Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

Yurtdisindan bir üniden psikoloji mezunuyum y.lisansi da alanımla ilgili trde yapıyorum. Gel gör ki terzi kendi söktüğünü dikemezmiş.Tespitinizi yıllar önce kendi kendime koymuştum zaten güzel atış yaptınız. Hayatım ciddi zorluklarla geçti ciddi yaralar aldim bunun sonucunda adeta iğrenç bir psikolojiye sahip oldum, buna ragmen bunca sene her zaman mantık ağırlıklı yaşamış olsam da ilişkilerde her zaman sert duran tek hatada affetmeyen acımayan taraf olsam da bu adam karşıma çıktığından beri kendimi asla tanıyamıyorum.. galiba biraz daha zaman vereceğim vicdanımın tamamen rahat olması açısından en azindan çok bile bekledim derim

Insanın bazı şeyler özellikle bir takim duygulari elinde değilmiş meğersem eğer bunu bir arkadaşım yaşıyor olsaydi ne aptal şeklinde düşünürdüm

Bence zararin neresinden dönersen kardir. Daha olgunlasmamis biri bence, sorumluluk almayi seven biri de degil. Eger evlenirsen hayatinin geri kalanini tüm sorunlar ve sorumluluklar senin üzerinde olarak gecireceginden emin olabilirsin. Yazik etme kendine...

Herkes ailesine deger verir o ayri ama bu anlattigin kisilikten uzak durman icin daha ne olmasini bekliyorsun anlams degilim.

Nereye bakıyormuş, kalkıp bi tas su vermeyecek anasına . Getirecek başına anasını, sen bakacaksın seeeeenn.

Gebeş kelimesini ilk defa duydum. Bak kardeşim. Bizde dünyaya bı kere geldik. Ama ben hergun bulaşık yıkıyorum çamaşır yıkıyorum. Evi topluyorum. Çocukları yedir giydir. Çay yap çorba yap. Sonra eşim çalışıyor emekli olana kadar da caliscak nasipse. Evi b.k goturmesin diye temizliyoruz. İnsan gibi yaşamak için çalışıyoruz. Sen diyorsan ki ben ömür boyu evi tek başıma gecindiririm. Çocuk yaparsam kendim bakarm . Evi kendim temizlerim. Birde bu öküz herif i ömür boyu hayrına beslerim diyosan buyur evlen. İnan bana anası babası bakmaz bu kadar. Sal ipini gitsin. Heleki hırslı başarıyı seven bı insansin. Yanında vasıfsız tembel bı adami nasıl dolastircaksin. Bugün gözüne batmasa bile öbür gün itici gelmeye baslicak. Zaten gözüne batmaya başlamış ki konu açmışsın. Tekrar söylüyorum. Bı bay bay de şal gitsin.

Sana ev kedisi lazım, ona da bakıcı. Evlenin siz.

Adam evlenip elinde kumanda üzerinde o meşhur pijamalarla belki dizilerini izlemek istiyordur.Cok bencilsinizKendisi zaten buyum derken israrci sizsiniz.Yazdiginiza göre ters kisilikleriniz var.Siz bilirsiniz ama evlilik baska bir sey şuan uzaktan tembelliklerini görüyorsunuz.Evlenince adam gözünüzün önünde karnini kaşıyacak inanin o hallerine delirirsiniz.Ben okurken bunaldim siz yaşarken iyi dayaniyorsunuzz

Böylesi subay olup benim kaç yıllık çekirdekten asker kocama emir verecek ha çok sinirliyim şu an . Artık para İçin asker olunmasına çok üzülüyorum çok.
Teşkilata girdiklerinde görüyor böyleleri; para ile yapılacak iş olmadığını,
yüreği yetenin yaptığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…