Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

tadını çıkar bu son günlerinin sürekli uyu uykunun datına var
nsıl olsa canı istediğinde gelicek sen nerede yapmaya karar verdin doğumu...........

Keşke canım ya bi sıkıntım yok ama gece uykusuzluğu çekiyorum, sabahda öğlene kadar uyanamıyorum :)

Günüm bitti normal olsun diye beklemedeyim, ptesi tekrar kontrolümüz var ama bende ne sancı ne bişey turp gibiyim hiç doğurmıycam sanki :roflol:

Medical Park Ayşegül hanıma geçtim ben , kısmetse orda yapıcam doğumu canım..

slms kızlar nasılsınız nerelerdesiniz napıyosunuz
bebişler nasıl
özge gene kayıplarda nerelerdedin özge tatilemi gittin gene kaydirigubbakcemile3

slms kızlar nasılsınız nerelerdesiniz napıyosunuz
bebişler nasıl
özge gene kayıplarda nerelerdedin özge tatilemi gittin gene kaydirigubbakcemile3

slmm
biz iyiyiz geçende kaynanayla markete gittik
çıkmışken migrosa da gidelim dedik ama bereçteki migros kapanmış ( geri döndük
şimdi aynı ürünün ikincisi %50 indirimli kampanyası carfourdada başlamış :))

Bizde iyiyiz hala beklemedeyiz kaydirigubbakcemile3 benim oğlanın keyfi baya iyi içerde sanırım :)) ptesi kontrolüm vardı doktorum 1 hafta daha bekletmek istedi normal olsun diye ama bunun risk taşıyıp taşımadığını sorduğumda, riski kabul etti ve yarın son bir kontrolle sanırım perşembe günü sezeryan olacağım...Oğluşun başı kanala tam girmemiş, anne karnında fazla kalmasınında riskleri olduğu için biz riske atmak istemedik daha fazla hayrlısı diyorum son durumdan haberdar ederim sizi :))

hadi hayırlısı demek perşembe günü bi erkek daha geliyo

hayırlısı tebrik ederim sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

yaw birtürlü uyku tulumu alamadım oğluma en sonunda gidicem çarşıya eminönüne ne çarşısıydı orası adı aklıma gelmedi bebek kıyafetlerinin satıldığı bir han işte orası pazartesi falan giderim herhalde
burdakiler ya çok kalın yada çok ince ve büyükler beğenemedim :)

havuzlu han mı :))
kız giderken benide al :))

hee tamam havuzluhandı gidelim ben bu hafta içibirgüngidicem ayarlıyalım gidelim
geldide fazla incelemedim neydi ooo

ben bu hafta için kesin söz vermiyim ama büyük ihtimal gelirim sanırım yada annemide alırım sence sakıncası yoksa biz annem ve barışla geliriz
hastamız vardı biliyorsun onu kaybettik bugün cenazesi kalkıyo
o kitapta çocuğun yeteneği neye var hangi konularda zayıf onu tespit etmemize yardımcı olacakmış

slm kızlar nasılsınız biz pek iyi değiliz emirhnım hasta gene midesini üşütmüşüz yediğini hep kusuyor 2 gündür dr.lardayız hep buğün birazdaha iyi ama az önce çorbasını yediriyim dedim birkaşık yedi onu bile kustu tekrar bende vermedim uyudu şimdi hafta sonuda tatile gidiyoruz inş.iyileşir o zamana kadar

behiye biz alışverişimizi yaptık hafta sonu ikitellide depozito diye bir yer var oraya gittik aldık ama beklersen tatilden sonra gene gideriz beraber acil bişeye ihtiyacın yoksa

geçmiş olsun
inşallah iyileşirde ailecek güzel bi tatil yaparsınız :Saruboceq:
benim alıncak pek bişeyim yok ben gezmek osun diye demiştim

medaa ve teraz_5, arkadaşlar merhaba, ben yeni bir anne adayıyım ve duygu hastanesi ayten hanıma gitmeyi düşünüyorum. Sanırım sizde kendisine gittiniz ve doğum yaptınız, bana biraz bilgi verebilir misiniz?

medaa ve teraz_5, arkadaşlar merhaba, ben yeni bir anne adayıyım ve duygu hastanesi ayten hanıma gitmeyi düşünüyorum. Sanırım sizde kendisine gittiniz ve doğum yaptınız, bana biraz bilgi verebilir misiniz?

ben ilk aydan itibaren kendisine gittim
çokta memnundum
sorduğun her soruyu sabırla cevaplar amann buda sorumu bunuda mı bilmiyo falan demez
güler yüzlü iyi bi kadın biz evdeki köpeğimize varana kadar konuşuyorduk
ama gerekli görmediği sürece açıklama yapmaz yani kimi doktor vardır senle alakası olmasa bile bazı hamileliklerde bu durumlar oluyo falan diye her türlü olasılığı falan anlatırya
ayten hanım onu yapmıyo sadece

çok teşekkürler. sanırım gereksiz açıklama yapmaması benim gibi takıntılı biri için iyi bile olabilir. kendisiyle yarın tanışacağım, hayırlısı olur inşallah kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…