Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

slm canım hoşgeldin ne tarafta oturuyorsun kaç aylıksın kendinden bahsetsene biraz bize seni tanımak amaçlı
ben balat hastanesine gittim kontrollerimi tahlillerimi hepsini orda yaptırdım sadece doğumumu ayten hn. yaptı ben çok fazla tanımıyorum ama behiye ona gitti sürekli olarak o daha iyi anlatır sana
hastane durumunu sorarsan fene değil derim :)
hayırlı olsun bu arada

hoşbulduk, ben eyüpteyim. hamileliğim daha çok yeni ilk kontrolden itibaren sürekli aynı doktora gitmak istiyorum. o nedenle sizlere danıştım. yakınlarda Balat hastanesi, g.o.p hastanesi ve duygu hastanesi var. balat ve g.o.p gereksiz pahalı olduğu için tercih etmiyorum. duygu hastanesi ayten hanım yada asya sağlık ayten hanıma ikisinden birine devam edeceğim sanırım. Asya sağlığa hamilelikten önce gittim ve ayten hanımdan çok memnun kadım, ama hastane olarak biraz küçük olduğu için endişem var. Artık haftaya 5.hafta olacak ve birine gideceğim.

hayırlısı olsun allah kavuştursun o zaman :))
facede eklemek istersen hanife uysal polat
ordanda konuşuruz :)

ben hastane olarakta doktor olarakta memnunum
yenidoğan yoğun bakımı yetişkin yoğun bakımı herşeyi var
balatı bilemiycem ama gop para kazanmak için lazım olmayan tahlilleri bile istiyo

Son düzenleme:
merhaba bende gop karlıtepede oturuyorum.25 haftalık hamileyim.bilge hastanesi akın beye gidiyorum.pek konuşmuyor ama kontrollerde sürekli bebeği inceliyor.sorduğum sorularada cevap veriyor.şimdiye kadar bir aksilik yaşamadım.

merhaba bende gop karlıtepede oturuyorum.25 haftalık hamileyim.bilge hastanesi akın beye gidiyorum.pek konuşmuyor ama kontrollerde sürekli bebeği inceliyor.sorduğum sorularada cevap veriyor.şimdiye kadar bir aksilik yaşamadım.

slm hoşgeldin ben o hastaneyi sevimiyorum beğenmiyorumda ordamı doğum yapmayı düşünüyorsun bence hijyen açısındanda pek temiz biryer değil tekrar bir düşün derim ama genede sen bilirsin

merhaba cnm bende hamileliğimin ilk dönemlerinde bilge hast. gittim
eylem hanıma ( artık orda değil)
daha sonra hastanede bağzı doğum yapanların mikrop kaptığını duydum ve o hastaneyi bırakıp
hayrunnisa hastanesine qeçtim.
biraz uzak ama mükemmel bir hastane tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar.benim etrafımda çoğu insan o hastanede doğum yaptı.hepside iyiler ama böyle şeyler duyunca kafam karışıyor.hastaneyi tam gezmedim ama doktorumun odası aletleri gayet temiz.evime çok yakın diye orayı istiyorum ama kafam çok karışık :-(

sen bilirsin biz sadece görüşlerimizi bildiriyoruz gerisi sana kalmış :)

fikirleriniz için yinede çok tşk ederim arkadaşlar.inş allah tüm hamilelere hayırlısıyla kurtulmayı nasip eder.banada

snyszy amin diyelim
iyiz behiye sen nasılsın
biz döndük çamaşır ütü çok şuan ev o kadar dağınıkki toplamak hiç i.çimden gelmiyor :))

yağmurlardan muzdaribiz malum gezmelerimize engel oluyo (
onun dışında iyiyiz :))
hoş geldiniz allah kolaylık versin bende hiç sevmem tatil dönüşü iş yapmaktan

aynen geldik buraya eve kapandık akşamdan akşama çaya gidiyoz birilerine o kadar :) gündüzde iş yapmam lazım ama nerde ütü benim boyumu geçti ben yapıcam daha dur bakalım ne zaman :))

aynen geldik buraya eve kapandık akşamdan akşama çaya gidiyoz birilerine o kadar :) gündüzde iş yapmam lazım ama nerde ütü benim boyumu geçti ben yapıcam daha dur bakalım ne zaman :))

yardıma gelelim
biz ütüleriz çocuklar katlar :))

Selam kızlar ben geldim :))

Oğluma kavuştum çok şükür bugün 24 günlük oldu, düne kadar annemde kalıyorduk evimize yeni geçtik.Oğlum çok şükür sağlıklı doğdu, sütüm yetmediğinden mama takviyesine başladık başlarda kg alamadı pek yeni yeni toparlamaya başladı.Şimdi tek sıkıntımız göbek deliği kapanmadı kanama yapıyor ( sanırım yakacaklar.Sizlar nasılsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…