slm canım hoşgeldin ne tarafta oturuyorsun kaç aylıksın kendinden bahsetsene biraz bize seni tanımak amaçlı
ben balat hastanesine gittim kontrollerimi tahlillerimi hepsini orda yaptırdım sadece doğumumu ayten hn. yaptı ben çok fazla tanımıyorum ama behiye ona gitti sürekli olarak o daha iyi anlatır sana
hastane durumunu sorarsan fene değil derim :)
hayırlı olsun bu arada
hoşbulduk, ben eyüpteyim. hamileliğim daha çok yeni ilk kontrolden itibaren sürekli aynı doktora gitmak istiyorum. o nedenle sizlere danıştım. yakınlarda Balat hastanesi, g.o.p hastanesi ve duygu hastanesi var. balat ve g.o.p gereksiz pahalı olduğu için tercih etmiyorum. duygu hastanesi ayten hanım yada asya sağlık ayten hanıma ikisinden birine devam edeceğim sanırım. Asya sağlığa hamilelikten önce gittim ve ayten hanımdan çok memnun kadım, ama hastane olarak biraz küçük olduğu için endişem var. Artık haftaya 5.hafta olacak ve birine gideceğim.
merhaba bende gop karlıtepede oturuyorum.25 haftalık hamileyim.bilge hastanesi akın beye gidiyorum.pek konuşmuyor ama kontrollerde sürekli bebeği inceliyor.sorduğum sorularada cevap veriyor.şimdiye kadar bir aksilik yaşamadım.
merhaba bende gop karlıtepede oturuyorum.25 haftalık hamileyim.bilge hastanesi akın beye gidiyorum.pek konuşmuyor ama kontrollerde sürekli bebeği inceliyor.sorduğum sorularada cevap veriyor.şimdiye kadar bir aksilik yaşamadım.
merhaba arkadaşlar.benim etrafımda çoğu insan o hastanede doğum yaptı.hepside iyiler ama böyle şeyler duyunca kafam karışıyor.hastaneyi tam gezmedim ama doktorumun odası aletleri gayet temiz.evime çok yakın diye orayı istiyorum ama kafam çok karışık :-(
aynen geldik buraya eve kapandık akşamdan akşama çaya gidiyoz birilerine o kadar :) gündüzde iş yapmam lazım ama nerde ütü benim boyumu geçti ben yapıcam daha dur bakalım ne zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?