Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

Evlenmeyi düşünüyor ama icraat yok evlilik sorumluluk ister 30 bin lira neye yetecek bir evlilik için çalışıp bir sorumluluk alması gerekiyor
Bence karşınıza alıp ciddi bir şekilde rahatsız olduğunuzu eğer evlenmeyi düşünüyorsa kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini dile getirin..

Yakma kendini böyle adamlar çoğaldı bir rahatlık gevşeklik. Çalışkan olmayan adamla geçmez ömür. Nasıl soğumadın hayret ettim bence sen bu kadar yanındasin diye de bir gevşeklik olabilir

Arkadasım bunun aynısınn tıpa tıpıyla 9 senesini geçirdi. Küçüğüz dedi bi şeyler sahibi olur dedi hadi dayanayım dedi adam cıktı 30 a baktı ki bi cacık yok ayrıldı.

akşam telefonda konuştuk biraz bu duruma tepkimi belirttim yalvardi yakardi ağladı sözler verdi yok ben bu adamı bırakamam iflah olmaz bir insanım ben çok vicdan yapıyorum çok seviyorum. Demek ki çekeceğim var, beddua eden herkese teşekkürler.

2 yılda yirtmissin bacım şükret ama tabi onada...ben malesef aşırı saf biriydim çalışıyordum kendime akıllı cep telefonu almıştım neden onada almadım diye bı ton hakaret etmişti sonra mal gibi gidip tam altınını bozdurup almıştım .. haram zıkkım olsun inşallah...hayat beni büyüttü ama baya bir saflık salaklık yaptım ..kendime çok kızıyorum , kendimi affedemiyorum bir türlü ..annemede kızıyorum beni böyle fanusta prenses gibi saf salak yetiştirdiği için..

Bunun gibisini aramakla bulamazsın. Tam evlenmelik. Aşık olunacak çok fazla özelliği varmış gerçekten (!) Hele aksama kadar PC başında oturmasına eridim , bittim. Taa buradan aşık olacaktım nerdeyse.

Duygusallığımı nasıl aşabilirim yardımcı olun da çekmeyeyim, lütfen
Ayrılık tabi ki kolay değil, yaşayacaklarını bi kefeye ayrılık üzüntüsünü bi kefeye koy; en azından telkin edersin kendini...
Zor bi ilişkiden çıktım ben de eşimden önce, bikac ayımı aldı toparlanmak rüyalarıma bile giriyordu ama bir gün bitiyor, aynı geleceğe bakmıyorduk onunla bu konuya benzer şekilde. 21 yaşındaydım bu kararı verdiğimde... zordu ama karar verince geri dönmemek daha kolay, insan kendi emeklerine acıyor bende öyle olmuştu yani...

İşi yoksa evlenme .Her gun pişman olacagına bıraz aglatsın gecer

Adami komaya sokar

cercevelik bir yorum olmuş.
Kesinlikle katılıyorum

Konu sahibi, bu hiç bir şey yapmadan durduğu yerde hayallerinin gerçek olmasını bekleyen,hayalperest gebeş balık erkeği mi????

Şu hayattaki en büyük huzursuzluk sebeplerinde ilk 5 e oynar şu anlattığınız boş ve vizyonsuz hayalperestlikle basiretsizliği harmanlayan insan profili mesela benim için. Hayat enerjim tuvalete gitti ağlıyor şu an, rengim iki ton attı, damarlarım büzüştü kan kalmadı, ruhum çekildi resmen. Kan, ihanet, gözyaşı, şiddet içeren konularda bile bu hisse kapılmıyodum uzun zamandır öyle düsünün. O yüzden nacizane kaçın canınızı kurtarın diyeyim ve gideyim ben.

Valla kardeş sen bilirsin, insanın kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmış

Yalniz sizin bu durumunuz karsinizdaki insanla ilgili degil. Sizin iliskiler ve yalniz kalmak ile alakali cocukluktan gelen yanlis kodlamalarinizla ilgili bir durum bu. Bu kisi gitse kendinizi yine ayni dongudeki bir iliskiye sokma ihtimaliniz cok yuksek. Belki kurtarici rolu oynamak istiyorsunuz belki de hayatiniz boyunca baska sansiniz olmayacagini dusundugunuz bir degersizlik hissiniz var.
Hayati Yeniden Kesfedin isimli kitabi tavsiye ederim eger bu konunun ustune gitmek isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…