görev yeri gereği ailesinden de sevdiğinden de uzakta olup , evde tek kalan var mı ?

okurken hem üzüldüm yaşadıklarına bi taraftan da özlem bitiyormuş diye sevindim senin adına... ben senin kadar sıkıntı çekmiyorum burası iyi bi ilçe herşey var nerdeyse.. bikaç arkadaşım da var ama herkes kendine kalıyor akşamları, zaman zaman.... bu yalnız kaldığım 3. senem... ilk 2 sene bi şekilde geçmiş ama bu sene artık sıkıldım yalnız kalmaktan galiba. şmdi düşünüyorum da 3 sene nası dayanmışım dicem bittiğinde evde yalnız yemek istemiyorum yemek yapasım bile gelmiyor. bazen kararlar alıyorum hayatımı düzene sokayım işte günlük dolu dolu şeyler yapayım kitap okuyayım film izliim vs. bi bakıyorum su koyvermişim eşimi istiyorum yanımda. daha 1 aylık evliyken ayrı kaldık ya hakkımı helal etmiyorum bu milli eğitim bakanlığında buna sebep olanlara. insanlar yalnız kalmak için değil, yalnızlığını bitirmek eş edinmek için evleniyor bizim çektiğimize bakıyorum çok severek yaptığım mesleğimdeki performansımı da etkiliyor bu durum....off offf zaman çabucak geçsin eşim gelsin artık düzenli bi hayatımız olsun

canım eşim yanımda olsa birlikte bişiler yaparız zaten. yemeğe de çıakrız gezmeye de gideriz. haftasonu dışarı çıkacakken acaba kiminle gitsem die düşünmek zorunda kalmam. eşimle zaman geçirmeyi seviyorum o da benmle sanırsam :44: onsuzluk etkiliyo işte ne güzel siz atlatmışsınız... kıymetini bil eşinin... gerçi bunu diyen ben de yıllar sonra sıkılacağm elbet zaman zaman ama yine de insanın yeri eşinin yanı her zaman

ev arkadaşımla pek samimiyetmz yok. o yüzden çok yalnızlık çekiyorum. alışveriş yapacak, çarşıda gezecek bi arkadaşım yok. sevgilimle uzaktayz brbirimizle. o da olmnasa delirirdm sanırım. eşinin yanına neden tayin isteyemiyorsun canım?

çnkü o hakkaride ( o benm yanıma gelecek ama 1 yılı dolması gerekiyo tayin için. 3 gün ile kaçırdık 1 engeline takıldık maalesef

benim eşimde 6 aydır hakkaride o kadar eksiğimki o olmadan o kadar mutsuzum.ailemle yaşıyorum ama kendi evim annemin evine yakın arada evime gidip kalıyorum.yenievlendik gitti daha 1,5 yıl var gelmesine çok canım acıyor.çaresizlik çok zor her gece ağlıyorum korkuyorum başına birşey gelecek diye...evliliğim özlemekle geçiyor.

Zaman zorda olsa geçiyor bi şekilde, sağlıkla gelirler inş. Geçen sene bu zamanlar bende aynen sizin gibiydim, hiç geçmeyecek sanıyordum, ama bak Allaha şükür son 7 ayımıza girdik.

Bu arada ne çok eşi Hakkari de olan varmış.

Son düzenleme:

çok sevindim adına az kalmış sizin.Bu arada küçük kızınız varmış benim eşimde bebek istiyor izne geldiğinde artık korunmayalım diyor eğer böyle olursa eşimin görevi bitip geldiğinde bebek 7 aylık olacak çok kararsızım.eşim çok istiyor.Ben ailemle kalıyorum bebek olursa annem yada kayınvalide benm eve gelecek ben çalışıcam onlar bakacaklar.ama çok korkuyorum.yalnız nasıl geçer hamilelik bebek olunca nasıl olur.kararsızım siz benzer bi durumdasınız sizce nasıl olur

Canım daha önceki sayfalarda da size yazmıştım, eşim gittiğinde kızım 3,5 yaşındaydı, yani hamilelik geçirmedim.

