Rüya Yorumları Gördüğüm Tuhaf Rüya Yorumlacak olan..

O halde vakıf olmadığınız bir konu hakkında konuşmayın lütfen.. "Rüya ile amel olmaz" derken siz, SALİH RÜYA müstesna dediniz mi ???
Demediniz demi ?!.. O halde istisna getirmediğiniz bir hususta, eksik konuştuğunuz bir hususta doğru anlaşılmayı bekleyemezsiniz. Her rüya kul ile Allah arasın da bir sırdır. Ehli yorumlamalıdır evet.. Ancak Kafadan da ehillere havale edecek şekil de konuşulmamalıdır. Bir rüyanın rahmani veya şeytani olup olmadığını anlayabilmek için sanırım, öncelikle rüyanın ne olduğunu da bilmek lazımdır..

Bakın bu hanfendinin rüyasının ne olduğunu bilmiyorum.. Ama yine de yorumlayayım. İnce bir çizgidir.. Anlarsa anlar, anlamazsa kendisi bilir.

Rüya sahibi bu hanfendi İman sahibi, ama itikadi olarak bazı sorunları var. Bu sorunları giderecek olursa, o kendisini feraklatan huzura ulaşacaktır. Lakin işi zor görünüyor.

Dilerim buu açıklama yeterli olur !

sizin sanırım konuları işinize geldiği gibi anlama huyunuz var benim yorumum sizi bağlamaz siz konu sahibiyle muhatap olun benimle değil. bu açıklama size yeterli olmaz umarım. rüyanın yorumunu merak etmedim bu yüzden bana cevap olarak yazmayınız. konuyla ilgilenin iftar vakti tartışma aramayın. konuyu tabi ki ehline yönlendiririm ki buarada bildiğini zannedip bilmeyen çok kişi olduğu gibi.

Sizinle tartışmama konusunda hem fikirim.. Zira benim bilgim sizin bilginize yetişmez.

Sizinle tartışmama konusunda hem fikirim.. Zira benim bilgim sizin bilginize yetişmez.

belki de yetişmez Allah bilir ama şunu söylemeliyim. bilgili olan kişi başkasından kendini üstün görmez ki bakın zıttını yapıyorsunuz Allah ıslah etsin sizi. şunu da belirteyim iyi bir şey anlatmaya çalışırken ya da bir bilgi vermeye çalışırlen en çok ben biliyorum çabanız olmasın faydalı olmaya çalışın. üslubunuz çok itici ve güzel doğru bir şeyi anlatırken bile insanı kendinizden itiyorsunuz. güzel şeylerden soğutmak bu olsa gerek.

Bunu bana yazmadan önce yukarıdaki tavrınızı okuyun lütfen.. Kibir edene kibir edilir tevazu edilmez.

Bunu bana yazmadan önce yukarıdaki tavrınızı okuyun lütfen.. Kibir edene kibir edilir tevazu edilmez.

bana ilk mesajı yazan sizsiniz. siz bir dönün kendinize bakın. kibir konusuna gelecek olursak benim mesajıma alıntı yapan kibirlenen sizsiniz. bir okuyun mesajlarınızı öyle konuşun. ama lütfen kendi kendinize konuşun muhatap olmayın benimle.

Muhatabınız değilim.. İnsan olarak sizi düzeltmek için yazmıştım.. Lakin görüyorum ki siz zaten fazlasıyla düzgünsünüz.

Muhatabınız değilim.. İnsan olarak sizi düzeltmek için yazmıştım.. Lakin görüyorum ki siz zaten fazlasıyla düzgünsünüz.

yok yok en kibirli kişi benim burda siz de en mütevazı hatta en cahil benim en bilgili sizsiniz. oldu mu ? nefsiniz pohpohlandı mı huzura erdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…