evlilik sebebiyle sevdiklerimden uzakta, esimle birlikte olmama ragmen yine de yalniz olan biri olarak ben de gelsem alir misiniz araniza???
tabiki alırızama bence sen çok çok şanslıısın koskoca evde tek değilsin... yan odada birinin olduğunu bilmek, yatağa uzandığında eşinin varlığını hissetmek... hastalansan nasıl oldun die elini başına koyabilecek birinin varlığı o kadar çok şey demek ki... bazen evin içinde deli gibi dönüyorum napsam napsam... nişanlımı arasam diyorum, onu da çökertcem aynı ruh haline büründürcem kendi kendime oyalanıp duruyorum :2: yaptğm yemeği yiyecek kimsenin olmayışı bile bütün isteğimi hevesimi alıp götürüyo
tabiki tamemen tek basina yalniz kalan biriyle kiyaslayamam ama su an ben de yalnizim mesela, bugün 4. filmimi izliyorum yalnizliktan.. su saat oldu esim halen arkdaslariyla.. yaptigim yemekleri bitirmekten kilo aldimbenim bi sorunum da yurtdisinda olmam.. burdaki yalnizlik hic bir yerde yok maalesef
kendimden bahsedeyim; 24 yasindayim 3yillik evliyim, yurtdisinda yasiyorum.. peki ya sizler???
ben de 24 yaşındayım canım... samsundayım.. 7 aylık nişanlıyımöğretmenim.. yurtdışı konusunda kesnkle haklısın yurtdışındaki ark.larımın hepsi aynı konudan muzdarip... ama bunca yalnızlıktan sonra eşimi dizimin dibinden ayırmam galiba
evet maalesef yasam seklinden midir nedir bilmiyorum ama akraba cevren olmayinca arkdas edinmek cok zor..
ben de trde ing. ögretmenligi okuyordum, geldim burda devam etmeye basladimsu aralar kreste calisiyorum okul zorlamaya basladi.. okul islerine dalinca tamamen yalniz kaldim.. belki de ögretmenlik mesleginin en zor tarafi da yalniz kalmak olsa gerek.. bence de evlenince ayirma esini dizinin dibinde, bi kere izin verdi mi benim gibi bu saatte bile yapayalniz oturursun
aaa ne güzel meslektaşız demekcanım sen de durumunu ve çektğn yalnızlığı anlatsan biraz, eşin biraz daha özen göstermez mi seninle zaman geçirmeye? ama biliyorum ki çok dipbibe olanlar da memnun değil bu durumdan. her iki tarafın da kendine ayrıaileceği bi zaman dilimi olmalı ama yine de bağları koparmamalı.
Yaa varyaa amma nankörsünüz hatunlar
Alınmayın nolur, mesajlarınızı okudum yaşadığınız şehirlere baktım biri Ankara biri Samsun yahu gelişmiş kentlerdesiniz Ağrı da Hakkari de Van da Diyarbakır da olanlar naapsın ?
ben allah nasip ederse seneye evleneceğim, eşim polis ve şark görevimiz var saydığım o kötü yerlere gidicem yani..
kıymetini bilin ailenizden uzakta güzel şehirlerde geçirdiğiniz zamanların,
ben sizin yerinizde olsam arkadaşım yoksa, spor salonuna yazılırım, hepiniz çalışmak için uzaktasınız çok şükür paranız var canınız sıkıldıkça spora gidin, ordan düzgün kızlarla arkadaşlık edin, dans etmeyi seven dans kursuna yazılsın, evli olanlar oryantele gidebilir mesela, olmayanlar tango, bachata, salsa birsürü dans var hem vaktiniz değerli geçer hemde ufkunuz genişler..
bu kadar kapamayın kendinizi etrafınıza, çalıştığınız yerlerden arkadaş edinin, evinize çağırın onlara yemekler yapın..
Ah keşke sizin gibi benimde devlette bi işim olsa da öyle samsun da ankarada tek başıma evde yaşasaaam aah daha ne isterim, rabbim kabul eder inşallah bu duamı..
ahh canım o saydığın yerlerden hakkri yüksekovada öğretmen benm nişanlım da bi yarım da orda yani..:2: o dedklerini bi süre yapıyo insan ama sonra akşam olup evine kapandığında yalnızlık çöküyo yine ama kesnlkle haklısın şükretmemiz gereken çook şey var ama bu yaşadğmz sıkıntılı süreci hissetmemize de engel olmuyo işteinşallah duan da kabul olur canım ve eşinin de görevi iyi bi yere çıkar
evet canim meslektasiz ama ben senin kadar sansli degilim.. tek hatam okulumu bitirmeden evlenmem oldu.. geldim burda kaldigim yerde devam ettim, ama inanilmaz zorluklarla mücadele ettim halen de ediyorum.. bi kere yabanci olarak sonradan gelip basari göstermen dislanmanin en büyük nedeni, hem de en önce türkler tarafindan.. mesela söyle bi yalnizlik benimkisi: vaktim oldugunda görüsüp konusup paylasimda buluncam kimse yok.. kafama göre yani kimseleri tanimiyorum, kücümsedigimden degil kesinlikle, ama insalarla anlasamiyorum. ben oturdugum zaman karsimdakiyle is, okul, egitim, evlilik ne bileyim aklina ne gelirse her seyden konusup bilgi edinmek isterim.. ama cevredeki herkesin aklinin yettigi sey ya birilerini cekistirmek ya hayattan sikayet etmek ya da hava atmakyani bu insanlarla kurmaya calistigim dialogu anlatsam sabah olur
esim konusunda sunu söyleyebilirim, sevgisizlik degil de bi kopukluk var.. ama sana tavsiyem, evlenince kesinlikle ve kesinlikle, ne olursa olsun, ilk zamanlar yalniz kalin.. mesela balayini uzatin, kendi evinizde yasayin ne bileyim kimseyi sokayin hayatina.. hem de her asamada.. senin esinde cözemedigin sorunlari baskalari da cözmesin.. bizim tikandigimiz nokta maalesef burasi...
