Görebileceğiniz en gebeş insana aşığım

hahahahahaha bitcoin alan bir arkadaşım var 20 bin mi ne vermiş şuan 3-4 bini kaldı hahahahah sabah sabah aklıma geldi insanlar gerçekten ütopyada yaşıyor herhalde.
bitcoin şu an TL olarak rekor kırıyor. al-sat yapmışsa bilemem de bitcoin alıp elinde tutmuşsa ve henüz bozmammışsa baya baya kar etmiştir.

bazı insanlarda çalışma hırsı yok. aman ne çalışacağım havasında olurlar. bunları tercih edenler de oluyor. karakter olarak size baya ters gözüküyor. anlatın durumu ve ayrılın. parasız, bulsuz olmadığı için değil size benzemediği için ayrılın.

Bazen ayrılayım diyorum o kadar bağlanmışım ki nefes alamıyorum onsuz bildiğin..tip desen o da yok biraz ağzı laf yapıyor diye neyine bu kadar aşık oldum ve nasıl kurtulacağım bilmiyorum gerçekten.
Seninki alışkanlık olmuş yada yamuk bir erkeği düzeltmek 1. vazifen mi olmuş diyeyim.iş yok,tembel,amaç yok,sorumluluk yok,,hazır para istiyor, üstelik hiç çabası yok..evliliği ise sadece cinsellik olarak görecek, sen evin erkeği o da evin kadını olacakgörünen köy kılavuz istemez. Okulu bile zor bitirmiş..şimdi böyle olan bu adama evlenince aydınlanma mi gelecek? Ayrıl,zaman kaybı

+ tüm gün oyun oynar bilgisayardan film izler dizi izler başka hiçbir aktivitesi yok. gözünü acar açmaz bilgisayarı açar uyuyana kadar açık durur öyle düşkün..
Şu ayrıntıyı da verince gözümde direk şu tarz biri canlandı.
Tek amacı yemek,içmek,oyun oynamak olan bir yığıntıyla yapamazdım sanırım. Azim de yok bence zorlama bu akşama kadar yatar seni de çalıştırır bir de beğenmez.

Evlilik fikrini erteleyin. Sorarsa açık açık diyin ki ben hem ev işi yapıp hem çalışacağım gibi duruyor ve çocuk filan da olursa gerçekten ben bunu kaldıramam tek başıma yürütemem. Seninle evlenmeyi inan çok isterim ama ben de insanım benim de canım var bir aileyi tek başıma geçindiremem hem de bir evin işini tek başıma yürütemem o yüzden şu an evlilik düşünemiyorum diyin. Sizi materyalist bencil olmakla filan suçlarsa hayır sadece bir kişinin tek başına yapabileceklerinin kapasitesi belli ben insanüstü değilim ki tek başıma bütün bunları yapabileyim, sadece kendi yapabildiğimi yapabilirim diyin.

Bir insanı değiştirmek neden bana böyle yapıyosun demek işe yaramıyor. Kusura bakma yardım etmek isterdim ama yapamam demek daha kolay bence sınır çizmek için.

Ben de 20’lerin başındaydım bahsettiğim bu şahıs hayatımdayken. Yani iyi ki gençlik cahillik kapılmamışım çok uzatmamışım. Bir süre sonra da bana beğendiği şeyleri atıyordu, gelirim vardı alayım diye beklentiye giriyordu;başlarda açık açık demezdi ama sonra birden pahalı bir şey için bana bunu alabilirsin demişti şakayla karışık, senin gelirin var benim bir şeyim yok demişti. Ben de git annenden iste dedim ya da git çalış kıçına don al ilk, sonra istediğin şeyleri de zamanla alırsın dedim postayı koyup. Sonra kenardaki köşedeki paramı ailemin gelirini malını laf arasında sorgulamaya kalkınca bitirdim. O da zaten işten çıkarıldı bir baltaya sap olamadı. Derhal bıçak gibi kestim attım. Devam etseydi ve ufak yeme çabalarına alet olsaydım zamanla direkt nakit bile isterdi belki de.

Şimdi iki yılıma bile acıyorum bomboş geçirdim onunla. Başka hiçbir ilişkimde geçirdiğim zamana acımadım, iyi kötü bitti geçişimiz var derim ama bu vasıfsız sülük erkeklerle geçirilen zamana insan acıyor.

Konu sahibi lütfen arkana bile bakmadan kaç bu heriften. Aşk meşk değil hissettiğin. Altı üstü ezik bir looser.