Ama şunu söyleyebilirim ki iyiki kızım var Allaha şükürler olsun, kızım olmasa günlerim nasıl geçerdi bilemiyorum.

Son düzenleme:

İŞTE BENDE DİYORUM BEBEĞİM OLSA DAHA KOLAY GEÇER ONUN SEVGİSİ İLE AMA Bİ YANDANDA ÇOK KOrkuyorum yanlış bir kararmı bu diyorum insan böyle zamanlarda neyin doğru olduğuna nasıl karar verirki?

2. çocuğu eşimde istedi, sen hamile kal, ben gelince severiz, hiç 9 ay beklemeyiz dedi.:)

Ama 2. çocuğa ben cesaret edemedim.

Son düzenleme:

Benimde düğünümden 2-3 ay önce tayinim çıktı. Yani göreve başladım, gittim evlendim geri geldim. Balayından sonra evimizde 3 gün kalabilmiştim. Yaşadığım psikolojiyi sana anlatamam. İnsan evlenirken mutlu olur, hayallerine kavuşuyor sonuçta. Bizim içimiz hep buruktu, sevinemedik bile adam gibi. Birde evimden çıkıp nefret ettiğim bir yere geri döndüm. Yeni evli cicim günlerini yaşayamadan eskidik.
Senin gibi bende kararlar aldım, hergün yemek yapacağım, şu kitapları okuyacağım, kpds sınavına hazırlanacağım, spora başlayacağım. Ama neye elimi attıysam yarım kaldı. Akşam evde aralıksız 2 saat ağladığımı bilirim. Bu dönemde evlilik olmasaydı böyle zorlanmazdım heralde. Evim, eşim, evliliğim herşey içimde yarım kaldı. 7 sene bekleyip evlendikten sonra evliliğimiz burnumuzdan geldi. Eşime durduk yere öfke duyuyordum sanki onun suçuymuş gibi. Arkadaşlarıma küsüyordum sebebsiz yere. O günlerimden kurtuldum ya çok şükür, ben kendime katlanamıyordumki eşim yada arkadaşım bana katlanabilsin. Henüz tayinim çıkmadı, ama az kaldı. Şu andada tayinim çıkacakmı, ya bir aksilik çıkarsa diye stresteyim. Düşününce karnıma kramplar giriyor. Düşünmemeye çalışıyorum o yüzden.
Birde ben yüksek giriş katında kalıyorum, demir yok. Bir gece çok yağmur fırtına vardı. Gece uyurken yatak odamın balkonuna biri çıkmış balkon kapımı tıklatıyordu. Buraya geleli daha 2 ay olmuştu, binada tanıdığım hiç yoktu. O kadar korktumki anlatamam, 5 dk kadar bekledim gitmedi, sonra kalktım elime parfüm şişesi kaptım perdeyi açtım kimse yoktu. Bilmiyorum belkide gerçekti ama ben halisinasyon olduğuna inanmak istedim. O günden beri yağmur yağdığı geceler salonda yatıyorum. Ben ztn depresyona çok meyilli bir insanım, burası beni sinir hastası yapmıştı bi aralar. Annemle babam gelip uzun süre yanımda kaldılar. Artık 1 ay yalnızsam 2 ay onlarlayım. Şuanda çok iyiyim, çoğu şeyi aştım, olumlu bakıyorum pozitifim. Eşimle aramda çok iyi. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Ne eziyetlerden geçip atlattım, bundan sonrası beni korkutmuyor.

ben de 6 yıldır o durumdayım,genelde evde durmak istemiyorum canım ya evde durunca herşey kötüye gidiyor geziyorum hatta bazen şehir dışına çıkıyorum ama 40 yılda bir olur o da tabii ki.7 ay falan kalmış eşinin gelmesine.7 ay nedir ki hemen geçer.Eğer dışarı çıkmak istemiyorsan da bol bol kitap oku film izle.Ben mesela sinema haricinde film izlemeyi pek sevmem.Televizyonda da izlerim mesela ama kontrolü benim elimde olursa izleyemiyorum ya sonuna falan bakıyorum ya atlatıyorum tek başımaysam o da hoşuma gitmiyo ama eğer sen öyle değilsen film izle.Hatta bir arşiv yap kendine.