evet canim meslektasiz ama ben senin kadar sansli degilim.. tek hatam okulumu bitirmeden evlenmem oldu.. geldim burda kaldigim yerde devam ettim, ama inanilmaz zorluklarla mücadele ettim halen de ediyorum.. bi kere yabanci olarak sonradan gelip basari göstermen dislanmanin en büyük nedeni, hem de en önce türkler tarafindan.. mesela söyle bi yalnizlik benimkisi: vaktim oldugunda görüsüp konusup paylasimda buluncam kimse yok.. kafama göre yani kimseleri tanimiyorum, kücümsedigimden degil kesinlikle, ama insalarla anlasamiyorum. ben oturdugum zaman karsimdakiyle is, okul, egitim, evlilik ne bileyim aklina ne gelirse her seyden konusup bilgi edinmek isterim.. ama cevredeki herkesin aklinin yettigi sey ya birilerini cekistirmek ya hayattan sikayet etmek ya da hava atmakyani bu insanlarla kurmaya calistigim dialogu anlatsam sabah olur
esim konusunda sunu söyleyebilirim, sevgisizlik degil de bi kopukluk var.. ama sana tavsiyem, evlenince kesinlikle ve kesinlikle, ne olursa olsun, ilk zamanlar yalniz kalin.. mesela balayini uzatin, kendi evinizde yasayin ne bileyim kimseyi sokayin hayatina.. hem de her asamada.. senin esinde cözemedigin sorunlari baskalari da cözmesin.. bizim tikandigimiz nokta maalesef burasi...
İnşallah, okadar istiyorum ki kpss ye giricem eylülde önlisanstan rabbim yüzüme gülerde bi iş sahibi olurum, razıyım 2 sene bi yerde böyle sizler gibi sıkılmaya, atlar atlar gelirim yanlarınıza 2 senenin parasını yer bitiririm belki ama vaktim dolu geçer en azından
Seneye bende sizin gibi buraya yazarım inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhh
Allahımmmmmm duuuy sesimiiiiiiiiiiiiiii
bu hafta açıklancak nereye gideceği hayırlısı olsunda istemem başka bişe :26:
bakarsın eşinin görevinin çıkacağı yerlere yakın bş yerde başlarsın canım??* güzel iste güzel hayal etaslında benm başka sıkıntılarımın olması da yalnızlığımın verdiği bunalımı körüklüyo.. hatta bu aralar bi psikolağa gitsem mi diye de düşünüyorum
canım maalesef o dediğini yapamicaz biz çnkü evlendkten sora 4 ay daha görev yerine gidecek eşim sonrsnda tamamen kavuşcaz... o kadar özlem çektik ki hep özleyerek geçti zaman.. uzaktayken başladık araya askerll girdi sonra doğu görevi... evlenince de beni yalnız bırakırsa oyarım onusenin için de durum zordur mutlaka ama zamanla kafana göre bi çevre mutlaka ednirsin belki şu an eleme aşamasındasın, kafana göre düzgün bi kaç arkadaş bulduktan sonra gerisi daha güzel geçer sanki?
Ay inşşallahhh :) işte o doğuda olucağı için şansım var doğuyu yazıcam gitme oranım batıdan daha yüksek tabii..
Ne derdin var başka arkadaşım? anlat dök içini, ben dinlerim seni
ahhh canım ahhh önceden de açmştım konu... nişanlımın ailesiyle ilgili sorunlar var.. düğünümüz ocakta yarı yıl tatilinde olacaktı ille görümcemn düğününü yapacaklarmş bize de bu yaza yapın die baskı yaptılar nişanlm da köpürdü hepsinin ağzının payını verdi tabi çocuu anlamayıp çileden çıkardılar baya bi kırıcı oldu tahminimce ben yoktum ayrı şehirlerdeyz... şimdi ne olacak ne bitecek düğünümz ne zaman nasıl olacak acaip gerginimaileme hiçbişeyden bahsedemiyorum babam duyarsa bu saygısızlığı hazmedemez daha da kötüye işler die zaman geçsn diye bekliyorum
ahhh canım ahhh önceden de açmştım konu... nişanlımın ailesiyle ilgili sorunlar var.. düğünümüz ocakta yarı yıl tatilinde olacaktı ille görümcemn düğününü yapacaklarmş bize de bu yaza yapın die baskı yaptılar nişanlm da köpürdü hepsinin ağzının payını verdi tabi çocuu anlamayıp çileden çıkardılar baya bi kırıcı oldu tahminimce ben yoktum ayrı şehirlerdeyz... şimdi ne olacak ne bitecek düğünümz ne zaman nasıl olacak acaip gerginimaileme hiçbişeyden bahsedemiyorum babam duyarsa bu saygısızlığı hazmedemez daha da kötüye işler die zaman geçsn diye bekliyorum
ouv sizin işiniz zor :44:
Allahım kolaylığını nasip eder inşallah ya, ikinizin düğünüde yarıyıl tatilinde olsa olmuyomu ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?