tamam behiye pazartesi evdeyim istersen kahvaltıya gel sonrada sosyete pazarına gideriz ben gidicektim.......
merhaba arkadaşlar bende tepe başında oturuyorum 5 aylık hamileyim kısmetse ocak ayonda kızızm olacak:ecrin_bebek:
daha altıaylık evliyim ve beş aylıkta hamileyim yaşım 31 olduğundan dolayı beklemeyi hiç düşünmedik ocağın 17 sine gün verdi doktor doğum için kısmet artık kızım olacak inşallah ben istanbulluyum şu anda çalışıyorum ama kurban bayramında işi bırakacağım için ev hanımı yazdım bebeğime ben bakıcam çünkü kızımın ismini duru büşra koymayı istiyoruz .tepe başına yakın oturuyorum evlenmeden öncede gopta oturuyordum.
gene buralısın biliyorsundur heryeri yabancısı değilsin uzak biryere gitmemişin
facebook varsa ekle istersen HANİFE UYSAL POLAT olumunekankayizsmile
cumartesi günü doktora gittim kızım 600 gram olmuş bir ay önce 270 gramdı çok sevindim kilo aldığı için yarında 50'lik şeker testi yapılacak inşallah bişey çıkmaz . bebişime bişey olacak diye ödüp kopuyor zaten buda temiz çıkarsa içim rahatlıcak .kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin durunun_annesi maşallah bebişine sağlıcakla kavuşursunuz inşallah..
hayırlısı olsunben vakıf gurebada doğum yapmayı düşünüyordum aslında ama üniversite hastahanesi olma gibi bir durum varmış ama tam olarak belli değil iki haftaya belli olur dedi doktorum hastahane işi belli olmayınca doğum şeklni henüz bilmiyorum herşey yolunda giderse normal yaparsın demişti doktorum
Hoşgeldin durunun_annesi maşallah bebişine sağlıcakla kavuşursunuz inşallah..
hayırlısı olsun
kendine güveniyorsan normal doğurursun tabii
ama ben cesaret edemedim :))
sende hoş geldin oğlun nasıl
sigorta hastahanesi ya doktorum uygun görürse sezeryanda olabilirim korkmuyorda değilim aslında ama kısmet hayırlısı inşallah
devlet hastaneleri fiziksel olarak sorun olmadığı sürece sezeryan yapmazlar senin psikolojine bakmıyorlar yani(
doğum konusunda kendine güveniyorsan en iyisi büyük hastane ve devlet hastanesi
ben güvenemdeiğim için özelde doğum yaptım
küçükköy duygu hastanesinde ordanda doğum konusunda çokta memnunum düşünürsen tavsiye ederim :))
Oğlum iyi çok şükür medacım bu günlerde hareketlerininde maşallahı var :)) eller ayaklar karnımı yarıp çıkacak gibi :) yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek normal diye bekliyoruz ama
Barışın yeni fotolarını gördüm maşallah canım çok tatlı bi bebek :) ben facede seni değilde barışı eklemişim kaydirigubbakcemile3
bizde bi değişiklik yok kızlar beklemedeyiz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?