Yalnızlığa öcü muamelesi yapmasan iyi olacakmış, neyse. O kadar kötü bir şey değil gerçekten, insan kendi kendine de mutlu vakit geçirebiliyor, hani bilmiyorsan diye söylüyorum :))

Dizi, film izle. Kitap, dergi oku. Alışveriş yap. Yapacaklarını/planlarını listele. Tüm bunları yaparken "yalnızlığı" düşünmeye vaktin kalmayacak, emin ol :))

Son düzenleme:

eşin asker mi canım senin?? ailelere yakın olmak yine bi nimet... Allah hepsini korusun sağ salim bize bağışlasın sevdiklerimizi....

uzaktan davulun sesi biraz hoş geliyor canım , ben de yalnız kalmadan önce aynı senin gibi düşünüyodum. yalnızlık bi nimettir diyodum ama bunun süresinin bi limiti varmış bi süre sonra insan evin içinde bir ses arıyor. tv de komik bişey görüp güldüğünde kendi kendime mi gülüyorum die değil , o anki neşesini etrafında biriyle paylaşmak istiyor... bilmiyorsan die söylüyorum dediğin şeylerden önceki mesajlarda çok bahsettik.. konuyu azcık okusaydın o bahsettiğin şeyleri bildiğimi farkederdin sanırım

durumumuz birbirine benziyor... şu an umudumuz şubatta bir eş ataması yapılması. eğer o olmazsa temmuza kadar devam özlemeye... Bi şekilde geçecek ama delip de geçecek anlaşılan..Ailemde herkes çalışıyor bunaldığımda gelip benm yanımda kalabilecek kimse yok çok şükür bunalınca çıkıp dolaşıp gezebilecğm bi yerdeyim. zaman zaman eşimi de üzüyorum.. Milli eğitimin abuk sabuk değişim fikirleri aile düzenimizi alt üst ediyor ya hakkımı helal etmiyorum buna sebep olanlara

İŞTE BENDE DİYORUM BEBEĞİM OLSA DAHA KOLAY GEÇER ONUN SEVGİSİ İLE AMA Bİ YANDANDA ÇOK KOrkuyorum yanlış bir kararmı bu diyorum insan böyle zamanlarda neyin doğru olduğuna nasıl karar verirki?

bence hamilelik eşin yanındayken aşılması gereken bir süreç.. doğduktan sonrasında da eşi yanında olmalı insanın eğer şartlar uyuyorsa.. çocuunun her gelişimini her adımını görmek bir babanın da en doğal hakkı değil mi??? tabiki şartlar elvermiyosa yapacak bişey yok Allah her sıkıntıyı aşacak güç veriyor insanoğluna ama kontrol elimizdeyse eş çocuk birlikte diyrum :44:

Yasadigin yerde sevgili bul, o seni umursamayan zirtonun da k.cina tekmeyi bas :)

Ok 3 senedir yalnız yaşayan birine ahkam kesiyorsun yalnız :) Bence hayatın boyunca birilerine ihtiyaç duyarak yaşayacaksın :)

Son düzenleme:
Ok 3 senedir yalnız yaşayan birine ahkam kesiyorsun yalnız :) Bence hayatın boyunca birilerine ihtiyaç duyarak yaşayacaksın :)

tabiki birilerine ihtiyaç duyacağım... insan insana muhtaçtır... Yalnızlık Allah a mahsustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…