canım zaten bizim uzak şehirler ev düzcez 2 düğün olcak... onlara sıkıntı olacak... en son kayınpedermle konştuğumda öyle yaparız dedi ama ondan sonra da nişanlımla baya ciddi tartışmışlar resti çekmş nişanlım öyle ayrıldı evden :26::26:
görümcenin ne acelesi varmis ki hazalelif??? yani muhtemelen sizin tarihiniz daha önce belirlendi.. neden sizin kararinizi degistirmeye calisiyorlar da görümcenin nisanlisi tarafina olmaz yazin ya da sonra yapalim diyemiyorlar???
oğullarıdır kırmazlar büyükler affeder canım biraz düşünsünler anlayacaklardır hatalarını, sıkma sen o tatlı canını..
Bende bu yıl kpss girecceğim. İnşallah atanayım razıyım vallahi billahi sıkılmaya. Üniversitede de küçük bi ilçede yaşadım çok güzel günlerdi. Şimdi bir daha gitmek için can atıyorum.
Allahım bana da nasip eder inşaAllah atanmayı. Gecemi gündüzüme katıp çalışıyorum derslere umarım sonucu güzel olur :))
canım bizim tayin işimiz olduğundan tam net değildi tarihimiz ama ekimden beri falan atama işimiz netleşti biz hep sömestr die konştk nişanlımla. ocakta eve gdnce bizimklerle de konuşurum demşti nişanlım. tabi kız kardeşinin istemesi oldu. nişanlıma sormadan erkek tarafına zaman vermşler. önünde nişanlı oğlun var bi aç sor dimi siz ne zamana karar verdnz diye? acelen ne hemen isteme günü düğün günü kesiyosun? erkek tarafının fındıık işi varmş yılbaşnda para alacakmş. sömestr olmazsa yaza atacaklar die korkuyolar düğünü ertelemesinler istyiolar. çok gerdiler beni çok. sanki keyfimizden böyle yapıyoruz. tatilimz belli bizim başka zaman aralığımız yok anlamıyolar bunu bi türlü
Bende bu yıl kpss girecceğim. İnşallah atanayım razıyım vallahi billahi sıkılmaya. Üniversitede de küçük bi ilçede yaşadım çok güzel günlerdi. Şimdi bir daha gitmek için can atıyorum.
Allahım bana da nasip eder inşaAllah atanmayı. Gecemi gündüzüme katıp çalışıyorum derslere umarım sonucu güzel olur :))
anliyorum canim farkli bi konuda sorunlar biz de yasadik aileler bazen ne yapmalari gerektigini bilmiyorlar.. belki de kiz tarafi olduklari icin sorun yaratmak istememislerdir erkek tarafina karsi... e bir de isin icinde para zamani var.. hem yaza kalsa iyi bi dügün yapamayabilirler.. tabiki senin dediklerin dogru zamaniniz kisitli ama onlarin penceresinden de olaylar daha farkli iste.. herkes ben degil ki erkek tarafi ev aldiklarinda dügün yapacak kadar saf olsun
ayy benim eylülde vaktim var diye sallıyorum hala şu son 3 ayı dolu dolu geçirsem varya havada karada yakalarım ben o soruları ama bi türlü adapte olamıyorum ki ya kursa gidiyorum onunla bi düzenim var ama tekrar etmek mühim olan onuda bu evde zoooor :2:
buarada topiğin konusunu saptırdım kusura bakmayın kızlar... çok doluyum dokunsanız ağlayacak durumdayım :26:
O değilde konuyu biz saptırdık sankiBozma moralini sakın emin ol bitince arayacaksın o günleri yok desende özlüyorsun :) Biraz farklı hobiler edin. Kitap oku, hatta yaz. Ne yazmak istiyorsan yaz. Hem farklılık olur. Hem oradaki duygularını bir gün açar okursun. Özlediğini farkettiğinde tebessüm edersin
dikkate alıcam hepinizin önerilerini canımbranşın ne bu arada?
Ben önlisanstan gireceğim canım, lisans 3. sınıftayım henüz. Bilgisayar kadrosu istiyorum nasip ederse Rabbim. Sana da gönül ferahlığı versin inşAllah. Bol bol dua at, ilgini çekecek film izle, kitap oku dediğim gibi yaz. Hatta bilgisayar programlarına yönel, çok zevkli oluyor öğrenme aşaması :) Corel, photoshop bunları bilmiyorsan özellikle. Ben boş zamanlarımda corelden gelinlik tasarlıyorum. El sanatlarına yönelebilirsin yine. Hatta al ip, şiş sevdiğine atkı ör, şapka ör. Bunu da yapmayı çok seviyorum. Hele tv başında örmek çok zevkliBunun gibi. Şuan aklıma gelenler bunlar. Yine düşüneceğim senin için. Canın sıkıldıkça yaz bize.
canım tabiki ben 2 tarafı da anlıyorum madem öyle 2 düğünü de sıkıştıraacaklar ama görümcem diyo ki abimle yengem benm düğünüme engel olmak için inattan yapıyolar buna kahroluyorum öyle bi dlduruşa getirmiş ki nişanlmn ailesini onlar da buna inanmışlar nerdeyse
herkese iyi akşamlar... mesleğim gereği 2 yıldır ailemden uzakta yalnız kalıyorum. ilk yılı öyle böyle geçirdim ama bu sene iyice koymaya başladı yalnızlıknişanlıyım hatta nikahlıyım ama nişanlım doğuda görev yapıyo 2013 haziranda kavuşcaz nasipse.. o zamana kadar nasıl geçecek böyle.. evde neler yapıyosunuz yalnızlığı çok hissetmemek için.. bazen duvarlar üstüme yürüyo. canım ne yemek yapmak ne temizlk yapmak hiçbişey istemiyo
Bizde görev nedeni ile eşimizden / babamızdan ayrıyız.
Eşim Hakkari de şark görevinde, geçen sene temmuz ayında gitti, inş. 2013 temmuz ayında da gelecek.
benim 4,5 yaşında bir kızım var anaokuluna gidiyor, bende çalışıyorum, akşamları evde genelde kızımla vakit geçiriyorum, aktivite yapıyoruz, msn den babası ile görüntülü konuşuyoruz, alışveriş vs. yapıyoruz. hafta sonları da annemide alarak kızımla beraber geziyoruz.
her ne kadar zorlukları olsa da 1 seneyi geride bıraktık.
birde en güzel tarafı özlemek ve özlenmekte çok güzel duygular, gelmeden önce geleceğinin heyacanını yaşamak bile farklı bir duygu.
bravo size valla hem kendi özlemiminz hem kızınızın özlemiyle başa çıkıyosunuz... evet özlemek çok gzel kavuşmak çok güzel ama bi süre sonra ne telefonmdaki ses ne kameradaki görüntü yetmiyobiz de 1 seneyi geride bıraktık , kaldı 1 senem,z... sıkıntıyı veren Rabbim sabrını da veriyor diyorum böyle inanıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?