Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

+ tüm gün oyun oynar bilgisayardan film izler dizi izler başka hiçbir aktivitesi yok. gözünü acar açmaz bilgisayarı açar uyuyana kadar açık durur öyle düşkü
+ tüm gün oyun oynar bilgisayardan film izler dizi izler başka hiçbir aktivitesi yok. gözünü acar açmaz bilgisayarı açar uyuyana kadar açık durur öyle düşkün..
İyi de bu hiç sağlıklı bir psikoloji değil söyleyeyim

Ayrıl

Calişmak istemeyen adam çok riskli geliyor bana.
Dunyaya bir kere geldim calismak istemiyorum diyen biri işe girse bile ben hemen inanmazdim boyle birine.
Dogru durust calismayip sirf evlenmek icin gostermelik işe girip 1-2 sene calisip evlenince yine evde yatmaya başlayan ve karisini calistiran gördüm. Boyle bir durumda birakir mi sizi? İyi duşunun.

E be canım daha neyi bekliyorsun hem ana kuzusu hem de koltuk patatesi !

Subay olabilmesi mümkün değil. Velev ki oldu diyelim o disipline gelebilecek biri mi? Bu adamla koskoca bir senenizi daha kaybetmeyin. Hiçbir şey olamaz. Görünen köy kılavuz istemez ayrılıp kurtulun
Tövbe desen zorlu şartlara gelemez bu adam.Düşündenize Suriye de 9 ay yaşamaya çalıştığını anında bırakır mesleği öyle kolay değil.Çok uzman çavuş tanıdım askerliğin zorluklarını görüp bırakan ki bu kişiler az maaşla dışarıda çalışmanın zorluklarını gören kişiler yani

Bir kaç kez başka sebeplerden ayrıldım sonra geri dönmek zorunda kaldım, arkadaşım yok arkadaş edinmeye vaktim yok ders çalışıyorum aile ortamım kötü bana psikolojik olarak tek iyi gelen o maalesef..
O da bunun farkinda ki kendisinin beni bilerek yalnızlaştırmaya çalıştığını bile fark ettim arkadaşlarımla görüştüğümde başlarda hep trip attı şimdi arkadaş edinmek istiyorum dediğimde ben neyine yetmiyorum bana sen yetiyorsun diye epey bi söyleniyor. Oysa kendinin 4308448 tane arkadaşı var ne garip değil mi.

Çıldırırsınız böyle biriyle.
Eşim çalışkandır, elinden pek çok iş gelir ve yapar da ancak saatler harcar, uyuşuk yapar, eli ağırdır. Onda bile manyak oluyorum, herhalde böyle birinin kafasında o pcyi parçalardım. Yakarsınız kendinizi, yolunuzu tatlı tatlı şimdiden ayırmaya bakın.
Temelli bir anda koparamam derseniz, şart koşup süre koyun kendisine ve uzun bir ara verin.

"6 ayda hayatını düzene soktuğunu görmezsem, seni terk ederim, şimdilik ara veriyoruz" diye kendinizi çekersiniz en olmadı ve ne derece potansiyeli var, 6 ayda 30 kilo verilecek mi, tembellik-erteleme alışkanlığından kurtulacak kçını kaldıracak mı, subaylık sınavı ne zamansa artık o zamana da tarih koyabilirsiniz, o sınavı kazanacak mı vs son bir bakar, yolunuza gidersiniz.

Akrabalarına ailesine ben bu kadar düşkün bir erkek görmedim. Bana şimdi kızacaksınız neden başta kestirip atmadın diye ama işte insanlari tanımak uzun sürüyor bazen. Mesela ailesinden biri basit bomboş bir işe bunu çağırınca her şeyini bırakıp onlarla ilgileniyor saatlerce tek odak noktasi onlar oluyor.Tamamen haksiz bile olsa asla ne abisine ne yengesine ne amca dayi hala ses çıkaramıyor bunun afedersiniz ağzına şey yapsalar haklisiniz aman aman deyip susuyor. ben bir şey desem bana öfkeleniyor bu huyu beni çok rahatsız etse de yapayalnız bir enayi olduğum için bırakamıyorum idare ederim diye düşünüyorum çok mutsuzum kızlar ya bıraktıktan sonra deli gibi bir pişmanlık oturursa ?

Ohhooo..
Şunu okuyunca hele, yakarsınız kendinizi, net yakarsınız bu adamla olursanız.

Adim adim başlayacağım diyor o kadar hayalci ki şöyle söyleyeyim günlük 5 şınav 5 mekikle 30 kilo verip 1 sene içinde fit bir hale gelecekmiş buna kızıyorum biraz gayret et yürüyüşe çık. Ha ciktim ha çıkıcam derken şimdi de babannemle kalıyorum korona var kararsizim diyor.

Şunu da anlatayım da tam olsun, geçen sene komiser yard. Sınavı vardi bari onu kazansın diye haberdar ettim kendi de çok sevindi ama yine kilo engeli cıktı 25 kilo vermesi lâzımdı ve koskoca 6 ayı vardi saka gibi gelecek ama 5 kilo aldı üstüne vermeği bırakın..

Muhtemelen ona acıyorsunuzdur da, acıdığınız adamla hiç olmaz.
Saygı duymazsınız, ciddiye almazsınız böyle birini, onunla beraber dibe çekilirsiniz.
Konunuz şaka gibi ara yorumları okuyunca, böyle bir adamla birlikte olmak için kusura bakmayın, kendinizden nefret etmeniz filan gerekiyor.

Tembel insanla olmaz, bunun kadını erkeği yok benim gözümde ki erkek olunca insan eş olarak saygı bile duymaz bence... sen aşığım ayrılınca ya pişmanlık oturursa diyorsun, gerçekten anlamak mümkün değil... çekilecek çilen var, kendin bilirsin

Duygusallığımı nasıl aşabilirim yardımcı olun da çekmeyeyim, lütfen

Şu an ayrılsanız çok üzülecek gibisiniz. Önce ayrılık fikrine alıştırın kendinizi. Bişey olduğunda kendi kendinize ayrılıcaz zaten diye düşünün. Bu sürede de gözlemleyip emin olursunuz gidişattan. Rahatsız oldugunuz durumları onla da paylasın tabi belki çabalar. Gerçi çabalasa da huy bu değişeceğini sanmıyorum

Duygusallığımı nasıl aşabilirim yardımcı olun da çekmeyeyim, lütfen
Arkadaş edinebilecek ortamlar lazım size. Ailenizle aranız iyiyse onlarla vakti arttırın. Sanalda da arkadaşlık çok oluyor da genelde oyunlarda tanışıyorlar. Gidebileceğiniz kurslar varsa gidin dicem de açık kaldı mı bilmiyorum. En iyisi sanal arkadaşlık gibi duruyor

Ne akıllı ve şanslı bir kizmissin ..sendeki şu akıl 20 li yaşlarda bende olacaktı ...şimdiki eşim cikmasaydi karşıma kafamı baya taşlara vururdum .. inşallah konu sahibi daha erken akillanir ama sanmıyorum aşkın gözü gerçekten kör ..ama evlenince bir kaç aya yada çocuk olunca aşk gözlüğü kırılır ..sizinki erken kırılmış ne kadar sukretseniz az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…