Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

hayırlı olsun ne güzel kurtulmuşun nasıl doğum yaptın normalmi nasıl geçti anlatsana biraz bize bence okadar uzak hastaneye gitmene gerek yoktu balat hastanesini öneririm birdaha kontrole falan gidersen oraya git bne eylem hn.beğenmiyorum hiç hiçmedim ama duyduklarım yetti kaydirigubbakcemile5

bilge hastanesi eskiden çok iyiydi ama şuan için gerçekten kötüymüş
iki sene kadar önce bende eylem hanıma gitmiştim gerçekten ilgili ve konusunda bilgili :)
başka bi hastanede olsa doğum için onu tercih ederdim

evt ne güzel olur bizde ark.oluruz onlarda benim evimde arka sokakta vede oturduğum yer çıkmaz sok kapımın önü benimde müsait caddede annem oturuyor opuyorumnanaktan
isim düşündünüzmü

çok iyi olur valla oğluşumun hiç arkadaşı yok ((
birbuçuk yıl önce taşındığımız ve çalışan bi çift olduğumuz için kimseyide tanıma fırsatımız olmadı
ben düşünüyorum ama eşim biraz ağırdan alıyo :))
şimdilik arda barış erdem ersin koray eray ve ufuk isimleri alternatiflerim içinde

ay kızlar gop kötü diosunuz bilqe kötü diosunuz ben nere qitcem yaa eyvahedigeldismile

o zaman şey yapalım birgün ayarlıyalım yakın olan ark.lar meydanda biryerde buluşup tanışalım ben evdeyim çalışmıyorum şuan isteyenler olursa duyuralım buradan bende isterim tanışmak zemuszemus

ay kızlar gop kötü diosunuz bilqe kötü diosunuz ben nere qitcem yaa eyvahedigeldismile

ben balatı söylüyorum bir git dene derim ben yarın gidicem kontrolüm var şafak hastanesine giden var onada sor nasılben orayla ilgili bşey bilmiyorum belki iyidir
sen ne dersin tanışıp buluşma işine çalışıyormuusn sen

Bende kendi hastanem olan küçükköy duygu hastanesini öneririm gayet temiz ve doktorları ilgili
buluşma işine gelince ben uyarım :))
ama haftanın 6 günü çalışıyorum ya pazar günü buluşma olmalı yada c.tesi olacaksa akşamüzeri 4-5 gibi olmalı

bana her zaman uyar gelicek olan arkadaşlar söylesinler ayarkıyalım birgün peki bişey daha sorucam duygu hastanesi dediğin doğum fiyatları ne kadar sgk lı birde doğum hanesi falan temizmi arternatif olarak soruyorum bi aksilik falan olursa aklımda olsun diye

Duygu hastanesinde 2 sene önce ablam doğum yaptı çok memnun kaldı benim özel sigortam olmasaydı bende duyguda düşünüyordum.Bu civarın en iyi hastanelerinden ve gayet temiz odaları falan güzel..Fiyat ne derseniz ben tesadüf duymuştum birkaç ay önce hasanede SSK lı Normal 140 - Sezaryen 240 dediler odam tek kişilik olsun derseniz 130 TL fark oluyor.Normal odaları 2 kişilik..Şimdi zam gelmiş olabilir belki ama en fazla 20-30 TL oynamıştır..

hastane gerçekten temiz ve doktorları çok ilgili
ben doğum fiyatlarını sormadım ama 3-4 ay önce orda arkadaşım doğum yaptı sezeryan olarak
ve tek kişilik özel oda istediler ceplerinden çıkan paranında 650-700 tl olduğunu söyledi arkadaşım
bu paranın içinde doğum zamanı yapılan tüm masraflar var odası ameliyatı falan
tabi bu ssk lılar için geçerli ssk yoksa ücret ne kadar bilmiyorum
bende ssk lıyım ve muayene ücreti olarak 25 tl veriyorum iki test içinde 60 tl vermiştim
üçlü teste doktorum gerek duymadı zaten sadece ultrasonla bakacak :))

canım dgum oykulerı bolumune dun ekledım hıkayemı

daha detaylı soracagın olursa da yardımcı olabılırım bebek kucagımda tek elle yazıyom kısa kesıyorum su an

ya kızlar benim kafamı karıştırdınız benim gittiğim hAstanede normalde sezeryende 1500 arada çok fark var neden öyle acaba hastaneye gidip bakıcam yarın kendi dr.umdan sonra doğumhanesini falan geziyim eğer hoşuma giderse şu sıkıntılı günlerde neden fazla para veriyimki kime gidiyorsunuz orada hangi dr.onuda araştırıyım bari

En iyisi Yeşim Hanım derler ama Aylin hanımda baya iyi ablamın doğumuna o girmişti.Zaten en çok hasta ikisinde :) 2 doktor daha gelmiş bayan ama onları bilmiyorum..

bende yeni gelenlere gidiyorum ayten hanıma
dediğiniz gibi aylin hanım ve yeşim hanım çok yoğunlar çalışan bi kişi olarak saatlerce sıra beklemek istemiyorum ve doktorumdan da memnunum o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum
soru sormadıkça pek bişey söylemiyor ama bence böylesi daha iyi çünkü ben en ufak bi şüphe de dahi kurar dururum :))
gerekli bi durum olduğunda zaten uyarıyor gayet güler yüzlü ve içten buda yeterli benim için

kızlar buğün gittim duygu hastanesine ama benim gittiğim hastaneyle alakası yok
benim gittiğim hastane amerikan hastanesi ve alman hastanesi eş değer yani sayılı hastanelerden biri
vede bayabi uygunmuş fiyatlarıda soruyım dedim nst ye 5 dediler mesela ben 20 oda sgk lı fiyatı en basiti oda birde aşırı kalabalıktı birde benim fikrim kadın doğum dr.ları ayrı bir katta olması lazım bence hepsini bir kata toplamışlar bence olmaz birde benim dr.öğlen 12.ye kadar sadece randevulu çalışıyor burada randevu sistemide yokmuş gelip beklicen sıranı saçma geldi bana hastanenin ilk önce suit doğum odasını gezdik eşimle sonra fiyat sormaya gittik fiyatları aşırı cazip sonra birde doğum hanesine bakıyım dedim orayada baktım sonra bebek odasınada baktım öyle işte kısaca teftiş ettim hastaneyi :))

Canım zaten buralardaki en iyi hastanelerden biri duygu tabiki gittiğin hastane şartları daha iyidir.Ee ona görede fiyat farkı oluyor :)) Ben eşime dün bahsettim senin hastaneyi Musevi hastanesi diye şiddetle reddetti benimki :roflol:

evt öyle ermeni hastanesi ama çalışanların çoğu türk ben şiddetle orayı tavsiye ederim o şekil politik düşünmemek lazım bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…