Uzun bir rüya olduğunda hepsini toparlayıp bişe çıkaramadımRüya tabirlerine baksan
Doğru dediniz tamam öyle yapayımUzun ruya olmaz ruya en fazla 1 dk dır ve sız belıkı 2 ve ya 3 ruya gormusınuz hatrlndınz neslerın hepsıne bakın bırbırını takıp eder zayen
Annemi arıcam zaten tamam sağolunHayır olsun, annene anlat o yorumlasın. Ya da iyi niyetinden emin olduğun birine anlat yorum çok önemlş
Tamm anlatmıcam aslında anlatılmaz biliyorum ama bi huzursuzluk oldu içimde o yüzdenHa bıde suya anlatın cesmeyı acıp akıp gıder kotyde der buyklerımız bıde ıyse su gıbı berak klasın denır kımse anltmtyın
Onuda yazicaktimda uzun olmasin dedim :) ben hep oyle yaparimHa bıde suya anlatın cesmeyı acıp akıp gıder kotyde der buyklerımız bıde ıyse su gıbı berak klasın denır kımse anltmtyın
Özel den yazabilirsiniz.Arkadaşlar sahura kadar oturuyorum,sahuru yaptıktan sonra yatıyorum. Bugün ilk defa acayip derecede uykum geldi,hatta namazımı bile zor kıldım. Çok uykum vardı kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum ve korkunç olaylar olan ama bir tek huzur verici olayın gönlüme huzur verdiği tuhaf bir rüya gördüm.kaç saattir uyuyamadım yorumlacak olan bana özelden yazsın lütfen..
Teşekkürler...
Bi anneme birde çok iyi bildiğim birine yorumlattım sadecekimseden yorum istemeyin hayır olsun deyin ve suya anlatın yanlış yorumlayanlar çıkacaktır işin ehli olmak lazım
Bi anneme birde çok iyi bildiğim birine yorumlattım sadece
Okunan ezanlar ilk nasıl ortaya çıkmıştır ?.. Biliyormusunuz ?? F farketmezkiburda birilerine yorumlatmayın demek istediğim. rüyayla amel olmaz. her şey etkiler rüyayı bilinçaltı gün içinde olanlar falan çok takılmayın.
Okunan ezanlar ilk nasıl ortaya çıkmıştır ?.. Biliyormusunuz ?? F farketmezki
Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.yok bilmiyorum nasıl çıkmış ?
Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.
Ezan rüya ile görülüp kabul edilmiştir.. Ve ayrıca hadisi şerif de Peygamber aleyhisselam “Ümmete, nübüvvetten sonra sadece mübeşşirât kalmıştır” Mübeşşirât nedir? diye sorulunca.. “Sâlih rüyalardır” diye buyurmuştur.. Bilmeden konuşmayın lütfen.[/QUOTE
hadisi şerifte de yer aldığı gibi "salih rüya" diyor. siz nerden biliyorsunuz rüyası salih mi değil mi? önce söylediğiniz şeyi siz iyi bilmelisiniz ki bana bir şey anlatabilesiniz. 1. Salih rüya,
2. Şeytanî rüya,
3. İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya. bunlar da rüya çeşitleri yeterince açıktır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?