- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
Bazen ayrılayım diyorum o kadar bağlanmışım ki nefes alamıyorum onsuz bildiğin..tip desen o da yok biraz ağzı laf yapıyor diye neyine bu kadar aşık oldum ve nasıl kurtulacağım bilmiyorum gerçekten.
Ailesine olan tutumunu da ekleyince ben olaam kaçardım kesinlikle.Sizce 1 sene daha bekleyeyim mi kızlar subaylık için yoksa bir kaç ay sonra baktim hicbir çaba hicbir sonuç yok güle güle mi diyeyim ?
Sorun bende zaten. Ben enayi olmasam böyle mi olurdu ?Adamin ozellikleri gercekten kotu ama siz bu adamlari sevgili yapip ne diye sikayet ediyorsunuz ben onu anlamiyorum. Beklentilerinizi karsilamiyorsa herkes yoluna bakar. Ha ayrilmayip sikayet ediyorsaniz da sorunu biraz da kendinizde arayacaksiniz.
Sorun bende zaten. Ben enayi olmasam böyle mi olurdu ?
Sen aklını peynir ekmekle yemişsin bence.Şunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyorbana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Bu tembellikle subay filan olamaz,askerlik disiplin ister bilmem bunun farkındamı acaba...
Yok subay olacakmış dayak kısmı iptal yani:)))Aklıma şey geldi ablacım" sen varya askerde çok dayak yersin haaaaa..."
Bittin sen evladım bittinŞunu da ekleyeyim kızlar ailesine ozellikle annesine feci düşkün annesi parmağını kesse 2 3 saat kendine gelemiyor asiri morali bozuluyor. Ileride evlendiğimizde ihtiyacı olursa alır eve getiririm anneme bakarim diyorbana danışmak yok. Annesine babasına en ufak laf söyleyemiyor mesela haksız bile olsalar susuyor
Allah Tsk'yi boylelerden korusunYok subay olacakmış dayak kısmı iptal yani:)))
Zaten kazanma şansı yok gibi görünüyor.Allah Tsk'yi boylelerden korusun
İş ve hobi gereği ben de hep bilgisayar başındayım ama kendimi hiç böyle tembel görmedim açıkcası. Hayat enerjimi emdi okuduklarım siz gelecek düşünüyorsunuz...Hayir aksina titiz enteresan bir biçimdekendime bakıyorum ben de ondan farksız değilim diyorum bazen. Oyun oynuyorum tüm gün evdeyim arada ders çalışıyorum farksız miyim sizce
A sunuda ekleyeyim kk da cok gorduk..evin erkegi gibiyim kocam sorumsuz tembel..her ise ben kosturuyorum yoruldum...bir akrabam tam bu sebepten baska adama asik oldu evliyken zor cevirdiler, kadin perisan oldu ,sonra kocasina dondu mecbur ayirmadi aile simdi ne halde bilmem ama bosanmak daha zor
Subay olabilmesi mümkün değil. Velev ki oldu diyelim o disipline gelebilecek biri mi? Bu adamla koskoca bir senenizi daha kaybetmeyin. Hiçbir şey olamaz. Görünen köy kılavuz istemez ayrılıp kurtulunSizce 1 sene daha bekleyeyim mi kızlar subaylık için yoksa bir kaç ay sonra baktim hicbir çaba hicbir sonuç yok güle güle mi diyeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?