slm bana çok yakınsın benimde mart 7 de oğlum olucak kısmetse bende çok memnunumhastanemden iyiki gop u bırakmışım bende hiç iyi şeyler duymadım orayla ilgili ama söylemek lazım onlarda zaman varken başlarına bişey gelmeden çekilsinler oranın doğumhanesini falan gördünmü temizmi doğum fiyatları falan ne kadar
kızlar bu hafta anne ve bebek fuarı başlıyor perşembe günü gidicekmisiniz ben bir senedir büyük bir çokşkuyla bekliyordum kısmetse gidicem :))
kızlar bu hafta anne ve bebek fuarı başlıyor perşembe günü gidicekmisiniz ben bir senedir büyük bir çokşkuyla bekliyordum kısmetse gidicem :))
selam bende nısanda 2.oglumu dunyaya getırecem duygu hastanesıne ayten hanıma gıttım hıc memnun kalmadım önemsemez bır tavrı var bilge hastenesınde cengız beyı önerırım ılk oglumun doktoru yarım saat ılgılenıyor randuvuyla calısıyor kesınlıkle önerıyorum ..
kızlar pazar günü hepimiz oradayız o zaman birbirimizi tanımıyoruz ama genede beraber olucaz ne güzel :))
Bizde gidiceğiz bi mani çıkmazsa inşallah cumartesi kayınvaldemin senesini okutucam evde o yüzden pazar gideceğiz eşimle biletlerimiz hazır :lepi:
merhaba hanifecim bende yıldız tabyadandım eşimin işi gereği tekirdağna taşınmal zorunda kaldık çok özlüyorum oraları orda olsaydım mtlaka tanışmaya bende gelirdim vereliniortakvereliniortakvereliniortak
bizede uyar :))
bende behiye pazar günleri biraz geç kalktığımız için ancak o saatte orda oluruz
bizimde biletimiz yok kapıdan alıcaz :))
memnun oldum davetiye veren bebek dükkanları v ar bizde geçen gün tesadüfen bağlarbaşındaki bebe mağazasına girdik adam kendisi verdi fuar bileti diye bizde memnun olduk bir bakın isterseniz kalmıştır belki CADIARZU nasıl buluşucaz kızlar özelden mesaj atıyım istersen cep numaramı sana
alışveriş yapıcakmısınız yoksa sadece gezmek bakmak içinmi gidiyorsunuz kızlar biz bilerek songün gidiyoruz alışveriş için fiyatları bayabi düşürüyorlarmış o yüzden :CüvCüv:
biz gezmek için gidiyoz ama değişik ve uygun bişey görürsek alırız tabii
bizim vaktimiz bol nasılsa oğlumuz temmuzda doğcak :))
bende iki hat var
avea ve turkcell hangisi senin için uygunsa o numarayı özelden gönderirim bende
Eşime göre öğleden sonra çok kalabalık olur diyor erken gideceğiz biz inş başka zaman tanışırız..Benim bebek daha 7 haftalık :)) o yüzden çok fazla alışveriş yapmayı düşünmüyorum ama hoşumuza giden ufak tefek şeylerden alırız mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?