28 gun once dogum yaptim...
Ilk muayeneye Belde Tip'a Nurhan Hanim'a gitmistim, kadin resmen beni uzmek icin soyleyebilecegi ne varsa soylemisti, sonradan ogrendim ki hic biri de isabetli degilmis. Yemek yiyemedigim icin gittim bir kere, serum takilmasi icin musahedeye yolladi, ben de gelecegim dedi, beni orada unutup aksam olunca cikip gitmis. Ondan sonra da duzgun bir hastane arayisina girdim ve Haznedar Meltem Hastanesi'ne basladim cok uzak olmasina ragmen, cok cok super olmasa da memnun kaldim.
Ikili test icin uzaga gitmeyim, Bilge'de yaptirayim dedim, laboratuvardaki personel ikili testin ne oldugunu bile bilmiyordu, bir daha da gelmem dedim.
Ancaaak, dogum sonrasi kontrolum icin Eylem hanim'a gitmek zorunda kaldim bebegi uzun sure birakmamak icin, Eylem hanim'i cok sevdim, cok tatli guleryuzlu bir bayan bundan sonra da kontroller icin onu tercih ederim, ama hastanenin genelini benim de gozum tutmuyor
28 gun once dogum yaptim...
Ilk muayeneye Belde Tip'a Nurhan Hanim'a gitmistim, kadin resmen beni uzmek icin soyleyebilecegi ne varsa soylemisti, sonradan ogrendim ki hic biri de isabetli degilmis. Yemek yiyemedigim icin gittim bir kere, serum takilmasi icin musahedeye yolladi, ben de gelecegim dedi, beni orada unutup aksam olunca cikip gitmis. Ondan sonra da duzgun bir hastane arayisina girdim ve Haznedar Meltem Hastanesi'ne basladim cok uzak olmasina ragmen, cok cok super olmasa da memnun kaldim.
Ikili test icin uzaga gitmeyim, Bilge'de yaptirayim dedim, laboratuvardaki personel ikili testin ne oldugunu bile bilmiyordu, bir daha da gelmem dedim.
Ancaaak, dogum sonrasi kontrolum icin Eylem hanim'a gitmek zorunda kaldim bebegi uzun sure birakmamak icin, Eylem hanim'i cok sevdim, cok tatli guleryuzlu bir bayan bundan sonra da kontroller icin onu tercih ederim, ama hastanenin genelini benim de gozum tutmuyor
evt ne güzel olur bizde ark.oluruz onlarda benim evimde arka sokakta vede oturduğum yer çıkmaz sok kapımın önü benimde müsait caddede annem oturuyor opuyorumnanaktan
isim düşündünüzmü
çok iyi olur valla oğluşumun hiç arkadaşı yok((
birbuçuk yıl önce taşındığımız ve çalışan bi çift olduğumuz için kimseyide tanıma fırsatımız olmadı
ben düşünüyorum ama eşim biraz ağırdan alıyo :))
şimdilik arda barış erdem ersin koray eray ve ufuk isimleri alternatiflerim içinde
ay kızlar gop kötü diosunuz bilqe kötü diosunuz ben nere qitcem yaa eyvahedigeldismile
canım dgum oykulerı bolumune dun ekledım hıkayemıhayırlı olsun ne güzel kurtulmuşun nasıl doğum yaptın normalmi nasıl geçti anlatsana biraz bize bence okadar uzak hastaneye gitmene gerek yoktu balat hastanesini öneririm birdaha kontrole falan gidersen oraya git bne eylem hn.beğenmiyorum hiç hiçmedim ama duyduklarım yetti kaydirigubbakcemile5
ya kızlar benim kafamı karıştırdınız benim gittiğim hAstanede normalde sezeryende 1500 arada çok fark var neden öyle acaba hastaneye gidip bakıcam yarın kendi dr.umdan sonra doğumhanesini falan geziyim eğer hoşuma giderse şu sıkıntılı günlerde neden fazla para veriyimki kime gidiyorsunuz orada hangi dr.onuda araştırıyım bari
kızlar buğün gittim duygu hastanesine ama benim gittiğim hastaneyle alakası yok
benim gittiğim hastane amerikan hastanesi ve alman hastanesi eş değer yani sayılı hastanelerden biri
vede bayabi uygunmuş fiyatlarıda soruyım dedim nst ye 5 dediler mesela ben 20 oda sgk lı fiyatı en basiti oda birde aşırı kalabalıktı birde benim fikrim kadın doğum dr.ları ayrı bir katta olması lazım bence hepsini bir kata toplamışlar bence olmaz birde benim dr.öğlen 12.ye kadar sadece randevulu çalışıyor burada randevu sistemide yokmuş gelip beklicen sıranı saçma geldi bana hastanenin ilk önce suit doğum odasını gezdik eşimle sonra fiyat sormaya gittik fiyatları aşırı cazip sonra birde doğum hanesine bakıyım dedim orayada baktım sonra bebek odasınada baktım öyle işte kısaca teftiş ettim hastaneyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?