Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

Bazen ayrılayım diyorum o kadar bağlanmışım ki nefes alamıyorum onsuz bildiğin..tip desen o da yok biraz ağzı laf yapıyor diye neyine bu kadar aşık oldum ve nasıl kurtulacağım bilmiyorum gerçekten.

Adamin ozellikleri gercekten kotu ama siz bu adamlari sevgili yapip ne diye sikayet ediyorsunuz ben onu anlamiyorum. Beklentilerinizi karsilamiyorsa herkes yoluna bakar. Ha ayrilmayip sikayet ediyorsaniz da sorunu biraz da kendinizde arayacaksiniz.

Sizce 1 sene daha bekleyeyim mi kızlar subaylık için yoksa bir kaç ay sonra baktim hicbir çaba hicbir sonuç yok güle güle mi diyeyim ?
Ailesine olan tutumunu da ekleyince ben olaam kaçardım kesinlikle.

Ha içiniz rahat etsin istiyorsanız bakım bikaç ay daha kilo veriyor mu diye

Adamin ozellikleri gercekten kotu ama siz bu adamlari sevgili yapip ne diye sikayet ediyorsunuz ben onu anlamiyorum. Beklentilerinizi karsilamiyorsa herkes yoluna bakar. Ha ayrilmayip sikayet ediyorsaniz da sorunu biraz da kendinizde arayacaksiniz.
Sorun bende zaten. Ben enayi olmasam böyle mi olurdu ?

Bu adam bana oyle tanıdık geliyor ki.
Çok yorar sizi. Çok yorulursunuz bakarsınız hatta allah canımı alsada kurtulsam dersiniz. Abartmıyorum gerçekten öyle.
Hele birde annesine düşkünlüğü.
Bağlanma boşver. Unutursun. Ama böyle biriyle ömür geçmez.

Genc kizlarimizin en buyuk problemi bu ve benzeri insanlari adam etmeye calismak,kendini yormak ,neden?sakin sevgi deme bizde sevdik bu sevme herkeste ayni hisleri uyandiriyor zaten ... zamanla baskasini srvme olasiligi yuksek ya da senin bunalman ki konunundan anlasiliyor cunku anne rolundesin...boyle ask olmaz,asik adam sartlari zorlar ama boyle itmeyle yuruyen insanlarla ...yazik ne diyeyim...buna layik gorme kendini

hayal et sen eşek gibi çalışırken eve geliyorsun ve evde o göbeğini kaşıya kaşıya dolanıyor.dünyanın bin türlü hali var sen çalışamazsan nolcak?bunun hamileliği var doğumu var sana hiç yardımı olmayacak.ne için ? değer mi kuzum sinir hastası olacaksın.evlenince hiç toz pembe olmuyor,sen bu durumda hem erkek hem kadın olacaksın.sonu yine ayrılık emin ol.yol ver canım hayatına bak.ondan bir halt olmaz

Sorun bende zaten. Ben enayi olmasam böyle mi olurdu ?

Ben oyle demedim ama olmuyorsa yol verirsiniz olur biter. Zorlama ile sizin istediginiz sekli alan adama zaten saygi duyamazsiniz. Yani iliskide bir beklentiniz karsilansa baska bir yer acik verir. Zorlamaya gerek yok.

Sen aklını peynir ekmekle yemişsin bence.

Bittin sen evladım bittin

Hayir aksina titiz enteresan bir biçimde kendime bakıyorum ben de ondan farksız değilim diyorum bazen. Oyun oynuyorum tüm gün evdeyim arada ders çalışıyorum farksız miyim sizce
İş ve hobi gereği ben de hep bilgisayar başındayım ama kendimi hiç böyle tembel görmedim açıkcası. Hayat enerjimi emdi okuduklarım siz gelecek düşünüyorsunuz...
İyi düşünün bence

Bence bu kadar yerdigi bir sevgili ile sevgili olmak hepsinden zor olsa gerek. Insan once kendine saygi duyacak.

Bir komşumuz böyle bir adamla evliydi. Çok sevmis oda, kimseyi dinlememis, evlenmis.

Kadın çalıştı, adam evde yattı. Kadın ise gitti adam gezmeye. Yılın üç ayı çalışsa dokuz ay yatti. Kadın akıllı kadındı cok uzun sürmeden boşandı. İki evi var şimdi. Adam babadan kalma malları yiyor. İşin en kötüsü 35 yaşında oğlu var, ne yazık ki babası gibi.

Bu zihniyet değişmez. Kendinizi yakmayın.

Sonu yok.
Benim kayınbirader böyle. Senelerdir iş aramaz bulunan işe de türlü kulp takar. Bölümünden iş bulmak zor diye iş garantili bir sertifika aldırdılar zorla, dünyada para döktüler. Ona da bir kulp buldu. Öğlen kalkar sigara bilgisayar gece yarısına kadar yaşar. Tek farkı onun görüştüğü tek bir arkadaş sevgili fln yok. Saksı bitkisi gibi bir hayatı var, adına da yaşamak denirse yaşıyor işte. Beş sene önce ben depresyonda diye düşünmüş çok iş buldum ona da tık olmayınca anladım bahaneymiş. Adam bu hayattan memnun. Tembel. Düzelmez. Zamanını boşa harcama

Sizce 1 sene daha bekleyeyim mi kızlar subaylık için yoksa bir kaç ay sonra baktim hicbir çaba hicbir sonuç yok güle güle mi diyeyim ?
Subay olabilmesi mümkün değil. Velev ki oldu diyelim o disipline gelebilecek biri mi? Bu adamla koskoca bir senenizi daha kaybetmeyin. Hiçbir şey olamaz. Görünen köy kılavuz istemez ayrılıp kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…