacağıma karar vermedim ama Medicanna yada Medical Park var şimdilik aklımda..
selam canımm..
Nurhan hanımm çok tatlı birisii bu hamileliğimde ilk ona qitmiştimm
alttan muayne etti diye çok korkmuştumbilmiyorumkismile
ama çok hoş ve çok bilqili qenç bir bayan..
eğer belde tıp merkezinde doğumhane olsaydı bende nurhan hanıma devam edicektim
nurhan hanımın şafak hastanesiyle özel anlaşması varmış doğum için
oraya qeçiyor ama ücreti bayağı tuzlu :1shok:
ve ilk 3 ay alttan muayne ediyor yaabilmiyorumkismile
benim ikinci düşüğümdede yasemin hanım benim canımı çok acıtmıştı
hatta çataldan ağlayarak inmiştim
kaydirigubbakcemile3
slm canım hayırlı olsun neresinde oturuyorsun bencede gop hastaneside sabıkalı çıktı iyiki erkenden değiştirmişim dr.ve hastaneyi benim gittiğim hastaneyide tavsiye ederim balat hastanesi nevin hn.gerçekten çok bilgili ve ilgili bir dr.ben çok memnunum hastane desen hiç hastaneye gelmiş gibi değilsin zemuszemus
merhaba arkadaşlar
bende g.o.paşa yenidoğanda oturuyorum
temmuzda bi oğluşum olcak inşallah
bizde küçükköy duygu hastanesi ayten hanıma gidiyoruz.
hastanemizdende memnunuz
g.o.paşaya gidenleri üzmek istemem ama orası için hiç iyi şeyler duymadım(
söyleyipte moralinizi bozmak istemiyorum neyse
benim doktorum gayet iyi güler yüzlü her türlü soruya cevap veriyo falan ama sormazsanız sorun görmediği takdirde hiçbişey söylemiyo :))
bende gop şafak hastanesi esra hanıma başlıycam sizce şafak nasıl kıslar ??
30 haftaya girdim ben canım ya ama balat hastanesinde özel sigorta falan varmı bi araştırma yapmam gerek ilk önce web sitesine bi bakıyım
doğum fiyatları nasıl ssk falan varmı bilgi verirmisin ??
slm bana çok yakınsın benimde mart 7 de oğlum olucak kısmetse bende çok memnunumhastanemden iyiki gop u bırakmışım bende hiç iyi şeyler duymadım orayla ilgili ama söylemek lazım onlarda zaman varken başlarına bişey gelmeden çekilsinler oranın doğumhanesini falan gördünmü temizmi doğum fiyatları falan ne kadar
benimde temmuzun ortasında oğlum olcak :))
ARKADAŞLIK EDERLER BİRBİRLERİNE NE GÜZEL :))
BİZİM SOKAĞIMIZ ÇOCUKLAR İÇİN MÜSAİT CADDENİN HEMEN ARKASI OLMASINA RAĞMEN PEK ARABA GEÇMEZ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?