Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

tamam behiye pazartesi evdeyim istersen kahvaltıya gel sonrada sosyete pazarına gideriz ben gidicektim.......

pazartesi gelemem yaa barışı sağlık ocağına götürcem
sonrada rota virüsü için tekrar doktora götürcem salı günüde işim var ama sonraki günler için şuanda bi planım yok seninde uygun olan günü söyle ozaman geleyim

merhaba arkadaşlar bende tepe başında oturuyorum 5 aylık hamileyim kısmetse ocak ayonda kızızm olacak:ecrin_bebek:

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

gene buralısın biliyorsundur heryeri yabancısı değilsin uzak biryere gitmemişin
facebook varsa ekle istersen HANİFE UYSAL POLAT olumunekankayizsmile

cumartesi günü doktora gittim kızım 600 gram olmuş bir ay önce 270 gramdı çok sevindim kilo aldığı için yarında 50'lik şeker testi yapılacak inşallah bişey çıkmaz . bebişime bişey olacak diye ödüp kopuyor zaten buda temiz çıkarsa içim rahatlıcak .kaydirigubbakcemile5

iyi düşün iyi olsun :))
allahın izniyle hiçbişey olmaz
face den benide ekle istersen behiye aydın çekişcioğlu

allah kurtarsın allah yardımcın olsun maşşallah duru bebeğe nasıl bir doğum şekli düşünüyorsun dr. ne diyor birde hangi hastaneye hangi dr. gidiyorsun opuyorumnanaktan

ben vakıf gurebada doğum yapmayı düşünüyordum aslında ama üniversite hastahanesi olma gibi bir durum varmış ama tam olarak belli değil iki haftaya belli olur dedi doktorum hastahane işi belli olmayınca doğum şeklni henüz bilmiyorum herşey yolunda giderse normal yaparsın demişti doktorum

hayırlısı olsun
kendine güveniyorsan normal doğurursun tabii
ama ben cesaret edemedim :))

Hoşgeldin durunun_annesi maşallah bebişine sağlıcakla kavuşursunuz inşallah..

sende hoş geldin oğlun nasıl

sigorta hastahanesi ya doktorum uygun görürse sezeryanda olabilirim korkmuyorda değilim aslında ama kısmet hayırlısı inşallah

devlet hastaneleri fiziksel olarak sorun olmadığı sürece sezeryan yapmazlar senin psikolojine bakmıyorlar yani (
doğum konusunda kendine güveniyorsan en iyisi büyük hastane ve devlet hastanesi
ben güvenemdeiğim için özelde doğum yaptım
küçükköy duygu hastanesinde ordanda doğum konusunda çokta memnunum düşünürsen tavsiye ederim :))

uyuya kalmışım bütün işler yarına sarktı
buna rağmen işleri yapmak içimden gelmiyo (

doktorum seni mağdur etmem dedi vakıf gureba olmasa bile bi hastahane ayarlıcak galiba

Oğlum iyi çok şükür medacım bu günlerde hareketlerininde maşallahı var :)) eller ayaklar karnımı yarıp çıkacak gibi :) yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek normal diye bekliyoruz ama

Barışın yeni fotolarını gördüm maşallah canım çok tatlı bi bebek :) ben facede seni değilde barışı eklemişim kaydirigubbakcemile3

iyi olsunda gerisi öenmli değil
hayırlı haberlerini bekliyoz :))

ben önemli değilim oğlumu ekleyin yeter :kedi:
herşey oğlum için sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…