Sizi asla üzmek istemem ama böyle bir evliliği iki buçuk yıl yürütmeye çalışan ve sonunda da boşanan birisi olarak, lütfen kendinize yazık etmeyin. Eski eş kişisi iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezundu. Ancak çok tembeldi, bir de psikiyatrik bir rahatsızlığı vardı. Sürekli düzeleceğim diyerek beni oyaladı. Ben de düzeleceğine inandım ama olmadı, hem maddi hem de manevi anlamda benden çok şey götürdü bu evlilik. İki buçuk yılın sonunda çok da sevmeme rağmen sarılarak, vedalaşarak boşandım. Olmuyor arkadaşım erkek dediğin de kadın dediğin de taşı sıkıp çalışacak. Çok ciddi paralar getirmesini istemedim onun sabit bir gelir getirseydi, bana güvence verseydi yürütürdüm evliliğimi. Size bir arkadaş tavsiyesi vereyim mi, evlenince de düzelmiyor erkek. Özellikle de tembel erkek hiç düzelmiyor.

Arkana bakmadan ilk çıkışta direksiyonu kır sağa ve kaç. Evlilikte böyle bir adam düşünün aynı evin içinde

Bu insanların garip tarafı biz kıçımızı yırtarak bişeyler yapıyoruz. Ucu ucune geçiniyoruz. Ve cidden o kazandığımız parada kendilerine hak görüyorlar. Nasıl oluyor bilmiyorum cidden şizofreni bu başka açıklaması olamaz.

Sabit gelirim var borsada aylık 1000tl kazanıyorum diyor gel de delirme arkadaş 1000 kazaniyor 900 kaybediyor ve bunu asla kabul etmiyor, olur böyle kayıplar totalde kârlıyım diyor .
Kar dediği de 1 senede 10 k para kazandı bunun 2 3 binini de ablası verdi. Rezalet utanıyorum resmen

niye bu yükü sırtınızda taşımaya devam ediyorsunuz kii? Ayrıl kurtul

O zamanlar üniversitedeydim, özel dil dersi verip, yarı zamanlı çalışıp, babamın bana verdiği dairenin kirasıyla geçiniyordum ve para biriktiriyordum. Valla hayatı gurbetlerde zor şartlarda geçmiş babamın yüzüne bakamazdım, vasıfsız bir herife onun okuyayım diye bana verdiği emeğini yedirseydim. Kaldı ki emeğimle kazandığım üç kuruşu da benden kaç yaş büyük bir dangalağa yedirmedim. Evet hadsizce hak görüyorlar. Burada konu açan birini gördüm geçen, sevgilisi için kendi üstüne kredi çekip duruyordu. İnsan hayret ediyor. Yapmayın kızlar gözünüzü seveyim yapmayın. Çalışmayan adam bir süre sonra sizi yemeye başlar.

Ben size şu kadar söyleyeyim tiptir,paradır,parasızlıktır hepsi geçer.Kişilik özellikleri baki kalır.Adam bildiğin tembel ve böyle biri hayatı boyunca hazırdan yemeğe,günü kurtarmaya çalışacak.Böyle ömür geçer mi? Üstelik siz okumayı ve çalışmayı seven birisiniz.30 bini borsada 200 bin yapsın,ee o da bitmeyecek mi? Borsa öyle bir yer ki,3 yılda kazandığını 3 günde kaybeder feleği şaşar.Yol yakınken bitirin derim aşk bitince geçen günlerinize yanarsınız

Hadi diyelim 200k parası oldu yatırdı faize aylık 1500-2000 tl gelir elde etti.Tamam da neye yetecek ki bu? Bugün büyük sehirde eli yüzü düzgün evler en az 2000 tl zaten.Yeme icme,coluk cocuk masrafı,kendi masrafını da size kitleyecek herhalde.Tüm yorumları okudum ne olur kulak verin,belki 3 ay üzülür bir ömür rahat edersiniz.He cok seviyorsanız arkadaş kalın ama evlenilecek biri değil bu.Zaten daha ekonomik özgürlük elde etmeden evlenelim diyen birinin hayalperestligi top noktada.

Bence ayrılmak için acele ediyorsun. Biraz sabırlı ol ve 2 yıl sonra " artık dayanamıyorum", "kocamın tembelliği", "yarın boşanıyorum" başlıklarını açar daha sonra ayrılırsın. Biraz daha sabırlı ol.

Ayrıl bu adamdan bence Ya sen çalışırsın ilerde evi bakarsın oda yan gelip yatar erkeğin tembeli hiç çekilmez hem daha sütten de kesilmemiş çok sorun yaratır bu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…